Beste Rob en pechhulp team, nogmaals willen we jullie bedanken voor jullie geweldige hulp en begeleiding toen we autopech kregen n Finland op zondag 9 juni. Dankzij jullie (ook Frankfurt) hoefden we niet zomaar € 300 te betalen aan lokale hulp. De auto heeft het verder prima gedaan. Nogmaals dank. Klaas en Anneke Muurling. Harderwijk
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Dank voor uw uitgebreide review.
Goededag vandaag gebruik gemaakt van de pech hulp hele goede service binnen 10 minuten stonden ze bij me
Dank voor uw review.
Voor de eerst keer dat is gebruik maakt van de pech hulp. Zeer tevreden en snel opgelost
Hartelijk dank voor uw review.
Super geholpen door jullie, even een klein misverstand maar foto doen wonderen. Dank jullie wel
Via o.a. WhatsApp contact en een foto zo ontvangen voor een toelichting werkt goed. Dank voor de medewerking en fijn dat we gezamenlijk snel tot goede pechhulpverlening konden komen.
Zojuist autopecht gehad, prima geholpen. Goede service. Ik raad iedereen aan die ook (vaak) autopech heeft.
Onderhoud zorgt voor een kleinere kans op pech. Staat men toch onverhoopt met pech dan kunt u op ons rekenen. Ook wanneer u onverhoopt vaker met pech staat. Dank voor uw review.
Goed en vriendelijk gesprek. Meedenkend heel goed. Goede service Vd Berger . Prima service pluimpje voor kullie
Dank voor uw review.
Ik ben echt goed en snel geholpen en ze houden contact met je tot het probleem is opgelost met je auto. Echter geweldig zijn deze medewerkers van de pechhulpdienst. Nogmaals erg bedankt.
Hartelijk dank voor uw review.
Snelle reactie en een op maat gemaakte oplossing voor het ondervonden probleem met mijn auto
Alles is soepel verlopen. Fijn om deze zekerheid te hebben in een onprettige situatie.
Na gebeld te hebben met de pechservice, kwam de door hen ingeschakelde pechdienst ( Wolves Wierden) snel ter plaatse. Deze heeft mij en mijn auto netjes naar mijn eigen garage gebracht. TOP service.
Prettig contact met Rob gehad, alle opties doorgenomen
Goed geholpen, vriendelijke medewerker.
Goede hulp en goede service! Wordt goed gecommuniceerd!
Goed contact middels telefoongesprek, app en sms. Het duurde ruim een half uur voordat de monteur ter plaatse was maar het was ook druk. Monteur heeft mij keurig netjes afgezet bij mijn werk zodat ik naar de vergadering kon. Ondertussen heeft hij mijn band verwisseld. Prima service!
Om half 1 gebeld omdat auto niet startte. Ze konden er met 3 kwartier zijn. Echter had ik een afspraak dus gevraagd of ze ook rond 15u konden komen, dit was geen probleem. Via de app op de hoogte gehouden, toen nog een keer telefonisch om door te geven dat ze er 10 over 15u zouden zijn, dit was het geval. Accu was leeg, dus zo opgelost. Goede en duidelijke communicatie, goede service en vriendelijke medewerkers
De service was top en goede communicatie, met de pechservice via telefoon en de app. En de Hulp van Vorgers Borne was ook correct
De service en snelheid was top. De reparatie helaas niet afdoende . Maar de communicatie met pechonderweg service was uitstekend
Goede en heldere communicatie. Zeer klantvriendelijk. Aankomsttijden echter half uur later dan aanvankelijk aangegeven. Kan gemakkelijk worden opgelost door even een berichtje dat t later wordt. Heel tevreden verder!
Prima service, nette afhandeling, leenauto meegekregen. Fijn dat ik zo snel geholpen kon worden!
Goede hulp, goede communicatie! Op een moment van pech, fijne hulp!
Goede ervaring, auto action heel fijn personeel
Gerust stellend. Hulpvaardig. Profesioneel.
Prima service, snel ter plaatse en vlot afgetakeld en een vervangend voertuig. Al met al iets meer dan een uurtje en weer op de weg
24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.