Dit moet je echt beleven en je kijkt al uit naar de volgende keer!!
Vanaf het reserveren tot (en met) het tikkie, HELEMAAL TOP!!!
De communicatie TOP, duidelijk én snel!
De afspraken worden echt tot in de puntjes en meer dan nagekomen!
Het personeel, nou echt!! Voelt meteen zo goed en vertrouwd!
We zeiden gisteren nog, zullen we eens bellen waar of ze vandaag ergens staan, dan gaan we ons een frietje eten
De keuze, heel cliché, maar deze is écht REUZE!
Mooie foodtruck, netjes verzorgd, tot in de puntjes en echt overal en aan iedereen wordt gedacht. (Kinderen, allergieën, vegetarisch, noem maar op... jullie hebben aan iedereen gedacht)
Er is gewoon gratis entertainment bij, zo gezellig hoe jullie daar staan te bakken en te zorgen, en genot om in jullie snackmobiel te wachten op wat lekkers, en wat is wachten?!
Er ligt al vanalles wat wils al klaar en de rest gaat zo snel!
Vooraf werd zelfs nog eerst wat fingerfood/snacks met sausjes op de tafels gezet, rondgebracht
En dan....zooooó lekker ook nog
En die puntzak, toch zo veel gezelliger en lekkerder. Maar kan ook gewoon een bakje krijgen als je dat handiger vind.
En het Limburgs zuurvlees, is ook Écht Limburgs zuurvlees (geen stoofvlees, al komen jullie uit Eindhoven) het was echt vingeraflikkend lekker!
Ook qua tijd, jullie nemen en hebben de tijd, geen haast en weten ook precies hoe dit in te schatten
De rekening is ook geen verassing, precies zoals van te voren afgesproken en pas na het weekend makkelijk een tikkie
Het enige verrassende voor als dit lekkers, moois en goeds is dan misschien de prijs en dan echt in de positieve zin! Je krijgt er meer dan waar voor!!!
Het mag duidelijk zijn wij en niet alleen wij, maar ook al onze gasten (een kleine 100) waren en zijn super enthousiast, en bijna iedereen is meer dan 1x teruggegaan of zelfs bij de snackmobiel blijven hangen, mede ook door de sfeer.
Wij hopen jullie nog vaak tegen te komen en als er zelf weer een feestje houden weten wij het wel!!
TOP TOP TOP...
kunnen er niets anders van maken.