Mijn man belde voor hulp en gaf aan dat ik slechthorend ben, aangezien ik met pech langs de weg stond. Fijn dat Ron dan meteen contact opnam met mij via de app. Voor mij was dat de beste weg om te kunnen communiceren. En dat er snel werd gereageerd. Goede service!
Goed geholpen bij pech langs de snelweg. Vriendelijke hulp aan de telefoon die ook verstand van auto's hebben en de juiste hulp inschakelen. Vragen ook achteraf of alles goed is gegaan. Mijn auto moest afgesleept worden, dik tevreden of vriendelijkheid, snelheid van chauffeur.
Dit jaar al twee keer pech gehad, dus twee keer een beroep gedaan op pechonderwegservice. Direct iemand aan de telefoon, oplossing was er binnen de beloofde tijd.
Het gesprek was goed, we hebben 3 kwartier moeten wachten, omdat er een pechgeval op de grote weg stond en wij stonden veilig.
Keurig correct en snel geholpen
Na een uur wachten kon ik binnen 15 minuten wegrijden Prima geregeld en vriendelijke monteur
Twee keer gebruik moeten maken van pechonderwegservice, maar beide keren een zeer positieve ervaring. Binnen een uur aanwezig en de auto wordt gebracht naar je eigen garage. Ook midden in de nacht is de service erg goed en zijn ze er in ongeveer een uur.
Super vriendelijk aan de tel en duidelijk . Binnen de afgesproken tijd stonden ze er en zeer vriendelijk, super snel geholpen.!!
Na telefonisch contact te hebben gehad verder alles netjes via WhatsApp afgehandeld met de medewerker. Medewerker van de garage was binnen een uur aanwezig en heeft mij netjes en vlot geholpen.
Pechhulp was snel ter plaatse en op de hoogte gehouden worden via whatsapp is fijn. Gelukkig was de oplossing ook snel gevonden dus de auto gaat weer voor en achteruit.
Mij is belooft met 10 min is de pechhulp er. Na 50 min monteur ter plaatsen.
Lekke band snel opgelost
Vriendelijk, snel en deskundig geholpen. Alle lof
Super service
Perfect opgelost
Zeer vriendelijke mensen, zeer snel ter plaatse en ik was snel weer op weg.
De hulp was snel ter plaatse en heeft de reparatie vlot en goed uitgevoerd
De service heeft snel een garage voor mij gezocht toen ik problemen had onderweg. Daarna snel geholpen en waren de kosten vergoed. De communicatie was erg helder en beleefd.Top service!
Zie boven
Snel en vakkundig op locatie geholpen!
Goede communicatie. Bergingsauto was na een half uur ter plaatse en heeft ons bij de garage gebracht.
Lampje r.a. defect werd naar de dichtstbijzijnde garage gestuurd. Mijn auto namelijk bij mij thuis voor de deur. Garage was bekend met mijn komst. Na vervanging moest ik 12 euro betalen. Geen probleem bij thuiskomst Rob bedankt en kwasi noemde ik 12 euro lichter. Factuur opsturen en het geld werd op mijn rekening gestort. Nooit verwacht.
Binnen 45 minuten weer mobiel. Goede afhandeling en snelle hulp, klasse!
Mijn auto gaf aan dat er iets mis was met de accu. Ik durfde niet verder te rijden bang dat ik onderweg met pech zou komen te staan. Mijn garagehouder gebeld wat ok kon of moest doen. Zij hebben toen contact opgenomen met de pechonderwegservice . Van deze kreeg een telefoontje . Zij stelde mij gerust em zeiden dat ik toch naar huis kon rijden (nog 40 km) en dat mijn accu dit wel kon houden. Zelf nog onzeker en met angst vertelde ok hun dat ik dat eigenlijk niet durfde stelde zij gerust. Zij sruurde mij een app. Waarin ze mij zeiden U mag gerust gaan rijden en zou ik met pech komen te staan dan zouden ze komen. Laat ons weten als U veilig thuis bent aangekomen. IIk ben toen gaan rijden en inderdaad veilig thuis gekomen. De volgende dag bij mijn garagehouder hoorde ik dat ze mij via de app de hele weg gevolgd hebben en precies wisten waar ik mij bevond. Mocht ok pech gehad hebben dan wisten ze precies waar ik mij bevond en komen...Wat een geruststellende service.. Heb hun nog laten weten wat het problee was.....bougiekabels die aangevreten zijn door een steenmarter.. en ook hier hebben zij nog naderhand laten weten wat ik evt zou kunnen doen om dit """"lieve beestje""""te weren. Dank julle wel voor deze goede ondersteuning.
prima en vlotte service heel aardige mensen .ik vind het echt een aanbeveling
24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.