Super lekker en gezellig

Wij hadden een familie bijeenkomst en ik heb iedereen horen zeggen hoe lekker alles was. Bij de kinderen hoorde ik dat ze werden getraceerd op een ijsje of een zakje snoep, kortom zeer geslaagd en bijzonder vriendelijke mensen op de snackwagen.

prima verzorgd

dankjewel, we waren super tevreden!!

Super geregeld!

Het was echt super, wat een heerlijke snacks en friet, en de vrolijke Brian maakte de avond helemaal compleet.

perfect

goed eten

Heerlijk en wat een gezelligheid!

Heerlijke frietjes en snacks! En de vrolijke heren waren helemaal top! Dank je wel.

Lekker eten en perfecte service

Wij werken nu al 3 jaar op rij met de snackmobiel voor ons bedrijfsfeestje. Elke keer weer opnieuw krijgen we een TOP service en lekkere frietjes en snacks. Doe zo voort ...

erg goed

het was erg lekker en fijn geregeld

Buiten verwachting goed verzocht en heerlijke snacks

Er was gelijk een match met diegene van Snackmobiel, die de avond verder bij ons verzorgde. Ook was die match met onze gasten. Het was voor ons en onze gasten erg goed en gezellig en er wordt nog steeds over nagepraat. Reclame hoeven jullie hier niet meer te maken.

Lekker eten, goede service!

De communicatie verliep prettig en soepel. Het eten was erg goed, het personeel is vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden!

Geweldige service, heerlijke snacks

Heerlijke patat en snacks en hele gezellige bediening. Ons feest was compleet

Goede service en aardige werknemers die met je meedenken.

Al meerdere malen frietjes komen bakken voor onze dienst. Afgelopen donderdag een groot feest, maar iedereen was tevreden achteraf: Lekker, super vriendelijk en enthousiast! Niets dan lof voor de twee dames!

Een dikke aanrader!

Heerlijk eten, goed en snel geregeld en super vriendelijk personeel.

Een dikke 10!

Het contact verliep prettig, het personeel was vriendelijk en ontzorgde tot in de puntjes. De frietjes en snacks waren heerlijk. Een absolute aanrader!

Goede kwaliteit en gezellig personeel

Heerlijke friet en snacks. Ruime keuze aan van alles. Dit alles gebakken door een uiters vriendelijke en gezellige frituurder. Keurig op tijd en na afloop alles netjes opgeruimd. Aanrader!

Subliem

Goede en snelle bediening. Goede producten. En goede prijs/kwaliteit verhouding

Opnieuw fantastisch

Fijne service, meedenkend en vooral heerlijke, vele soorten en voldoende etenswaar. Fantastische bediening!

We hebben echt heerlijk gegeten en er was voor iedereen meer dan genoeg

We hadden jullie gehuurd op de communie van onze dochter en was echt top heerlijk gegeten en was voor iedereen genoeg.Er waren alleen maar positieve reacties. Dank je wel

was weer perfect

Zoals elk jaar zeer tevreden komen niks te kort voldoende van alles vriendelijk personeel

Alles tot in de puntjes geregeld

Wat een een toppers zijn dit. Alles tot in de puntjes geregeld. En heerlijke frietjes snacks en saus !!

Voortreffelijke bediening en eten

Wij hebben genoten van de heerlijke frites en snacks. Volop keuze en prima bediening.

De klantenservice is zeer flexibel. Door de mannen in de kar werd super goed mee gedacht. De kinderen zijn heerlijk verwend en hadden het heel erg naar hun zin! Ook de volwassenen waren erg te spreken.

Erg top. Gezellig, denkt aan de klant. Geen gevoel van haast. Voldoende keus tussen alles

Lekker en gezellig!

Leuke ervaring gehad met de snackmobiel. Heel leuk personeel, die ook mee denkt om een zo goed mogelijke ervaring te creëren. Het eten was ook allemaal goed en lekker.

Zeker de moeite waard.

Vanwege een omleiding en file waren ze een kwartiertje later. Maar totaal geen probleem want de tijd, zoals afgesproken, werd keurig gedaan. De kwaliteit en de service was in 1 woord fantastisch. Mijn gasten en ik hebben dan ook heerlijk gesmuld. We waren met een groep van ca 50 personen maar werden allemaal heel snel van de frietjes en snacks voorzien. Ik vind dan ook dat ik een volgende keer met hun contact zal opnemen. Peter en de jongedame die bij hem was, hartelijk dank voor jullie service. Jullie waren en topteam!

Graafschappad 30

5691LX Son en breugel