Prima geholpen
Tevreden klant
Bedankt voor uw review en dit mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Woongarant
Goede en snelle schadeafwikkeling. Perfect!
Voor de gemelde schade was binnen een week al een oplossing en alles was geregeld! Superfijne en snelle service.
Zowel telefonisch als via de mail prettig contact. Er werd meegedacht en advies gegeven. Afhandeling na het rapport van de schade expert was snel. Blij met woongarant
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Vanaf indienen schade rapport, snel, telefonisch bericht ontvangen, en uitleg en hoe verder. Netjes te woord gestaan. Na paar weekjes bericht gekregen dat schade afgewikkeld was.
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Reactietijd was snel, oplossing was prima.
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Snelle en fijne afhandeling!
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Wij hadden kortsluiting en daardoor waterschade. Onafhankelijk bureau erbij gehad. Afhandeling is snel gegaan. Top.
Wauw mooi cijfer! Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Gemakkelijk te melden en goede afwikkeling van de melding
Erg positief
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Kapotte televisie, we hadden hier geen bon meer van en verwachte hierdoor dat het lastig zou worden, gelukkig viel dit reuze mee en ilwas alles snel opgelost.
Eigenlijk is alles per mail geregeld. Na duidelijke communicatie werd er een externe schade expert ingeschakeld waar heel makkelijk een afspraak bij ingepland kon worden op redelijk kort termijn. De expert maakte te plaatse een kostenplaatje. Binnen enkele weken werd het bedrag door Woongarant overgemaakt. Eerlijk en makkelijk dus.
Fijn om te vernemen dat de afhandeling zo positief is gelopen! Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
De schade in huis en op het dak is vakkundig en netjes hersteld. De doorlooptijd was wel wat lang en tussen de 2 momenten was het de bedoeling dat er een expert langs zou komen. Ik vond dit persoonlijk wat onnodig en in overleg me uw medewerkers zijn we uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat dit niet noodzakelijk was.
Ze denken samen over een oplossing en afhandeling van de schade
Goed en snel geholpen
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Woongarant
Ik werd uitstekend geholpen met mijn vragen en de afhandeling van onze situatie was perfect!
Bedankt voor uw recensie! Vriendelijke groet, Woongarant
Helder proces en omdat de dekking van de inboedel duidelijk was, kwam de goedkeuring en uitbetaling van de kosten/schade dan ook snel.
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
Goed geregeld!
Alles snel afgehandeld
Eenvoudig en snel geregeld. Aanrader
Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
Heb contact opgenomen om me schade door te geven en ze hebben me met alles fantastisch tegemoet gekomen en de service was heel snel. Heel blij met ondertussen me zelf gelegde vloer!
Wauw, Bedankt voor uw review en dit prachtige cijfer. Vriendelijke groet, Team Schadeservice Woongarant
De schade redelijk snel betaald, medewerker was heel duidelijk met de uitleg.
Tevreden
Laan van Zuid Hoorn 51
2289 DC Rijswijk
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.