Waren al een hele poos aan het trainen met de jongens. Overdag vast ritme met drinken en plassen en savonds plassen lezen plassen maar ze bleven nat. Toen op advies een plaswekker besteld en met ongeveer 14 dagen geen natte bedden meer! Echt super fijn! Voor onszelf maar vooral voor het zelfvertrouwen van de kinderen!!!!
Wij hebben de training als zeer effectief ervaren. Onze zoon (7) slaapt erg diep en daarom hadden we de wekker met tril en geluid (in sterkte verstelbaar) gekocht. Met de goede tips erbij waarmee je overdag invloed hebt op de blaas ‘s nachts, was na 3 weken de ‘link’ gelegd in de hersenen van onze zoon en is hij ook ‘s nachts zindelijk! Hij had dit zetje blijkbaar nodig!
Heel erg tevreden over de urifoon! Kreeg heel persoonlijk en betrokken uitleg over de producten die we nodig hadden. De materialen waren vlot in huis. Zodat we snel konden starten met de training! 2,5 week nodig gehad en onze dochter was zindelijk! Echt zo fijn, dit zetje heeft ze nodig gehad! Onze dochter kon zelf ook goed omgaan met het materiaal. Urifoon was bereikbaar voor persoonlijk advies, maar deze hebben we niet nodig gehad.
Goede snelle service en simpele training werkt erg goed.
De plaswekker werd snel geleverd. Beschrijving is duidelijk. Behandeling heeft het juiste resultaat behaald! Na 12 jaar eindelijk geen luiers meer.
Wij zijn erg te spreken over het bestelde pakket. Overzichtelijk en duidelijk. Ondersteuning via informatieve mails is fijn. Klein minpunt vonden wij is dat je eerst de rode button van het broekje moet verwijderen voordat je met 1 handbeweging het alarm uit kan zetten. Dat hebben wij opgelost door er een stekker met een verlichtte aan/uit schakelaar erop te zetten. Voor ons was het, achteraf gezien, net het steuntje in de rug wat mijn dochter nodig had. We gebruiken het nu precies 1 maand en ze is nu 21 dagen droog! En ze is apentrots! Wij ook.
Super goede begeleiding, vriendelijk en meedenkend en meelevend advies en een uitstekend produkt!
Mijn dochter van ruim 6 droeg ‘s nachts nog een luier, ze was nog nooit droog geweest. Ze werd gewoon niet wakker als ze moest plassen. Met de plaswekker zagen we al na 2 weken resultaat, er zaten droge nachten tussen! Na 3 maanden had ze de wekker niet mee nodig. Ze wordt nu wakker als ze moet plassen. Heel erg fijn!!
Na 1,5 jaar tobben nu binnen 5 weken volledig droog.
Mijn dochter heeft de eerste week 1 keer per nacht een ongelukje gehad maar daarna zagen we al heel snel verbetering met veel droge nachten. Na 4 weken was het helemaal over en sindsdien geen ongelukjes meer gehad.
Onze zoon had uiteindelijk alleen het inzicht en de motivatie nodig om er 's nachts echt uit te gaan. Mbv de plaswekker kreeg hij beide binnen korte tijd. Hij was uiteindelijk binnen een week zindelijk.
Wij begonnen omdat onze zoon van 5.5 steeds vaker nat wakker werd en dit zelf ook vervelend begon te vinden. Hij wilde zonder luier slapen. (Zonder luier alles nat, met luier was het vaak alsnog veel verschoon werk maar soms wat minder). Uiteindelijk hiermee begonnen. Wel 2 keer een verkeerde levering gehad, dit weet 1 keer netjes opgelost! De eerste nacht was een ramp, onze zoon vond de piep heel vervelend moest er hard van huilen en we zijn er 4 keer uit geweest in die nacht. Daarna contact gehad met urifoon, zij luisterde en hadden goed advies wat fijn was, niet alles te hoeven lezen maar gewoon persoonlijk contact. De eerste week bleef wel enorm heftig 3 keer per nacht moesten we er steeds uit, maar we zagen vooruitgang, overdag konden we ook oefenen met het geluid en na die eerste week namen de alarmbellen af 's nachts. Dit bouwde steeds verder af tot het moment, ik denk na 3 weken al dat hij helemaal geen alarm meer had, soms zelf wakker werd om naar toilet te gaan en soms hele nachten door sliep. Na een maand of iets langer was de batterij al op van het zendertje. We hebben onze zoon toen gewoon in de onderbroeken van urifoon laten slapen zonder zender en jawel dit ging goed! De overgang van urifoon onderbroeken naar zijn eigen onderbroeken was nog 2x een ongelukje maar nu is hij helemaal droog in zijn eigen onderbroeken... Nog wel het matje eronder liggen wat overigens hele fijne matjes zijn!!! Verbeter punten zouden kunnen zijn: Zendertje minder kwetsbaar maken, ons zoontje trok deze een keer kapot van de onderbroek af, makkelijk te maken met lijm maar zou misschien mooi verbeter punt kunnen zijn. Ook de onderbroeken zouden sterker mogen, ook hier trok onze zoon een drukknopje van de onderbroek af. Tip was met twee handen ervanaf halen en het is keurig opgelost hebben gewoon noeuw broekje gehad maar ook dat zou misschien steviger kunnen. Batterij is snel op... makkelijk te vervangen en dus oplosbaar. Verder top, blij dat we dit gedaan hebben!!
We hadden het niet verwacht, maar in korte tijd lukte het met de slaapwekker om van het bedplassen af te komen.
Onze zoon was binnen 2.5 week zindelijk. Super methode. Ik zou alleen de urifoon weer willen doorgeven aan een ander gezin. Kan ik dat via u doen?
Wat fijn dat de training geslaagd is! Wij zullen u een mailtje sturen met een antwoordnummer voor het doneren van uw plaswekker. Mede namens de toekomstige gebruikers van deze donatiewekker alvast heel erg bedankt! Vriendelijke groeten van het Urifoon team
Zoon van bijna zes was 's nachts niet zindelijk, omdat hij erg diep sliep en niet wakker werd van een plassignaal. Hij werd hier ongelukkig van en kon niet wachten om met de plaswekker te mogen beginnen. De eerste paar weken waren er nog regelmatig ongelukjes, maar we merkten snel verbetering. Het enige minpuntje van de plaswekker was dat die een paar keer niet werkte. Na het uithalen en opnieuw indoen van de batterij (en een keer een nieuwe batterij) deed de wekker het wel weer. Zoon werd goed wakker van de wekker met het trilelement. Ongelukjes kwam steeds minder vaak voor en als het gebeurde ging het om een paar druppels in zijn onderbroek en kon hij verder plassen op de wc. Tussendoor telefonisch contact gehad met het Urifoon team waarbij we goede adviezen kregen, zoals in de ochtend meer drinken, het had direct een positief effect. Na twee maanden sliep zoon hele nachten droog door. Advies van de klantenservice gekregen om hem voor het slapen extra water te laten drinken, om er zeker van te zijn dat het gevoel van een volle blaas herkend werd. Dit was de ultieme test. We hebben dit drie dagen gedaan en hij werd iedere keer uit zichzelf wakker om te gaan plassen. Het heeft in totaal drie maanden geduurd, maar de plastraining is nu helemaal geslaagd, geen enkele nacht meer een nat bed.
Gemakkelijk in gebruik
Wij hebben zeer goede ervaringen met de Urifoon. Mijn zoontje toonde in de tweede week al enorme verbetering en in de 3e week is hij helemaal droog gebleven! We hebben de wekker en het matje nog 2 weken gebruikt voor de zekerheid, maar dit bleek niet nodig. We zijn heel erg blij met de snelle geboekte resultaten en hebben spijt dat we de Urifoon niet eerder aangeschaft hebben!
Ging erg goed al ging het apparaat soms niet af. Dan moest het batterijtje er uit en dan deed hij het weer.
Dochter wordt goed wakker van de wekker. eerste week even pittig maar daarna gelijk al verbetering merkbaar. Helaas in week drie de batterij leeg. Stickers werken erg motiverend, en het idee dat ik kan bellen voor advies vind ik erg prettig. Minpunt: de broekjes waren te groot dus die moesten terug gestuurd. We konden pas beginnen met de training toen we de nieuwe broekjes hadden, één week van de huurperiode voorbij...
Via de klantenservice kreeg ik heel snel reactie. Telefonisch werd ik uitstekend geholpen. Er werd met mij meegedacht en er werd een oplossing gevonden die net buiten de standaard reacties viel. Mijn zoontje kan daardoor snel weer verder met de zindelijkheidstraining. Bedankt!
Onvoorstelbaar succes verhaal. Dit had ik niet verwacht. Onze dochter slaapt erg diep en had geen enkel blaas reflex. 's Nachts zindelijk worden was voor ons een grote uitdaging. Daarom meteen gekozen voor de contessa met trilfunctie. Het alarm is 3 nachten achtereen afgegaan. 2x een nat bed. 1x een nat broekje. Daarna sliep onze dochter droog door of kwam ze zelf uit bed om te plassen. Na 3 weken de plaswekker weggehaald. Vervolgens weer 7 weken verder en geen enkel ongelukje meer gehad. Een paar tips: - Leg uit aan het kind dat 'we' het samen doen. - Laat het kind zelf het alarm testen. Dit vond ze prachtig. En oefen vervolgens meteen de vervolgstappen. Zoals zender loshalen van het broekje en naar de WC lopen. Dan raakt het kind snel vertrouwd met de plaswekker en geeft het gebruik 's nachts vrijwel geen problemen.
Het lukte maar niet om mijn zoon s'nachts zindelijk te laten worden. Uiteindelijk voor urifoon training gekozen met ook een trilelement erbij omdat mijn zoon zeer diep slaapt. Al binnen enkele dagen merkten we het effect van de plaswekker! Mijn zoon die wakker werd van het alarm s'nachts! En dus geen natte bedden meer! Het duurde wel enkele weken, voordat hij dan door had dat hij dan moest gaan plassen. In zijn slaapdronken toestand werd hij dus wel wakker van het geluid en het trillen, maar wat hij dan moest gaan doen, leek nog niet helemaal tot hemdoor te dringen. Op het begin hier hem dus wat meer in begeleid en gestuurd (Ik werd zelf ook wakker van het geluid van de wekker ook al lag ik in een andere kamer te slapen), maar na ruim 2 maanden gebruik, kan ik nu echt stellen dat mijn zoon zindelijk is. Uiteraard zijn wij hier thuis allemaal blij mee!
Dank voor de positieve beoordeling! Indien een kind moeilijk of soms zelf niet wakker wordt van de wekker helpen wij graag met tips en adviezen. Deze begeleiding tijdens de training is gratis voor onze klanten. Vriendelijke groeten van het Urifoon team
Ik en mijn man zijn erg enthousiast over de plaswekker. Onze dochter reageert er goed op en is gemotiveerd, de plaswekker is echt een goede hulp bij het zindelijk worden. Verder reageert de wekker snel, al bij een geringe hoeveelheid urine en is de matrasbeschermer een fijn product met handige instopstroken. De onderbroekjes zitten prima en het zendertje is er makkelijk aan te bevestigen. De mails zijn zeker een welkome aanvulling met tips, adviezen en geven een serieuze begeleiding neer.
Al na 1 week bijna geen gebroken nachten meer. Had niet verwacht dat het zo snel zou werken.
In eerste instantie wilde ik alleen een training zonder begeleiding. Geen gehijg in mijn nek. Ik heb toch maar gekozen voor Urifoon en merkte dat het feit dat ik begeleiding kon krijgen mij juist veel rust gaf. De instructie kaart is heel helder en werkte heel stimulerend bij onze zoon. Wel had ik graag andere voorbeelden van al geplakte kaarten willen inzien ter vergelijking. Al snap ik dat elk traject weer anders is.
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team