Eigenlijk is alles per mail geregeld. Na duidelijke communicatie werd er een externe schade expert ingeschakeld waar heel makkelijk een afspraak bij ingepland kon worden op redelijk kort termijn. De expert maakte te plaatse een kostenplaatje. Binnen enkele weken werd het bedrag door Woongarant overgemaakt. Eerlijk en makkelijk dus.
Fijn om te vernemen dat de afhandeling zo positief is gelopen! Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
De schade in huis en op het dak is vakkundig en netjes hersteld. De doorlooptijd was wel wat lang en tussen de 2 momenten was het de bedoeling dat er een expert langs zou komen. Ik vond dit persoonlijk wat onnodig en in overleg me uw medewerkers zijn we uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat dit niet noodzakelijk was.
Ze denken samen over een oplossing en afhandeling van de schade
Goed en snel geholpen
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Ik werd uitstekend geholpen met mijn vragen en de afhandeling van onze situatie was perfect!
Bedankt voor uw recensie! Vriendelijke groet, Woongarant
Helder proces en omdat de dekking van de inboedel duidelijk was, kwam de goedkeuring en uitbetaling van de kosten/schade dan ook snel.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
Goed geregeld!
Alles snel afgehandeld
Eenvoudig en snel geregeld. Aanrader
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
Heb contact opgenomen om me schade door te geven en ze hebben me met alles fantastisch tegemoet gekomen en de service was heel snel. Heel blij met ondertussen me zelf gelegde vloer!
Wauw, Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer. Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
De schade redelijk snel betaald, medewerker was heel duidelijk met de uitleg.
Tevreden
We hadden enorme schade, ze zijn erg behulpzaam geweest en hebben gelijk met ons meegedacht voor een passende oplossing. Zonder problemen en gedoe hebben we weer een nieuw dak boven ons hoofd.
Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer! Fijn om te vernemen dat u onze service zo goed heeft ervaren dat u ons zou aanraden. Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
Na dat ik alle stukken heeft aangeleverd Is er een onafhankelijke expert geweest en hij hebt de schade beken en beoordeeld. Ik vindt dat Woongarant het heel netjes heeft afgehandeld. Mvg L,Thomas
Bedankt voor uw beoordeling en dit prachtige cijfer! Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
Indienen, communicatie en afhandeling was allemaal prima
Bedankt voor dit prachtige cijfer. Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
De reactie tijd op vragen en het insturen van gegevraagde stukken is zeer snel. De communicatie heel duidelijk en er wordt gedaan wat toegezegd is. Zeer prettig.
Bedankt voor uw beoordeling en dit prachtige cijfer Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
Snelle communicatie, vertrouwen vanuit verzekeraar en geld werd zonder snel overgemaakt.
Uitstekend geholpen.
Woongarant reageert altijd snel, heeft prima producten en zijn zeer coulant bij de afwikkeling van schades. Aanrader!
Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Woongarant
Duidelijk wat de planning was, door wie en hoe het werd gedaan
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Woongarant
Schade aan nok dak, deze is netjes en snel afgehandeld. Betaling ook zeer snel verlopen.
Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Woongarant
Tijdpad duurde wat lang voor de afhandeling!
Schade is makkelijk online op te geven, alleen was het bij mij zo dat ik na een aantal weken wachten er achter kwam dat ze vergeten waren om het in behandeling te nemen, na telefonisch kontakt is alles in een stroomversnelling goed afgehandeld , telefonisch vriendelijk en goed geholpen.
Goed telefonisch bereikbaar en duidelijke uitleg wat er moest gebeuren. Mis wel een online omgeving waar ik dit zelf had kunnen doen. Ook miste ik de begeleiding tijdens het afwikkelen van de schade, ik zou verwachten dat een verzekeraar met zijn expertise hier meer in kan betekenen
Anna Paulownastraat 95
2518 BC Den Haag
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.