Alles ging snel werd goed op de hoogte gehouden en verder gaan vragen gehad Alles was duidelijk
Snelle afhandeling
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Helaas te maken gehad met een behoorlijke waterschade ontstaan in de badkamer. Vanaf moment van melding goed telefonisch contact gehad wat betreft de aanpak. Ingeschakelde bedrijven waren prima en meedenkend. Afstemming wat betreft afspraken/tijden en tussentijdse belangstelling is zeer op prijs gesteld. Het heeft uiteindelijk enkele maanden geduurd eer alles hersteld was (door benodigde droogmachine etc.) maar zeer tevreden met hetgeen uiteindelijk hersteld!
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te vernemen dat u het contact en de afhandeling van uw schade zo positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Na het melden van de schade via de website heb ik nog een keer een email moeten sturen met toelichting en foto's van de schade. Daarna was het snel geregeld en kreeg ik de vergoeding ook snel.
Wat een mooi cijfer en super beoordeling. Fijn dat wij u zo snel hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Alles verliep heel erg vlot, na het melde van de schade volgde al snel een mail met extra dingen die we aan moesten leveren. Snel beoordeeld en snel akkoord. Kortom fijn en snel geregeld.
Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn om te vernemen dat u erg tevreden bent met de afhandeling. Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Waterschade door de buren. Snel opgelost.
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Goede communicatie. Snelle reactie en actie!
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Alles liep perfect dank daarvoor
duidelijk en snelle afhandeling
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
De titel spreekt voor zich.
Professioneel begeleiden van schade afhandeling!
Everything goes nice and smooth and good communication when was necessary. Overall recommend Woongarant
Thank you for your review! Nice to know that you would recommend our services. Kind regards, Woongarant Volmacht
Na dat ik gemaild heb staat er dat jullie binnen 10 werkdagen reageren. Dit is niet het geval. Ook duurd het als je schade meld erg lang tot je het geld gestort krijgt. Ook krijg je eerst maar 50% uitgekeerd waardoor je zelf altijd die andere 50% moet ophoesten. Pas na dat je de betaalde rekening opstuurd krijg je de andere 50%. Indien je lekage hebt gehad stuuren ze een inspecteur 3 weken na die tijd. Hierdoor is het tapijt al weer droog en zouden we het wel kunnen laten reinigen volgens de inspecteur..... alles was zeik nat. Maar als je zo laat een ispecteur stuurd is het inderdaad al droog en lijkt het of er niks aan de hand is... niet heel blij mee. Ook aangegeven bij de inspecteur.
Beste Kelly, Bedankt voor uw recensie. Omdat uw ervaring niet zo positief was, hebben wij in contact met u opgenomen. Wij hebben naar aanleiding van uw opmerkingen het dossier opnieuw doorgenomen. De door u genoemde omschrijving komt niet overeen met de stukken in ons dossier. Er is iedere keer tijdig door ons gereageerd en er is snel betaald. Het maken van een afspraak door externe de expert duurt altijd wat langer. Hier hebben wij helaas geen invloed op. Bij opstalschades is het gebruikelijk dat de helft van het schadebedrag direct wordt overgemaakt en de andere helft na herstel. Dit is ook zo in de polisvoorwaarden vastgelegd. Als wij een signaal ontvangen van een verzekerde waaruit blijkt dat voorschieten niet mogelijk is, kunnen wij daar doorgaans een oplossing voor vinden. Ook al lijkt de schade correct te zijn afgewikkeld, vinden wij het jammer dat u hier niet tevreden over was. Wij hopen dat wij bij een toekomstige schade alsnog aan uw verwachtingen te kunnen voldoen.
Prima verzekering
prima en overzichtelijk afgerond
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Prima service, klantvriendelijk, en snel
Snel en voldoende waarheidsvinding
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Positieve ervaring. Snelle procedures, dus afwikkeling van schade gast snel.
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Helaas had ik waterschade gekregen aan mijn eiken vloer, na het online melden van de schade is er een expert ingeschakeld. De schade is via Woongarant door een hersteller gerepareerd. Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijke afhandeling en het eindresultaat!
Woongarant deed niet moeilijk over het vergoeden van onze vloerbedekking die door waterschade beschadigd was. De nieuwe vloerbedekking werd volledig vergoed. We zijn meer dan tevreden over de geleverde service.
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Goede afhandeling van de schade, binnen enkele dagen werdt het schadebedrag uit gekeerd.
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
Heel fijn en prettig geholpen. Ook goed advies gehad
Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant Volmacht
zeer correct afgehandeld en snel overgemaakt, zodat we de boel konden repareren
Snelle en duidelijke afhandeling
Anna Paulownastraat 95
2518 BC Den Haag
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.