De ervaring met de waterontharder is echt geweldig! Het water is voelbaar zachter en dat merk je sowieso bij het douchen en haar wassen. Ook het sanitair droogt weer netjes op, zonder kalkkringen achter te laten. De installatie werd door vriendelijk personeel geïnstalleerd en alles werd na gedane arbeid ook opgeruimd. Kortom, ikmkan een waterontharder van Omega geinstalleerd door dit bedrijf, zeker aanbevelen.
Als je op zoek bent naar een waterontharder en je ziet door de bomen het bos niet meer dan ben je bij Omega aan het goede adres. Heldere uitleg, snelle service, meedenken op locatie en nette installatie. Kortom, een aanrader!
Installatie ging heel vlot na de plaatsbepaling van de ontharder en het zoutreservoir. Hoegenaamd geen rommel en zeer deskundig afgeleverd. Resultaat meteen van 8 Dh naar 00. wat meteen merkbaar was aan de smaak van het water. Ook tijdens en na de eerste douche beurt was meteen het zuivere water merkbaar, geen druppels die weggepoetst moesten worden en geen jeuk meer. Kortom alleen maar geluk. Rob zeer bedankt voor de deskundige installatie en duidelijke uitleg.
Tijdens de oriëntatie werd zeer duidelijk uitgelegd hoe e.e.a. werkt en wat de verschillen zijn met andere aanbieders zodat een gewogen beslissing kan worden genomen. Plaatsing werd snel en gedegen uitgevoerd. Het contact met zowel het kantoor als de monteur was zeer prettig.
We gebruiken de ontharder nu een 2 tal maanden en het resultaat is superdik zeggen ze in het westland. Snel en netjes geplaatst. En bedankt voor de klantvriendelijkheid van het omega team uit Maasdijk !!!!!!! Het water is veel beter geworden. Zeker aan te raden om de omega waterontharder aan te schaffen . Met vriendelijke groet Ron de Zeeuw uit Naaldwijk
Dik tevreden.
Goede montage, snel, vakkundig en netjes.
Via Internet in contact gekomen met Team Omega Zuid-Holland David Direct afspraak gemaakt , en een eerlijk helder verhaal aangehoord. Daarop besloten een afspraak te maken voor plaatsen. David heeft de Omgega zee netjes en professioneel geplaatst. Ben zeer tevreden , resultaat was al direct merkbaar , totaal geen kalk meer in het water , en dat is wel zo fijn als je net een nieuwe badkamer en WC hebt laten plaatsen met Zwarte wc pot , zwarte fontijnen en kranen ! Kortom Omega Team Zuidholland is een aanrader !
Een dikke tien voor service en geleverde apparatuur! De titel van deze review zegt het al. Onze dochter had een Omega 200 waterontharder aangeschaft en was zeer tevreden. Dus dus door haar enthousiasme en tevredenheid hebben wij dat ook gedaan. Ze heeft zelfs haar steentje als cadeau daaraan bijgedragen. Dus de keuze was eigenlijk al gemaakt de Omega 200, zowel de installatie alsmede de totale service was super. Maar weinig bedrijven maken dit tegenwoordig nog waar. Alles is goed overleg en geen rommel. Dus vandaar deze zeer positieve review. O ja, ik heb nogal en gevoelige huid, jeukerig. Dat is nu stukken minder het water is heerlijk zacht en helpt daarbij. Ik kan het bedrijf dus van harte aanbevelen. Joke en Jos Metzelaar ( zeer tevreden klanten )
Omega is niet de goedkoopste maar zeker weten de beste. Vooral als ik om me heen hoor hoe andere bedrijven werken en hoe hun apparaten werken dan ben ik super blij dat wij met Omega in zee zijn gegaan. Ik had al jaren last van mijn handen ik heb allerlei dure zalfjes gebruikt niks hielp totdat we de waterontharder hadden aangeschaft in één keer geen last meer van m’n handen. Douchen is ook heerlijk! echt het is een investering maar wel eentje waar je heelveel plezier van gaat hebben.
Vanaf het moment dat ik een offerte aanvroeg, is er snel en professioneel gewerkt, snelle opname tijd en uitleg gegeven hoe de installatie zou gaan worden. Installatie prima en werk schoon opgeleverd. Fijne en persoonlijke communicatie zowel met office als installatie personeel
De waterontharder van omega kan ik een ieder aanbevelen al direct na het eerste gebruik merk je het verschil. Daarnaast wordt in overleg met de klant de juiste oplossing gezocht voor de installatie. Een prima ervaring.
Goed en professioneel geïnstalleerd. En een prima service .
Minder zeeppoeder nodig en geen kalk In de badkamer en watermolen!
installatie goed verlopen, monteur denkt mee over de plaats van de ontharder . degelijk apparaat . zoutvat makkelijk te vullen. Resultaat direct merkbaar na in bedrijf stellen van de ontharder.
wel prima geen klachten.
Snelle installatie en prima service. Zeer kundige en aardige medewerker.
Na eerste contact kwam eerst dame langs om te kijken wat mogelijk was Kreeg netjes offerte en na opdracht de datum van plaatsing van de waterontharder Monteur(bob van der loo) was netjes op tijd stelde zich voor en legde uit wat hij ging doen. Na installatie alles netjes opgeruimd Bob nam echt de tijd om uit te leggen hoe het werkt En testen ook water en was gelijk kalk vrij Ook vulde bob met ons papieren omtrent de 15 jaar garantie bewijs Kan niet ander zeggen top
Loodgieter Bob uit Vlijmen heeft eerst een vlonder gemaakt en daarna de waterontharder geplaatst. Daarna alles goed uitgelegd. Je merkt ook meteen het verschil. Ik ben een zeer tevreden klant.
Installatie verzorgd door Omega Waterontharders, Zuid Holland. Super service. Eerst een schouw uitgevoerd en daarna geïnstalleerd door professionele medewerkers. Erg tevreden.
Onze Omega ontharder had na 7 jaar storingsvrij functioneren een klein mankementje. Een belletje en een mail met een foto naar BWC en er werd direct actie ondernomen. Vriendelijke mensen met een goed gevoel voor klantbeleving. De monteur had het snel gemaakt en stelde alles weer up-to date in! Dikke pluim voor iedereen!
Super geholpen bij Omega in de showroom, goede uitleg, open voor vragen, snelle afspraak voor installatie, netjes geplaatst, werkt perfect!
We zijn erg tevreden over het gehele proces van aankoop t/m plaatsing. Super gedaan door team Omega Maasdijk
Zeer vakkundig personeel. Vanaf het allereerste gesprek een prima voorlichting en daarna een vakkundige plaatsing. Er wordt goed meegedacht en alles is mogelijk. Vooral de persoonlijke benadering is zeer prettig. Je wordt als klant echt gezien.
De vriendelijke monteur heeft uit zichzelf een vlonder gemaakt en de apparatuur in korte tijd keurig geplaatst. Uitleg was goed en de prijs nog beter in vergelijking met andere bedrijven. Heel belangrijk: alles is onderhoudsvrij !
Voor de Blanken 17
7963RP Ruinen
BWC, voluit Best Water Choice, bestaat al 25 jaar en heeft de superieure Omega waterontharders ontwikkeld. Dankzij deze jarenlange ervaring staan alle modellen Omega waterontharders garant voor kwaliteit.