heb tussen persoon de hypotheker regeld het verder
Met een fietsongeluk en stilstaande auto, was ik er van overtuigd dat ik de schuld had .Zo geschrokken dat ik de tegenpartij direct al heb vergoed voor de schade. Toch nog schadevergoeding ,na onderzoek, van de verzekering terug gekregen .
Bedankt voor uw positieve reactie! Wij snappen dat dit een vervelende situatie is geweest en proberen onze klanten zo goed en volledig mogelijk te helpen. Wij zijn blij dat wij u in deze situatie hebben kunnen bijstaan en het naar tevredenheid hebben kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Woongarant
Goed en snel geregeld.
Dankuwel! Met vriendelijke groet, Woongarant
Was geen probleem met het snel afhandelen. Ik ben tevereden.
Na telefonisch contact snel en goed geholpen. Vriendelijke behandeling.
Dankuwel voor u reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant
Zeer goed geholpen. Dus wij blijven gewoon bij Woongarant
Ik ben heel tevreden met de behandeling van mijn zak, omdat ik heb een antwoord gekregen op tijd en duidelijk. Ik verwacht ook niet dat ik zou iets gekregen maar natuurlijk mijn onzekerheid over hoe kan ik deze zaak aflossen.
Super snelle afhandeling. Helemaal blij mee.
Fijn om te horen dat onze medewerker u fantastisch heeft geholpen. Dat is waar wij voor staan! Dankuwel voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant
zeer tevreden over de duidelijkheid en de vriendelijkheid en zeker ook de snelheid waarmee gereageerd wordt.
Na schade door lekkage direct contact opgenomen met Woongarant. Zij hebben alles direct opgepakt en hebben via de mail contact opgenomen. Hierbij zijn foto's opgevraagd en aanvullende informatie van de schadeclaim. Voorspoedig geholpen. Erg tevreden
Ik ben perfect geholpen met een lekkage-schade. Opname van de schade ging snel, communicatie ronde de vervolgstappen idem en toen het uiteindelijk op uitbetalen aan kwam was dat óók zeer vlot geregeld. Zoals gezegd: vlot, vriendelijk en correct.
Ik werd zeer vriendelijk en geruststellend te woord gestaan. Dit verdient een compliment.
Dankuwel voor uw complimenten! Fijn om te vernemen dat u onze service zo positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Woongarant
Prima afgehandeld
Super snel afgehandeld de schadeclaim, zonder moeilijke vragen! Online ingediend, telefonisch goed te woord gestaan
Er is steeds goed geluisterd naar mijn verhaal waardoor de situatie ook duidelijk was. Waar andere vaak kijken om het te voorkomen dat ze moeten uitbetalen is er hier echt goed doorgevraagd naar oorzaak en gevolg. Complimenten!
Snel geholpen en afgehandeld.
Goed te woord gestaan en een snelle afhandeling van het schadedossier. Erg tevreden en goed geholpen.
Fijn, dat u zich goed geholpen voelt. Wij doen daar dagelijks ons best voor. Goed paasweekend! Vriendelijke groet, Woongarant.
Met een telefoontje was het geregeld
Kan nog beetje sneller maken.
Prima geholpen en goed ervaring erg tevreden.
Betrof schade scherm laptop na val door dochter. Prima afgehandeld, ik ben tevreden.
Bedankt voor uw positieve feedback! Met vriendelijke groet, Woongarant
Heel duidelijk en prima uitgelegd. Zeer tevreden
Als je dan toch schade hebt dan wil je het zo opgelost zien worden, onze complimenten!
Fijn om te horen dat uw schade is opgelost zoals u had gewenst. Bedankt voor uw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Woongarant
Anna Paulownastraat 95
2518 BC Den Haag
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.