Vriendelijke monteur die met ons meedenkt.een echte vakman

De monteur werkt goed en snel.een specialist op zijn gebied.de leidingen mooi waterpas aangelegd.alles netjes schoon achtergelaten .dit bedrijf is zeer aan te bevelen.

GE-WEL-DIG

Na een hele hoop informatie te hebben gezocht op Internet en met verschillende leveranciers in contact te zijn geweest was het telefoontje van Marianne van Omega de eerste die een duidelijk verhaal had. Geen kleine lettertjes, gewoon zoals het is. Naast dat we uiteraard nog aan twijfelen waren kwam David haar man langs en het was een duidelijk verhaal, totaal geen druk en met een garantie van 15 jaar op het apparaat hebben we er alle vertrouwen in. Toen David het apparaat kwam installeren heeft die alles prachtig opgelost, zelfs ons geholpen wat achterstallig onderhoud beter te maken. We hebben totaal geen last meer van kalk in onze apparaten en het water is echt zacht. Dit apparaat doet wat die moet doen. Een echte aanrader!

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

Net bedrijf, installatie verliep goed

Wij hebben de waterontharder nu een paar weken en zijn er tevreden over. Ramen wassen zonder zeep en super schoon. Hopelijk blijven onze zwarte kranen nu ook vrij van kalk.

Werkt naar verwachting

Netjes gemonteerd op een lekkende koppeling na.

Professioneel en klantvriendelijk

Sinds een week verhuisd en het zachte water mogen ervaren. Heerlijk! Kunnen nu al niet meer zonder. Bedankt Omega Zuid-Holland voor het plaatsen en de super service die jullie verlenen.

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

Uitstekende informatie en installering !

Al jaren liep ik met de wens om een waterontharder te laten plaatsen in ons grote huis. In onze BNB ontvangen we gasten uit heel de wereld en gebruiken we veel water en het leek ons een extra service naar de gasten toe en ook voordelen voor onszelf te brengen. Toen ik begreep dat David Noordam de Omega waterontharder vertegenwoordigde heb ik hem uitgenodigd voor een toelichting en een offerte. De informatie en presentatie verliepen prima. Na de aankoop werd de ontharder binnen 14 dagen professioneel geplaatst en in werking gesteld. Tot hiertoe is alles perfect verlopen. Of de waterontharder ook op langere termijn waarmaakt wat er over geschreven wordt is na onze korte gebruikstijd nog moeilijk vast te stellen. We gebruiken wel minder shampoo, het water voelt prettig aan en smaakt ook prima. Helaas is de jeuk op mijn rug niet automatisch verdwenen, dat was mij trouwens ook niet beloofd. Misschien op langere termijn ?

Prima geholpen

Waar de installateur de nodige steken had laten vallen werd ik na een mailtje naar BWC in nog geen 5 minuten gebeld en er doorheen gepraat hoe ik mijn waterontharder moest bijvullen en gebruiken. Fantastische service. Kunnen veel andere bedrijven nog wat van leren.

Netjes geregeld

Afspraak was snel gemaakt. De informatie was erg compleet en de plaatsing was binnen een paar uur klaar.

Bevalt goed

De ontharder is geleverd via de loodgieter en deze heeft dus de keus gemaakt om de Omega 400 te leveren .

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Overig, namelijk:

Had ik 10 jaar geleden al moeten doen

Beter dan nu kan het niet meer worden

Helemaal goed

• Kwaliteit N.v.t.
  • Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

Klantvriendelijk, goede uitleg en vakkundige installatie

Na mijn aanvraag goede uitleg en snelle reactie op mijn vragen Vooraf een thuisopname over plaatsing ed Met name 15 jaar garantie zonder tussentijdse onderhoudskosten spraak me aan Montage is vakkundig gebeurt. Alles netjes en in overleg geïnstalleerd 2 weken in gebruik naar tevredenheid De toekomst waar ik vertrouwen in heb zal het verder uitwijzen

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

Fantastisch! Dit had ik al jaren eerder moeten aanschaffen!

Als je een waterontharder gaat aanschaffen dan heb je geen idee welke je moet nemen. Je hebt er totaal geen verstand van, het zijn best dure apparaten en iedereen in je omgeving heeft een andere. Dus je zoekt op internet naar verschillen, reviews en je gaat bellen met de verschillende bedrijven. Het hartelijke gesprek met Marianne (Omega dealer Zuid Holland) en de heldere uitleg zonder moeilijke termen, gaf de doorslag om voor een Omega waterontharder te kiezen. Nog zeker vier keer daarna gebeld met vragen en iedere keer weer een enthousiast gesprek waar de tijd voor werd genomen. Een afspraak inplannen ging ook makkelijk op de door mij gewenste datum. En nu staan de beide units naast elkaar in onze meterkast, keurig op een plankje geplaatst (allemaal door de monteur en installateur geregeld). Waar ik een beetje bang voor was, was het geluid dat een apparaat schijnt te maken bij het doorspoelen eens in de drie/vier dagen. Wij hebben de ontharder nu bijna twee maanden en nog NOOIT iets gehoord! Nergens kalkaanslag (de theepot is het grote bewijs), de douche hoeft door niemand meer met een trekker te worden nagelopen en het belangrijkste: het water is echt zacht, je voelt het en hebt serieus minder zeep en shampoo nodig! Waar we ook bang voor waren dat het water anders zou smaken: wij merken er NIKS van! En nog een enorm pluspunt: we doen niks aan onderhoud. Ik heb ik de agenda staan dat we begin augustus het zout moeten bijvullen, maar dat is alles! Leuke anekdote: toen de waterontharder geplaatst was, merkte ik echt helemaal niks. De opmerking van de installateur dat eerst het 'oude' water uit de boiler moet, had ik gemist. Dus ik bel met Marianne en ze zei: 'je merkt het direct wanneer je onthard water hebt'. En ja hoor na een dag of zes was de boiler blijkbaar gevuld met onthard water want ik merkte het ineens tijdens het douchen; het water was zo zacht aan mijn handen en mijn huid! Wij zijn zeer positief en raden iedereen een Omega waterontharder aan!

Netjes en vlot geinstalleerd

Vriendelijke man. Werkt netjes. Laat geen rommel achter.

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

Omega waterontharder is de investering waard

Bij de verbouwing van mijn jaren dertig huis hebben direct ook rekening gehouden met de installatie van de Omega waterontharder. Keurig weggewerkt onder de trap en goed bereikbaar om de zouttabletten bij te vullen. Het is waar, je merkt echt het verschil, vooral bij het douchen. Kalkvrij water moet ook goed voor de wasmachine zijn. Zelfs mijn koffiebonenapparaat (3 jaar oud) heeft nu na 4 weken geen last meer van een kleine lekkage tijdens het zetten. Met 15 jaar garantie verwacht ik geen problemen.

Werkt goed.

We voelen dat het water anders is ook de smaak is anders. Ik mis alleen een papieren handleiding.

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

Snel en goed - direct merkbaar!

De waterontharder is snel na opdrachtverlening geplaatst door een nette monteur. Direct voelden we bij douchen / handen wassen een prettig verschil op de huid. Maar ook is er na enkele dagen al minder kalk in de douche etc. Zeer tevreden en aan te bevelen!

Erg Fijn!

Van A tot Z uitstekend geholpen.

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Overig, namelijk:

Geweldig!

Duidelijke communicatie vooraf met Franka. Prettige ervaren mensen die de installatie hebben verzorgd. Vooralsnog ontzettend blij met het resultaat.

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Social media

Keurig en netjes geïnstalleerd, en prettige mensen die monteurs

Je moet het zelf ervaren, het zachte water wanneer je je handen wast, of onder de douche, een heel fijne en prettige ervaring. We merken dat we veel minder zeep hoeven te gebruiken, zowel in de vaatwasser, in de wasmachine en tijdens het douchen

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

Vorige week is de waterontharder bij ons geplaatst. De monteur was heel vriendelijk en heeft alles heel duidelijk uitgelegd. Wij zijn super blij met het zachte water. Eindelijk geen kalk meer. Hadden we veel eerder moeten doen.

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

Ben zeer tevreden. Monteur is meedenkend en een vakman. Werkt keurig heeft 2 werkkleren bij een voor in de kruipruimte. Het systeem werkt prima maar we hebben hem nog maar pas. De waterketel pruttelde voorheen luid en nu hoor ik hem niet meer. Het water is echt zachter en voelt ook lekkerder bij het douche. Kalk op de kranen weet ik voor nu nog niet maar heb er alle vertrouwen in dat de kranen mooi zullen blijven.

Super contact en hulp

Goede uitleg aan de telefoon over de verschillende types ontharders. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen met inladen bij kantoor. Snelle reactie via mail. Makkelijk zelf te installeren.

• Informatieverstrekking van vertegenwoordiger
  • Montage / Deskundigheid monteur N.v.t.
  • Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

Prima bedrijf met goede spullen.

Mijn ervaring is dat dit bedrijf goed met je meedenkt over de montage waar en hoe. Ze werken netjes. Ook een extra aftappunt voordat het water het filter ingaat, is geen probleem. Dit hebben wij nodig voor het vijverwater.

Top service

Korte lijnen, meedenken en direct schakelen. Dat is wat iedere ondernemer wil. Bij Omega kun je hiervan op aan.

• Kwaliteit
  • Klantvriendelijkheid Omega water N.v.t.

Voor de Blanken 17

7963RP Ruinen

Over Omega waterontharders

BWC, voluit Best Water Choice, bestaat al 25 jaar en heeft de superieure Omega waterontharders ontwikkeld. Dankzij deze jarenlange ervaring staan alle modellen Omega waterontharders garant voor kwaliteit.