Inductie glasplaat kapot, was nog te gebruiken. Indien dit niet zou kunnen dan zat ik ruim 3 weken zonder kookplaat
Beste Jan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Een schade is altijd vervelend en wij denken graag mee inzake 'noodvoorzieningen'. Gelukkig was dit in deze niet nodig en kon de beschadigde kookplaat nog gebruikt worden. Uit het dossier maken wij op dat de schade is gemeld op 2/9 en op 6/9 is bevestigd met het verzoek om aanvullende informatie. De behandelaar heeft hierbij meegedacht in een mogelijke oplossing. Na ontvangst van deze informatie is herstel van de kookplaat binnen 5 dagen akkoord bevonden. Wij kunnen ons daarom ook niet vinden in de rapportcijfers en zouden het op prijs stellen als je dit nader zou willen toelichten zodat wij kunnen kijken hoe we je bij een onverhoopte toekomstige schade beter van dienst kunnen zijn.
Bedankt voor dit mooie cijfer! Fijn dat u het gevoel heeft goed geholpen te zijn.
Is allemaal snel geregeld zonder veel rompslomp . Schade werd netjes opgenomen en definitief herstel ook netjes geagendeerd en op afgesproken datum en tijdstip uitgevoerd. Gewoon goed geregeld.
Schade gemakkelijk online ingediend en afgehandeld.
Er word naar je geluisterd en worden dan ook goeie oplossingen aangeboden.
Zodra de offerte binnen was kreeg ik de eerste 50% al betaald en na het indienen van de factuur is het overige deel ook snel afgehandeld
Eenvoudig om de schade te melden en een snelle afwikkeling.
Wij hebben een goede en snelle afhandeling gehad. Zijn goed geholpen.
Mijn schadeclaim werd snel opgepakt en kon op een snelle afhandeling rekenen.
Bedankt voor deze mooie punten. Wij zijn blij dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen.
Hoewel ik nog maar net bij Woongarant zit is een schade prima afgewikkeld. Het zijn wel standaard mailtjes die je krijgt en er wordt altijd na 5 dagen pas gereageerd, dat zou iets vlotter mogen.
na melding van schade goede uitleg over verloop van afhandeling. duidelijkheid in de contacten ! prima
Website is zeer toegankelijk Snel reactie op mail Zeer correct en snel afgehandeld
Bedankt voor de aanbeveling. Goed te zien dat u ons positief beoordeeld.
Gezien de kosten die wij hebben moeten maken door de storm, is de terugbetaling niet in verhouding!
Beste Els, Bedankt voor het invullen van een recensie. Wat jammer dat u ontevreden bent! Inmiddels hebben wij de zaak met u doorgenomen. Uit nader onderzoek blijkt dat er geen sprake is van stormschade maar van schade door een lek dak. Als iets uit zichzelf kapot gaat (zoals in dit geval het dak) dan is dit doorgaans niet verzekerd, zoals ook in dit geval. De gevolgschade door het water hebben wij wel aan u vergoed.
Makkelijk in te dienen via site daarna ontlast in de afhandeling richting de tegenpartij
Snel opgepakt maar ook snel afgewerkt.
Elke keer te lang moeten wachten op een reactie. Schade afhandeling duurde hierdoor echt veel te lang.
Hartelijk dank voor het invullen van uw recensie! Naar aanleiding van uw recensie hebben wij met u contact gehad en naar aanleiding van ons contact heeft u het cijfer aangepast naar een '5'. Bezien wij het dossier, dan is er inderdaad 2x later een een reactie gezonden dan u van ons zou mogen verwachten. Hiervoor onze welgemeende excuses. Wij zullen dit natuurlijk proberen te verbeteren in de toekomst. Daar staat dan wel weer tegenover dat deze schade aan u is vergoed, terwijl niet vast stond hoe en door wie de schade is veroorzaakt. Normaliter zou dit eerst moeten vast staan alvorens de dekking kan worden beoordeeld. Wij hopen dat wij u bij een volgende schade wel naar volledige tevredenheid van dienst kunnen zijn!
Telefoon laten vallen en schade werd snel afgehandeld en vergoed.
Bedankt voor de 9! Wij zijn blij met dit prachtige cijfer.
We zijn erg blij met woongarant. De ingediende schade werd snel beoordeeld en de uitkomst is naar tevredenheid.
Beste Marloes, Bedankt voor deze mooie cijfers.
Geweldig geholpen met en bij het afwikkelen van onze schade!
Beste Henk, Hartelijk dank dat u een recensie heeft ingevuld. En dan ook nog eens zulke goede 'rapportcijfers' Hier zijn wij heel blij mee!
prettig ervaring met woongarant, duidelijk en kort lijnen. snel reactie gehad. Ik word herinnerend aan mijn schade stukken die ik moet nog versturen. Erg fijn vind ik het.
Beste Mohamed, Bedankt voor het invullen van een reactie. We zijn blij dat u het contact als prettig ervaren heeft.
Voor zover contact nodig is geweest is het goed geweest. Duidelijk.
Duidelijke communicatie en als we vragen hadden werden ze snel beantwoord.
Tevreden
Was goed. Kan altijd beter
Glasschade als gevolg van een omgevallen ladder. Schade gemeld, compleet met herstel offerte. Binnen een week toestemming om de schade te laten herstellen
Anna Paulownastraat 95
2518 BC Den Haag
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.