goede kwaliteit, vriendelijk personeel

netjes op tijd. Goed en vriendelijk personeel. Lekker gegeten!

Keurige medewerkers. Goede kwaliteit friet, netjes op tijd.

Enig aandachtspunt, het vooraf zomaar bakken van snacks beperkte mijn gasten tot het maken van zijn/haar eigen keuze.

We hebben genoten!

Uitgenodigd op onze teammiddag. Goed verzorgt, lekker eten, er wordt goed meegedacht wat de klant wil en achteraf betalen mogelijk.

Wederom uit de kunst

Was weer uitstekend , altijd vrolijke mensen doen heel erg hun best om het iedereen naar hun zin te maken

flexibel en klantgericht

Service- en klantgericht zoals het hoort, maar waar je het bijna nergens meer krijgt! Zeer vriendelijke chauffeur die meedenkt en het de klant naar de zin wil maken. Zelfs toen er na de afgesproken tijd nog 2 medewerkers iets wilden eten, werd het vet nog even opgewarmd en konden de verlate medewerkers toch nog iets snacken. TOP service.

Het was weer heerlijk!

Afgelopen week weer heerlijk gegeten bij de snackmobiel met de kinderen van de BSO. Ze komen op tijd, bakken snel maar met kwaliteit! Prettig personeel wat mee denkt met je. Kortom echt aan te raden voor alle feestjes waar wat gegeten moet worden.

Heerlijk, zeer goede kwaliteit, hygiënisch, super klantvriendelijk, fantastisch!!

Wat een geweldige ervaring. Ik hou niet zo van snacks en friet, maar de snacks van Snackmobiel waren heerlijk en een top kwaliteit. Wat voor mij nog belangrijker was is dat de Snackmobiel hygiënisch is, dat de snacks goed warm waren en dat je bijna niet hoefde te wachten Ik en de andere gasten hebben genoten. Ook was het uitzicht erg leuk (de man van de Snackmobiel vind ik erg knap :) en hij was erg (klant) vriendelijkheid, waar vind je dat nog!! Ik beveel de Snackmobiel ten zeerste aan!! Met vriendelijke groet, Mona Heijman (63 jaar).

zeer goed

Mijn ervaring is zeer goed erg mooie auto goed verzorgt netjes een schoon. Met net personeel er in die zeer snel werkte

Als afsluiting met onze studenten na een pittige 1.5 jaar hebben we een geweldig (lekkere) middag gehad. Vrolijke frietbakkers, heerlijke friet en snacks en allemaal blije studenten en docenten. We laten jullie zeker nog een keer komen!

Top geregeld

het was goed geregeld. De kar was ruim op tijd en de wachttijd kort

Fantastisch!!

De heren waren erg vriendelijk en heel snel met de frietjes en snacks bakken.

Goede kwaliteit, enthousiaste en vriendelijke werknemer. Top!

Net als vorig jaar een prima ervaring. Fijn dat de werknemers zo klantvriendelijk en netjes zijn!

Uitstekend!

Lekkere patatjes, heerlijke snacks, erg klantvriendelijk! Voor de tweede keer dit bedrijf ingehuurd en wederom enorm tevreden!

Lekkere patat en goede service

Goede service, lekkere patat. Fijn dat het zo snel ging. Sommige porties waren wat klein.

Top, netjes, goede communicatie, zeer vriendelijke bediening en zeker voor herhaling vatbaar

Goedemorgen, Even een berichtje dat wij (directie, collega’s en ikzelf) super content waren van jullie service en het aanbod van de snackmobiel. Alles zag er heel netjes, hygiënisch en verzorgd uit, de bediening verliep vlot, prima, en echt ontzettend vriendelijk, een dikke pluim daarvoor!!! Alleen maar lof, doe zo voort. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij anderen en hopelijk tot ziens !!

Top ervaring

Er zijn frietjes en snacks gebakken bij ons op school voor circa 125 leerlingen. Vriendelijk en kundig personeel. Prettig contact, zowel bij het contact voor de reservering als bij het bakken op locatie. Daarnaast hebben we ook heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

super

we hebben al zeer prettig ervaren (super leuke reacties gehad)

Vriendelijke behulpzame service

Alles vriendelijk, soepel, goed geregeld. Er wordt geleverd wat er wordt beloofd: alles netjes volgens afspraak en prima kwaliteit. Frietjes waren super.

Lekker & gezellig

Was netjes optijd aardig en lekker gegeten

Top geregeld en super lekker!

Een echte aanrader. Goed geregeld en super lekker gegeten. Het was echt een succes.

Goede service, bereiding en kwaliteit

Een aanbeveling

Snel en netjes aan het bakken.

Jullie konden eerder komen dan geplant. Hadden het spul snel draaiend en konden zo 180 leerlingen bij. 45 min bedienen. Goed gedaan.

Goede kwaliteit, hoffelijke bediening enthousiaste medewerkers.schoon en frisse uitstraling

Top geregeld mannen en dames

Super, top geregeld!

Echt goed geregeld, de keuze is enorm. De kok past zich ook helemaal aan naar jou wens, niets is teveel gevraagd. Doet dit ook met erg veel enthousiasme, gezellig. Het eten is ook van erg goede kwaliteit, we hebben er met bijna 50 man ontzettend van genoten; voor herhaling vatbaar!

Super lekkere friet en snacks en hele goede en vriendelijke bediening

We hebben heerlijk gegeten. Er was veel keuze, werden suggesties gegeven door de medewerker. De medewerker was heel vriendelijk en maakte met veel mensen een praatje tussen het bakken door.

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel