Snel ter plekke, kundig advies en ze denken met je mee naar een geschikte oplossing.
De auto startte niet. Gebeld met Eurorepair en 20 minuten later stond de monteur van mijn eigen geweldige autobedrijf (Peugeot Specialist Abbring uit Nieuwerkerk aan den IJssel) voor de deur om het probleem op te lossen. Nieuwe accu geplaatst en rijden maar. Heel blij met Eurorepair en Peugeot Specialist Abbring
Snel band "gerepareerd" zodat ik naar mij faeafe kon rijden.
Nadat ik merkte dat mijn band leegliep kwam, na een telefoontje, hulp snel ter plaatse. Gelukkig kon de band snel gemaakt worden en ik kan weer rijden.
Ik ben zeer tevreden over deze pechhulpdienst. Als je snel en effectief geholpen wilt worden bij een defecte accu, is dit een uitstekende keuze.
Een motormanagement lampje dat gaat branden is aanleiding voor mijn telefoontje. Ik word na wat controlevragen gerustgesteld: ook straks na mijn afspraak, laat op de avond, is Leo nog stand-by. Een fijn gevoel als ik terug naar huis rijd. Als ik er ben stuur ik een appje, waarop ik ook direct een sympathieke reactie krijg. Vanmorgen even laten uitlezen en alles is weer opgelost! Ik hoop jullie niet vaak nodig te hebben, maar wat een fijn gevoel over dit contact!
Prima te woord gestaan. Denken met je mee en hebben een garage in de buurt geregeld waar ik direct terecht kon. Inmiddels had ik zelf een vermoeden gekregen tijdens de rit naar de garage wat het probleem zou kunnen zijn. Bij die garage ook super snel geholpen. Al met al: Top.
Contact met de centrale verliep zowel telefonisch als via whatsapp heel helder en snel. Er werd meegedacht en de oplossing heeft mij weer op weg geholpen. Dat het wat lang duurde voordat er iemand bij mij was, lag zeker niet aan de pechonderweg service, maar aan het feit dat het winterweer voor een drukke dag zorgde bij de uitvoerende krachten op de weg. Ik ben er uiteindelijk bijna een hele dag mee zoet geweest, maar ik had gelukkig geen haast.
Ik heb de hulp als zeer prettig ervaren.
Ik stond met de auto bij mijn werk. Olielampje brandde rood. Mijn auto en mijzelf werden opgehaald op de afgesproken tijd en bij de Garage afgezet.
Alles was zoals het zou moeten zijn.
Ik was onderweg toen de auto een beetje apart ging doen. Toen ik keek had ik een lekke band. De hulpverlener terplaatse heeft mijn band gewisseld, gelukkig had ik er een in mijn kofferbak. Ik werd goed op de hoogte gehouden door de alarmcentrale. Binnen een half uur was ik weer onderweg! Top service door de telefoniste & de hulpdienst!!
Snel en deskundig geholpen.
Zowel diegene die de opdracht aanvaarde tot de beoefenaars op de weg, allemaal goed in contact. Dan is het wachten te doen. Want het is op zaterdagavond wel bijna 2 uur verder, voordat de taxi er is, om je thuis te brengen.
Wij zijn correct, snel en goed geholpen. Pechonderweg service, prima service.
Super snelle service, top!
Na mijn telefoontje snel en uitstekend geholpen, zowel door de centraliste en de monteur!
Zwakke accu leeggelopen. Daardoor de auto niet meer te bedienen, laat staan te starten. Garage werd geregeld. De Toyota garages waren ivm kerst allemaal gesloten. Via snellader accu opladen zodat de auto te starten was. Daarna overdag aan een lader zodat accu vol zit. Alle kosten vergoed door de pech onderweg service. Dank u voor de goede service en vooral voor de vriendelijke manier waarop u uw klanten behandeld. Prettige kerstdagen.
De hulp kwam boven verwachting snel en had het probleem gauw opgelost. Vakman met veel ervaring en technisch inzicht!
Kreeg snel medewerkster Sanne aan de lijn, die adequaat en vriendelijk handelde. Wij waren snel weer op weg nadat de hulpdienst geweest was. Zo konden wij alsnog verder reizen. Absoluut aan te raden deze Pech Onderweg Service.
Snel gerepareerd.
We werden erg sn geholpen en goed contact gehad via whatsapp om ervoor te zorgen dat alles goed ging .
Zeer kundige moteur
Vanuit kennis en ervaring meegedacht en met oplossingen gekomen. Top!
Auto voor de deur met langzaam leeglopende band . Er zat duidelijk een schroef in . Telefonisch contact gelegd met de pechhulpdienst . In 30 min tijd was hulp aanwezig. Op 15 tijd band gerepareerd en weer weg . Mijn eeekend kan niet meer stuk .
24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.