het was heerlijk!

heerlijke friet en snacks en leuk personeel die dit voor je bakt!

Super !

Bijzondere aardige bakker, werkt vlot en is aardig voor de kinderen.

Top bedrijf en zeer vriendelijk personeel!

Leuke samenwerking op feestjes! Altijd vriendelijk en professionele uitstraling.

Top dag gehad. Heerlijke frietjes en zeer vriendelijke mensen. Onze kinderen op school hebben genoten! Dank voor de goede service.

Top geregeld! Heerlijk gegeten

Wat een geweldige service!

Super geregeld!

Voor ons 50-jarige jubileumfeest de Snackmobiel benaderd. In eerste instantie was de datum niet beschikbaar, maar ze waren zo flexibel om wat te schuiven waardoor het toch door kon gaan. De ‘patatbakkers’ waren super vriendelijk en we kregen veel complimenten over de lekkere patat! Ik zou ze aan iedereen aanraden! Tot de volgende keer.

Fijn goede kwaliteit en service

Heerlijk eten en een gezellige bakker!

Eten is van goede kwaliteit, er is ruim voldoende. Gelijk antwoord op mails, er wordt goed meegedacht. De bakker van onze avond was een leuke, gezellige gast!

Heerlijke producten, op maat gemaakt menu en vriendelijke service!

Wij hebben een super leuk feestje gehad mede dankzij het heerlijke eten van Snackmobiel. Het menu welke wij gekozen hadden was lekker bereid, en kon op maat gemaakt worden. Mooi uitgeserveerd met vriendelijk personeel! Zeker voor herhaling vatbaar!

het was heerlijk en goed geregeld

Snackmobiel heeft ons heel blij gemaakt met lekker eten. Gezellige mensen en het verliep allemaal goed. Zo fijn ook dat ze alle afval meenemen:) Zeker aan te bevelen.

Goede vlotte communicatie, heldere afspraken en goede service.

Goede vlotte communicatie, heldere afspraken en goede service.

Gewoon top!

Snackmobiel laten komen om onze medewerkers te bedanken voor hun inzet in een drukke periode. Heerlijk gegeten met veel keuze voor iedereen (ook vegetarisch). Heren zijn mooi op tijd gekomen en zeer vriendelijk. Top, bedankt!

Iedereen heeft lekker gegeten

Een feestje zonder zorgen om het eten!

Mega goed!

Heel vriendelijk personeel, super goed eten en wat een gezelligheid brengen ze mee. Helemaal top, zeker een aanrader!

Super !!!

Alles naar wens verlopen én het was super lekker

Super!!

Super leuke mensen die er echt een feestje van maakten en de friet en snacks waren heerlijk!

Uitmuntend verzorgd, gezellig en fijn personeel, heerlijk eten!

Hele leuke omgang met de kinderen en volwassenen. Een aanvulling voor ons feest. Gezellige mensen en lekker eten.

prima geregeld

genoeg snel en goed

Meer dan geweldig!!

Super lekker eten, de beenham en loodste waren favoriet, super lekkere friet! En bovenal geweldig personeel, wij hebben genoten!

Snackmobiel super!

Prima op tijd, erg vriendelijke medewerkers, ruime keuze. Heerlijke friet en de bamiblokken nooit lekkerder gehad. Groot en klein hebben heerlijk gegeten en dan ook nog een ijsje en voor de kleintjes een zakje snoep als kers op de taart.

Wederom tevreden!

We vonden het ander jaren wel prettiger wanneer er 2 personen aan het bakken waren. Nu werden de snacks "op de gok" op voorhand gebakken en waardoor je mogelijk een snack had die al even op de schaal lag te wachten. Niets ten nadelen van deze goede man die hier ook niets aan kon doen. Binnen de mogelijkheden was dit de enige goede oplossing. De extra attentie op het eind werd ook erg gewaardeerd!!

Super goed

Super goede snack wagen Zeer vriendelijk Ruime keuze en smaakt daarbij ook nog eens heel erg goed Sjapo voor jullie

Lekker eten

Snackmobiel was mooi op tijd en goed voorbereid om 70 personen in een korte tijd te voorzien van eten. Voor ieder wat wils. Fijne medewerkers flexibel, hardwerkend en vriendelijk. Zeker een aanrader, snackmobiel regelt alles mbt eten!

Gezellige vakkundige mensen

Veel keus, lekker op tijd

Een van de hoogtepunten tijdens het familieweekend

Ruim een jaar van te voren geboekt ivm ons familieweekend omdat we er zeker van wilden zijn dat we konden genieten van al het lekkers! Het was een groot succes én ideaal voor zo’n grote groep want voor iedereen is er wat wils. Super vriendelijk en snelle service! Het was allemaal heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel