Ik ben er heel erg blij mee, ideaal met donkere afwerkingen in je keuken en badkamer!

Ik heb alles goed ervaren, goede service en installatie en een goed advies!

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Social media

Een verrassend positief effect door de waterontharder

De ontharder werkt echt, wisten niet goed wat we erbij moesten voorstellen. Wij hebben veel zwarte elementen in ons huis zoals kranen, stalen deuren enz, daar zijn nu geen kalk vlekken op te zien. Ook merken we het met douchen je hebt geen strakke huid na het douchen, maar een fijne zachte en soepelere huid. Je hoeft aanzienlijk minder shampoo, zeep en wasmiddel te gebruiken. Ook is het echt een voordeel in het gebruik van de vaatwasser. Glas en bestek droogt mooi op zonder kringen of uitslag. We zijn op een leuke, vriendelijke manier geholpen. David weet er veel vanaf gaf leuke tips en adviezen. Wat ook fijn is dat de installatie in 1 dag geregeld is en kon mooi wegwerkt worden in de trapkast. Absoluut een aanrader om dit aan David over te laten.

Geweldig!

Duidelijk en persoonlijke uitleg, vakkundige en snelle installatie. Topbedrijf!

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Social media

Heel fijn product!

Erg tevreden over het comfort na het plaatsen van de waterontharder. Gekozen voor Omega omdat deze ontharders onderhoudsvrij zijn en volledige garantie heeft van 15 jaar. Geen onverwachte kosten dus.

Super tevreden!

David heeft bij ons en onze buren de waterontharder vakkundig geïnstalleerd. Werkt prima en alles ziet er top uit. Tnx!

• Kwaliteit
  • Klantvriendelijkheid Omega water N.v.t.
  • Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

Vanaf dag 1 merkbaar resultaat!!

Prima voorlichting vooraf, nette installatie en afwerking en nogmaals vanaf dag 1 merkbaar. Na 2 weken zichtbaar schonere douchedeuren en badkamer

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

prima aangesloten en netjes gewerkt

het water is heel fijn in gebruik wat het huishoudelijke gedeelte betreft,je gebruikt minder schoonmaak middelen en minder wasmiddel en het is zo heerlijk zacht met douchen wij zijn erg tevreden

Positief

De heer Noordam kwam exact op de aangegeven tijd voor het vervangen van onze al erg oude waterontharder waarvan de korrelcontainer in onze kruipruimte was geplaatst. Met de nieuwe omega 100 wist hij in onze meterkast de nieuwe container in te kunnen bouwen. Een groot gemak bij het van tijd tot tijd bijvullen. We zijn erg tevreden met de installatie. Alles schoon opgeleverd. Deskundig, goede uitleg en service.

• Klantvriendelijkheid Omega water
  • Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Overig, namelijk:

Erg blij met de waterontharder omega 200 geplaatst door David regio zuid Holland geen kalk meer heerlijk zeker onder de douche

Werkt prima!!

Minder droge huid, vaat is droger, geen strepen op de glazen en bestek, netjes geïnstalleerd. Erg tevreden!!

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

tevreden, verbetering voor mijn huid

De belangrijkste overweging voor ons om een waterontharder aan te schaffen is dat ik wilde kijken of mijn huid erdoor zou verbeteren. Door eczeem klachten was douchen voor mij lastig omdat het water pijn deed aan mijn huid. Wat dat betreft is er 100% verbetering en voel ik geen pijn meer als ik douche. We zijn tevreden over de deskundigheid van David van omega waterontharders (Maassluis en omstreken), vooraf kregen we goede informatie en het plaatsen ging naar wens.

Heerlijk zacht water sinds het gebruik van de Omega Waterontharder

Vooral onder de douche en met handen wassen merk je duidelijk verschil.

• Kwaliteit
  • Klantvriendelijkheid Omega water N.v.t.
  • Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

Goede service en juiste uitleg.

Onze waterontharder van omega bevalt ons erg goed. In eerste instantie dachten we dat het alleen goed was voor de af-wasmachine maar het water is ook lekkerder om te drinken en met douchen is het zeker ook zachter. Al met al bevalt ons deze ontharder erg goed.

Uitstekend en betrouwbaar

Goede pre-sale voorlichting. Adequate installatie en afwerking. Apparatuur werkt uitstekend en het is heerlijk om het ontharde water te hebben. Website heeft wat taalfouten. Jammer.

Perfect resultaat

Ja, het is een investering en niet voor iedereen weggelegd, maar het is het waard. Alleen al het drinken van het water, dan proef je het. Ook koffie of thee smaken beter. Maar ook onder de douche is het duidelijk te merken met de hoeveelheid zeep. Je hebt heel weinig nodig. Zouttabletten gaan er in twee maanden door heen, dat betekent een zak van 25 kg. Mijn installatie is jong, dus ik kan nog niets zeggen over de lange termijn effecten. Maar ik verwacht er veel van.

ervaring is positief

moesten na 30 jaar even wennen aan de smaak van het water smaakt prima, douche e.d. blijven schoner minder zeep en wasmiddel nodig, Quooker en andere apparatuur is niet meer nodig om te ontkalken

Prima ervaring, installatie netjes

De waterontharder werd netjes geïnstalleerd volgens afgesproken planning en het product voldoet prima. De plaats van de ontharder in de kruipruimte en de plaats van het voorraadvat zijn goed gekozen op advies van BWC. Verder valt op dat het hem zit in details: doorvoer van slangen, materiaalkeuze en afwerking.

Volgens afspraak

Een nieuwe positieve ervaring

Prima bedrijf

Enige tijd geleden een waterontharder besteld, het was voor ons,een duidelijke zaak naar wat we naar op zoek waren,en kwamen uit bij bwc ruïnen. Dus er één besteld, en werd trouwens netjes geïnstalleerd door een vakkundige en nette monteur, alles werd netjes achter gelaten. En we zijn er heel tevreden mee. Dus kan niet anders zeggen , top bedrijf.

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Internet

Het systeem voldoet aan onze verwachtingen

Goede voorlichting. Omega 200 sinds begin oktober in gebruik. Installatie en montage voor verlopen. Duidelijke uitleg. Vrij snel waarneembaar geen kalk meer in waterkoker en bij kranen. Ook geen sporen meer bij douche, bad en wastafel. Kortom, tevreden. Voldoet aan de verwachtingen.

Water is kalkvrij

De ontharder werkt prima, geen gedoe met onderhoud, 1 x per maand zout bijvullen. Water is kalkvrij

• Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

Zeer vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gekregen over de werking en installatie van de waterontharder. Zijn er heel blij mee!

Erg fijn

Veel plezier van de waterontharder.

Geweldig, zo’n waterontharder!

In 1 woord: geweldig! We zijn erg blij met de waterontharder die geïnstalleerd is door David van Omega. Hoewel we eerst moesten wennen aan de “zoetere” smaak van kalkvrij water, vinden we het 100x beter smaken dan ander kraanwater. Maar wat écht fantastisch is: géén kalkaanslag! Waar we in ons oude huis regelmatig antikalk moesten gebruiken om de douchewanden en kranen te behandelen, onze apparaten moesten behandelen met azijn etc, hebben we nu niets van dit alles meer nodig sinds David in ons nieuwe huis een waterontharder heeft geïnstalleerd. Zo fijn! Bovendien is David een erg vriendelijke man, geeft hij goede uitleg na de installatie en kan je altijd voor vragen etc bij hem terecht. Goede service dus!

• Website en promotie N.v.t.
  • Informatieverstrekking van vertegenwoordiger N.v.t.
  • Hoe bent u met ons bedrijf bekend geraakt Vrienden/familie/buren

Zo fijn; geen kalkaanslag meer!

De grootste reden voor ons om een waterontharder te nemen, was het voorkomen van kalkaanslag. Dat is echt super fijn. Scheelt veel met schoonmaken van bijv. de badkamer, maar ook in de kwaliteit van waterkoker, wasmachine, vaatwasser, etc. Moest aan het begin wel even wennen aan de smaak van het water, want dat vond ik wel iets anders, maar dat proef ik nu echt niet meer. Erg blij mee!

• Website en promotie N.v.t.
  • Informatieverstrekking van vertegenwoordiger N.v.t.

Voor de Blanken 17

7963RP Ruinen

Over Omega waterontharders

BWC, voluit Best Water Choice, bestaat al 25 jaar en heeft de superieure Omega waterontharders ontwikkeld. Dankzij deze jarenlange ervaring staan alle modellen Omega waterontharders garant voor kwaliteit.