Heel professioneel en ter zake geholpen
Eerst geprobeerd om de oorzaak te achterhalen wat goed is. Nadien ADAC ingeschakeld. Daarover ben ik minder te spreken. ETA zou 1 tot 1,5 uur zijn dat bleek 3 uur te zijn en met minus 4 graden is het geen pretje om te wachten op een onbeschutte parkeerplek. Bovendien was de monteur van ADAC een chagrijnige man die minimaal communiceerde.
Slechts 30 minuten gewacht,vriendelijke man van poort,in 1 minuut verholpen,!
Makkelijk te bereiken en ook heel behulpzaam. Hij gaf duidelijke instructies via de telefoon en later nog via de WhatsApp. De aangegeven tijd dat ongeveer de sleepwagen er zou zijn, klopte ook.
Snelle hulp,netjes.Goed gecommuniceerd.
Prima en snelle afhandeling.
Netjes geholpen en ook nog vrij snel.
Geweldige service, erg blij mee!
Ze waren snel ter plekke en het probleem was dezelfde dag nog opgelost :)
Met een compleet lekke rechter voorband stond ik een beetje in paniek langs de kant. Telefonisch erg prettig te woord gestaan en direct hulp gestuurd. Binnen 30 minuten was er iemand die mij deskundig heeft geholpen. Heel erg fijn…, prima service…, geeft veel vertrouwen. Dank daarvoor
Telefonisch goed bereikbaar Snelle en goede hulp door de bosch garage uit Voorthuizen
Een vriendelijke collega en goed geholpen
Prima geholpen, snel en vriendelijk
Snelle oplossing
Snelle service en goede communicatie!
Telefonisch snel en vriendelijk geholpen. Vervolgens doormidden van whatsapp op de hoogte gehouden. (Is heel prettig) Snelle hulp van het bergingsbedrijf zonder lastige vragen of afhandelingen. Gelukkig midden in de nacht met 2 kleine kindjes weer snel op pad
Mijn auto startte niet. Via de garage bij pechhulp terrecht gekomen. Binnen een halfuur was er iemand om de accu te starten. Metern doorgereden naar de garage waar nu een nieuwe accu wordt geplaatst! Top geregeld!
Mijn accu was leeg. 1 telefoontje was genoeg om een afspraak in te plannen. Precies op het afgesproken tijdstip waren ze aanwezig. Vakkundig het probleem geïnventariseerd, plan van aanpak gemaakt en snel het probleem verholpen. Nieuwe accu erin en rijden weer. Bijkomstig voordeel is dat het binnen de garantie viel van de garage waar ik de auto heb gekocht (de Pijper uit Maarssen). Kortom alles super geregeld. Dank hiervoor!!
Heel snel was er al iemand van een garage uit de buurt en het probleem werd netjes opgelost
Prima service, telefonisch en ter plaatse
Auto accu was stuk en had hulp nodig met de motor starten zodat ik naar de garage kon rijden. Dit bleek nog vrij lastig, maar de meneer die kwam helpen bleef totdat het lukte. Een goede eerste ervaring met pechonderwegservice!
Voor het het eerst in mijn leven hulp moeten vragen voor pech onderweg. Zag er tegenop, maar viel reuze mee
Goede kennis en vriendelijk
Pechhulp was binnen een half uur bij ons. Paraplu in de lekke band en we konden weer verder. Superblij mee!
1 Belletje was voldoende en na zo’n 45 minuten stond mijn auto al op de vrachtwagen van Vorgers Autoberging. Mijn auto werd gelijk doorgebracht naar Autobedrijf de Vossenbrink in Delden waar mijn leenauto al klaarstond. Werd na de melding op de hoogte gehouden via whatsapp . Super geregeld allemaal.
24/7 Mobiliteit service in eigen woonplaats, Nederland én Europa. Hulp bij onverhoopte pech voor uw auto, caravan of aanhanger. Kenteken gebonden pechhulp waarbij registratie alleen mogelijk is na het laten uitvoeren van jaarlijks (groot) auto onderhoud bij aangesloten autobedrijven. Een goed onderhouden auto zorgt voor minder kans op pech en dit ziet u direct terug in de voordelige prijs.