Keurig afgehandeld
Helaas werd niet alle schade vergoed, maar dat stond ook duidelijk in de polis. Snel na de aangifte een duidelijke en nette brief erover gekregen. Vervolgens is de schade zonder gedoe snel en probleemloos vergoed.Alles online afgehandeld.
Heel erg bedankt voor uw positieve recensie. Met vriendelijke groet, Woongarant
niets op aan te merken
Heel erg bedankt voor uw positieve recensie. Met vriendelijke groet, Woongarant
Duidelijke informatie en vriendelijk personeel.
Fijn dat u een goede ervaring met ons heeft gehad. Bedankt voor uw review! Fijn weekend en vriendelijke groet, Woongarant
We hebben de factuur ingestuurd via de app van Woongarant en binnen een week stond het geld op de rekening. Goed afgehandeld en als er nog vragen waren werden goed beantwoord.
Wauw bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Woongarant
Het was duidelijk wat ik moest doen. Geen 100 vragen maar alleen een paar fotootjes als bewijs sturen. Wat begrijpelijk is
Goed geholpen
mijn ervaring met woongarant was zee positief een kopie van de reparatie bos is voldoende en je geld wordt overgemaakt. gewoon weer top
Alles was snel en perfect geregeld, Communicatie was perfect, afhandeling van de schade ingediende nota was ook perfect.
Storm Henk heeft een pijp van de dakgoot weggeblazen. De stortdouche moest zsm verholpen. Mocht ik zelf iemand ter reparatie voor uitkiezen. Info was duidelijk.
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Woongarant
Zeer vriendelijk geholpen en de stormschade aan mijn plantenkas vergoed gekregen.
Bedankt voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Woongarant
Uiterst positief, na een inbraak in onze schuur, was binnen een week na indienen alles afgehandeld. TOP
Dat er minimaal 4 mailtjes eroverheen moeten om te bewijzen dat het echt zo is en dat je dan zelf maar naar een expert vraagt vond ik niet prettig. Wij hadden nog nooit in al die jaren met jullie te maken gehad en nu wel. Nee ervaar dit als erg vervelend.
Beste Danny, Hartelijk dank voor het recenseren van de behandeling van uw schade. Helaas was u niet tevreden over de behandeling. Om die reden hebben wij het dossier opnieuw voor u doorgenomen. Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen om de zaak toe te lichten. Hetgeen u in uw recensie staat komt niet overeen met de stukken in het schadedossier. Wij denken dat er sprake is van een misverstand. U bent voor ons een gewaardeerde relatie en er is geen sprake van enig wantrouwen. Omdat er over een onderdeel onduidelijkheid was, hebben wij u hier vragen over moeten stellen. Nadat de zaak duidelijk was hebben wij de schade betaald. Een expert inschakelen was in dit dossier niet nodig.
Goed en snel afgehandeld.
Goed snel en duidelijk
Fijne manier van hulp bieden. Vakkundige expert.
Wauw, heel erg bedankt voor die mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Woongarant
Snel en goed
Dan weet je weer eens waarvoor je verzekerd bent.
Fijn dat uw ervaring met ons zo positief is. Bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Woongarant
Schade is uiteindelijk goed afgehandeld, echter de service kan een stuk beter naar mijn mening. (In vergelijking met de afhandeling van mijn vorige schademelding 8 jaar geleden).
Ben goed geholpen en de probleem is opgelost.
Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Woongarant
Netjes en vrij snel opgelost
na het melden van de inbraakschade werd eerst gevraagd hoe het met ons ging. Direct konden we een afspraak inplannen, zodat een inspecteur de schade bij ons kwam opnemen. hij leefde met ons mee en luisterde naar ons verhaal. De schade is keurig opgenomen en werd naar (behoorlijk) naar waarde vrij snel uitbetaald.
Wauw, Bedankt voor dit mooie cijfer. Fijn dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen in deze vervelende situatie. Met vriendelijke groet, Woongarant
Er wordt snel gereageerd en afgehandeld.
Vond het fijn om de reparateur van de verzekering te gebruiken. Keurig afgehandeld.
Anna Paulownastraat 95
2518 BC Den Haag
Woongarant staat garant voor onafhankelijke, kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De opgebouwde expertise stelt ons in staat om excellente producten en diensten te bedenken, te selecteren en te ontwikkelen.