Na het melden en opsturen van alle documenten van de schades heb ik er eigenlijk geen omkijken meer naar. Alles word netjes geregeld en afgehandeld. Het had wel fijn geweest om een specificatie van de afhandeling te ontvangen. Er zijn op 1 melding 2 schades gemeld, er is niet duidelijk of bijde schades zijn afgehandeld of niet.
Alle digitale communicatie ging vlekkeloos en ook het indienen van de schade ging soepel.
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Snelle actie/reactie op schademelding en voortgang traject.
Zaken zijn snel en efficiënt afgehandeld.
Snelle afhandeling
Zie boven!!!
Schade door steen aan mij dubbelglas kozijn werd snel opgelost dmv het schadeformulier en het bijvoegen van duidelijke fotoos. Binnen 2 weken was de schade afgehandeld!!
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Luisterend oor, begripvol, heldere communicatie.
De communicatie liep heel goed en de aanvraag is snel afgehandeld.
Door ziekte konden we niet op vakantie en het unnuleren ging prima.
Ik zat erg in de rats over de schade, maar het melden ging zeer eenvoudig via internet. Antwoord was ook ontzettend snel. Binnen 2 dagen. Met de vergoeding, die binnen 5 dagen op mn rekening stond, heb ik al weer een nieuwe douchewand kunnen kopen. Bedankt voor deze service.
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat wij u naar wens hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Mijn keukenkraan was kapot maar had enkel een foto gemaakt van de nieuwe raam( was inmiddels geplaatst) . Geen probleem , wat een vertrouwen . Nogmaals top.
Beste mevrouw, Wat een prachtig cijfer! We doen ook ons best om een schade snel af te handelen. Vriendelijke groet, Woongarant
Gebeld om schade te melden, vervolgens via mail contact verder gesproken en medewerker heeft correcte, kundige vragen gesteld. Bij ieder contact binnen 5 werkdagen reactie.
Goed, eenvoudig en snel afgehandeld
onze schademelding is keurig afgehandeld.
Vriendelijk , en goed geholpen.
Binnen enkele weken nadat schade was gemeld, is deze hersteld. Goed geregeld dus. Restaurateur duidelijk in communicatie.
Snel, en duidelijk.
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Ondanks niet alles kunnen invullen omdat relevantie soms ontbreekt toch prima geholpen
Schade aan de auto en alles werd geregeld.
Nav indienen claim werden gegevens opgevraagd. Na beantwoorden werden weer extra gegevens opgevraagd en dit nogmaals. Zou fijner zijn als alles gelijk wordt opgevraagd omdat al deze gegevens al beschikbaar waren. Vervolgens gedoe over offerte en specificatie die een goedgekeurde leverancier had opgesteld.
Beste Meneer, Bedankt voor het invullen van een recensie. Fijn dat u de moeite heeft willen nemen! Inmiddels hebben wij de zaak doorgenomen en hebben wij contact met u opgenomen. We hadden in dit dossier wat vragen voor u. In plaats van deze vragen in één e-mail te zetten, hebben wij twee e-mails gezonden. Dat had inderdaad efficiënter gekund. Hiervoor onze welgemeende excuses. De vertraging in de behandeling van het dossier is echter niet aan ons te wijten. U verzocht ons een hersteller in te schakelen maar vervolgens heeft u alsnog zelf iemand ingeschakeld. Tevens heeft de geleverde offerte aanleiding gegeven om een externe partij in te schakelen die de offerte heeft gecorrigeerd. Wij kunnen ons daarom maar voor een klein deel vinden in uw opmerkingen. Hopelijk kunnen wij bij een eventuele volgende schade wél voldoen aan uw verwachting.
Goede service, antwoord op email conform de informatie binnen de gestelde termijn.
Vriendelijke en professionele behandeling van mijn schade
Anna Paulownastraat 95
2518 BC Den Haag
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.