Heel goed geadviseerd en gehoplen door David en zijn team. Ook de installateur was een best ventje .
Wij hebben al een paar maanden deze waterontharder. En zijn er super blij mee. Ook fijn voor al onze apparaten. Geen ontkalken meer. Water is lekker zacht en de smaak ook prima.
Zeer goed geadviseerd en snel geplaatst! Totaal geen onderhoud nodig alleen af en toe zout bijvullen. In een woord fantastisch!
Je merkt dit met drinken. Maar ook aan je huid en haar
Wij hebben vrij 'hard' water in onze regio. Door de ontkalker smaakt het water veel lekkerder, is douchen zachter en droogt het water je huid (en haar) niet meer uit. Heel blij mee.
De Omega200 geïnstalleerd door op-en-top vakman Bob van der Loo. Een fantastisch product, doet wat het belooft!
Klinkt vast overdreven maar alles was perfect geregeld , wij hebben voor de Omega 400 gekozen. En echt geen kalk meer te zien, zelfs niet op het douchescherm en ook niet in de matzwarte toiletpot. Na 4 maanden alleen zout bijgevuld en we kunnen weer verder.
Bij ons zat er nog kalk in de leidingen waardoor wij minder waterdruk hadden, maar dat werd keurig door Omega opgelost, zodat wij optimaal konden genieten van de waterontharder
Van telefoongesprek tot installatie, alles is keurig gegaan. We wisten niet zo goed wat we moesten verwachten maar dit stond hoog op ons verlanglijstje vanwege het harde water wat wij ontvangen. Nu een aantal maanden verder kunnen wij alleen maar zeggen dat we super blij zijn met deze beslissing! We merken het verschil zeer goed! Minder kalkaanslag, zachtere huid en minder schoonmaak.
Netjes geïnstalleerd, geen kalkaanslag meer! Werkt perfect. Heerlijk zacht water!
We hebben de ontharder laten komen om de natte ruimte schoner te houden. Dat het water nu zachter is en smaakt is een prettige bijzaak.
Na grondig onderzoek naar waterontharders en veel vergelijkingen met de andere ontharders naar kwaliteit van het product. Garantie en service. Heb ik besloten te kiezen voor Omega ontharders. Is wel prijzig maar de moeite waard ook die 15 jaar garantie . Ik zou een ieder aanraden niet twijfelen maar doen . Je zal er geen spijt van hebben .het water glijdt gewoon van je huid heel erg zacht. Met een QOOKER kraan erbij heel lekker zacht water. Ik koop geen spa blauw meer. Scheelt in de kosten. Succes allemaal met het aan schaffen van de OMEGA
De installatie van het systeem is vlot en vakkundig afgehandeld. Het werkt prima en naar behoren. Duidelijk is voor alle huisgenoten dat het een stuk prettiger is om te douchen en de kleding te wassen. De apparatuur is duidelijk minder beschadigd door kalkaanslag. Fam de Jong-Koens. Brielle
Goed advies gekregen. Installatie van de waterontharder was professioneel en netjes. Waterontharder doet wat hij moet doen: geen kalk in de badkamer en zachte huid.
Vriendelijke mensen, goede service. En afspraak = afspraak. Installateur zeer vriendelijk en werkt erg netjes. Ruimt alles op en neemt afval mee retour.
Fijne waterontharder, goede service ook nadat de ontharder is geïnstalleerd.
We zijn ontzettend blij met onze waterontharder van Omega. Telefonisch werden we ontzettend goed en eerlijk geïnformeerd over de mogelijkheden, kosten en onderhoud. Ook de installatie liep voorspoedig. Er werd goed meegedacht en zodoende staat de toch wel grote waterontharder ons totaal niet in de weg. De waterontharder doet goed zijn werk, wij zijn onwijs tevreden. Superfijn!
Minder poets werk, lekkerder drinkwater, minder wasverzachter, langere duur van je apparaten omdat er geen kalk aanslag meer is.
Helemaal blij ,water veel zachter ,minder schoonmaakwerk/middel nodig.
Snelle afspraak en levering, en verder geen onderhoud eraan.
Gekozen voor Omega vanwege de garantie en de aanbeveling van mijn loodgieter. Tot nu toe geen spijt. Er zit 15 jaar garantie op de ontharder.
In 2018 een ontharder gekocht en zelf geplaatst. Meteen na installatie, bruine kleur in onze wasbak en een zoute smaak, vlekken om de kranen, stinkende wasgoed. Vrij snel kwam er een monteur langs en heeft de installatie positief beoordeeld, tot zover niets aan de hand. De vlekken is residu! En aarding zou niet goed zijn geweest, is idd aangedraaid door de eigenaar René omdat deze idd los zat maar ook dit was niet de veroorzaker. Wel is er een wisseling van de ontharder geweest, zegge 1x een kop, 1x een tank en 1x helemaal. Tot ik belde met een mevrouw en was verbaast dat bij ons lucht in de leiding zat na de ontharder waarop ze aangaf, dan is de flotter niet goed. Nou, dan moet je de monteur eens horen wat die mevrouw allemaal wel niet moet gaan doen. Lucht was wel weg, dus ze had gelijk. Tot zover, goede service van BWC en wat discussies verder. Bruine water was weg overigens. Afijn. Een paar jaar later een hoge bloeddruk en een halsslagader operatie verder besloot ik de ontharder uit te zetten en wat denk je? Alle ellende was voorbij, wel met kalk maar geen vieze koffie meer, alle zoute effecten weg en ga zo maar door. We waren dus al helemaal gewend aan zout water. Veel visites vonden onze water vies, tjah, dat is persoonlijk zijden we dan maar. Al met al, René maar eens een mail gestuurd met mijn bevindingen en ervaringen en heb de koop ontbonden. Natuurlijk een schrik aan hun kant en snel stond René in maart aan de deur met gereedschap. Fijn, kunnen we dit afsluiten en geld kwam wat moeizaam terug. Afgesproken met René, ik zou geen melding maken en geen onderzoek starten en natuurlijk geen review. De operatie hoeft natuurlijk niet aan de ontharder te liggen en is ook niet meer terug te draaien helaas. Wel zij René, heel erg bedankt en ik ga er persoonlijk voor zorgen dat de ontharder nagekeken wordt op eventuele fouten enz. Dit zou max 1 maand duren en wat er ook uit kwam. Nu, 28-nov-23 nog niets gehoord dus ik denk dat ze iets verzwijgen.
Beste Hans, ik baal ontzettend van je reactie! Echter als er zaken niet goed gaan, kunnen we hier alleen maar lering uit trekken. Dit gaan we dan ook zeker doen. Ik ga dit uitzoeken en we bellen je voor 2 december aanstaande terug. Groet, Kristian van Omega waterontharders
Wij gebruiken al een aantal jaren de waterontharder van Omega. In onze beleving is er niks beters op de markt. Zijn onlangs verhuisd en er moest natuurlijk weer een waterontharder van Omega komen. Alles blijft kalkvrij! De koffiezetter, de wasmachine ,de vaatwasser, de badkamer. Noem het allemaal maar op, oh ja en nog wat, als je je auto gewassen hebt geen kalkstrepen meer. In één woord, geweldig!!!
Na plaatsing van de Omega waterontharder merkten we meteen het verschil. Het lijkt wel of er bodylotion door het water zit. Zo zacht. En heerlijk van smaak. Top apparaat.
Voor de Blanken 17
7963RP Ruinen
BWC, voluit Best Water Choice, bestaat al 25 jaar en heeft de superieure Omega waterontharders ontwikkeld. Dankzij deze jarenlange ervaring staan alle modellen Omega waterontharders garant voor kwaliteit.