Super goede en professionele begeleiding

Na een lastige start met een apparaat heb ik hele goede hulp gekregen waarna het traject echt een enorme verbetering gaf.

Heel fijn!

Snelle doeltreffende training. Had ik veel eerder moeten doen.

• Communicatie

Wij hebben het bij onze autische zoon van bijna 10 gebruikt. Na de 2 de nacht ging het alarm af en sinds die tijd niet meer in bed geplast.en nu zelfs na 2 maanden gaat het nog steeds goed.

eindelijk...!

Mijn zoon vond het zelf ook wel tijd, toen hij bijna 10 werd en zijn luiers 's nachts nog overstroomden... Ik zag er zelf erg tegenop, vaak gehoord dat die wekker vreselijk is en iedereen wakker maakt behalve diegene waar het voor bedoeld is. Inderdaad een behoorlijk geluid, maar we hadden al enorm snel resultaat. Wekker begint al bij het eerste druppeltje, zoonlief sliep er soms doorheen maar stopte dan wel met plassen. Uiteindelijk hebben we de wekker op de valreep weer teruggestuurd, toen werd hij een week of twee uit zichzelf wakker. Ik had hem liever nog ietsjes langer gehouden, maar dat was onmogelijk, vandaar dat ik niet de volle vijf sterren geef. Verder kundige en vriendelijke en enthousiaste medewerkers aan de telefoon, en de borg werd na het terugsturen weer snel overgemaakt.

Prima product en service

Dochter (6 jaar) was met behulp van plaswekker binnen 2,5 week helemaal zindelijk in de nacht. Eerste nachten was het ze meerdere malen nat, maar na week ging dit al beter. Erg blij met resultaat en dochter ook! Goede nazorg.

• Communicatie

Fantastisch, training na 3 maanden helemaal geslaagd!

Een erg leuk en motiverend systeem dat bij onze zon (7 jaar) heel goed heeft gewerkt. Je merkte dat het echt het signaal trainde om wakker te worden als hij moest plassen. Steeds minder plas in onderbroek, nachten droog en uiteindelijk nu na 3 maanden gebruiken we de wekker niet meer en wordt hij zelf wakker! Nooit verwacht dat het zo goed en snel zou werken!

• Communicatie

Fantastische ervaring voor mijn zoon en onszelf

Het lukte onze zoon (8 jaar) niet om snachts zelfs zindelijk te worden. We zijn daarom gestart met de plaswekker. De 1e periode was er weinig resultaat. Zoonlief sliep geregeld door de plaswekker heen. Hierop gebeld met Urifoon en een aantal fijne tips gekregen.. en met resultaat! Onze zoon heeft de training binnen 3 maand af kunnen ronden en is dus zindelijk!

• Communicatie

Heel handige en goed werkende apparaat

2 van onze 3 jongens hadden dit apparaat hard nodig, omdat ze tot hun 7de nog niet droog sliepen. Het werkte prima. Soms moet je geduld hebben - maar ik heb vol vertrouwen in. De materiaalen, die Urifoon meegeft (boekje, stickers etc) zijn ook heel behulpzam, en moedigde ons jongen aan.

• Communicatie

Compleet pakket, leuke stickers en e-mails ter ondersteuning.

• Communicatie

Werkt erg goed. Snelle en professionele hulp.

Mijn zoontje van 7 is door de urifoon af van het snachts in bed plassen. Het apparaatje en de broekjes zijn erg gebruiksvriendelijk. Mijn zoontje kon het apparaatje goed zelf bedienen en makkelijk verwisselen met een andere onderbroek. Extra broekjes vond ik wel fijn qua wassen. Zeker in het begin van het gebruik van de wekker. Erf fijn dat hij het plassen in de nacht nu zelf onder controle heeft. Zeker omdat hij nu ook meer gaat logeren en dan niets hoeft uit te leggen. Dank voor de (prettige) hulp.

Goede product maar...

Probleem is netjes opgelost. De medewerker heeft mij gebeld maar ik kon toen de telefoon niet opnemen. Zij heeft een voicemail achtergelaten en een emailtje gestuurd. De plaswekker vind ik prima. Mijn zoon kunt het niet wachten om iedere avond de broek aan te trekken.

• Communicatie

Binnen een week kurkdroog!

Ok, dat is wat snel voor de ander wellicht, maar van soepnat (met luier) naar kurkdroog en zelfstandig naar de wc in 1 week! Wat een fijn systeem en ons hele gezin is er erg gelukkig mee.

• Communicatie

Opgelost én een uitstekende service!

Onze dochter was laat met zindelijk worden, het lukte gewoon niet. Dankzij de urifoon is het nu wél gelukt, echt top. We hebben ook twee keer contact gehad en de service is echt geweldig!! Zeer netjes en deskundig, ik kan urifoon van harte aanbevelen 👌🏼

• Communicatie

zo'n snel resultaat had ik nooit verwacht!

Onze 9-jarige zoon was nog iedere nacht drijfnat. Natuurlijk van alles geprobeerd, maar op het laatst geef je het gewoon op. Op advies van de huisarts de urifoon aangeschaft. Binnen 3 weken was onze zoon droog! Hadden we dat maar eerder gedaan!

• Communicatie

Het steuntje in de rug dat we nodig hadden!

De eerste dagen werd onze dochter niet wakker van de wekker maar na ongeveer een week stopte het plassen 's nachts, ze slaapt sindsdien iedere nacht door zonder een nat bed.

Na slechts 6 weken was mijn dochter ‘s nachts droog

In het begin paar problemen gehad met de batterij; toen dat opgelost was, ging het super goed en was mijn dochter na 6 weken van het bedplassen af.

• Communicatie

Goede service en erg duidelijk.

Onze dochter heeft hem maar kort nodig gehad. De eerste week was regelmatig alarm. De tweede week ging het al beter. Nog 1 keer net voor de nacht. Daarna al snel niet meer. Ze is nu helemaal droog en gaat ook niet meer in de nacht naar het toilet. Dus ze ka het ophouden tot de volgende morgen. Heel blij dat het gelukt is. Een trotse dochter!!

• Communicatie

Ongelooflijk hoe goed t werkte

Ik was een beetje sceptisch of t wel zou werken, na 2 weken zagen we al resultaat en na 9 weken al n paar dagen droog! Super.

Helder, bekwaam en behulpzaam

Duidelijke info op website, prettig contact met medewerkers aan telefoon en via mail. Goed product, voldoet aan verwachtingen, fijn dat jullie via mail zelf contact zoeken in eerste periode. Kortom tevreden klant.

• Communicatie

Prima hulpmiddel bij de zindelijkheidstraining voor de nacht!

De draadloze urifoon en de broekjes hebben onze zoon prima geholpen om 's nachts zindelijk te worden. Ik zou het aanraden aan ouders waarvan de kinderen moeilijk voelen dat ze moeten plassen.

• Communicatie

Mijn dochter was in een week zindelijk!

De Urifoon werkt erg fijn. Mijn dochter was erg gemotiveerd om zindelijk te worden. Het stickertjes plakken werkte ook nog eens extra motiverend, ze was erg trots als ze een groene of blauwe sticker mocht plakken. Het trilsysteem is ook erg handig. Mijn dochter slaapt met haar zusje op een kamer. Met het trilsysteem konden we het alarm heel zacht zetten zodat haar zusje niet wakker werd. Het was 3 dagen even wennen voor mijn dochter. Ze deed haar hele plas nog in haar broekje en op de wc kwam er niets meer. Maar daarna is de knop omgegaan en ging het alarm af van een paar drupjes. En na 8 dagen had ze het helemaal door en werd ze zelf wakker om te gaan plassen. Het is wel aan de dure kant. Ik heb daarom gekozen voor de huurregeling. In ons geval heeft dat goed uitgepakt, want ze was al snel zindelijk.

• Communicatie

Niet verwacht dat het zo snel zou gaan!

Mijn dochter van, op twee weken na, acht jaar had nog geen nacht droog doorgeslapen. De Urifoon aangeschaft toen zij er zelf om kwam vragen (gehoord dat een ander kind ook een plaswekker gebruikte). Ik bereidde me voor op weken lang gewekt te worden door de Urifoon. Het geluid is nogal hard. Maar... het kostte ruim een week. Toen ging de wekker niet meer. Nog voor ze acht werd s nachts zindelijk. En nu twee maanden later nog steeds!

Goede persoonlijke ondersteuning

Tot mijn verrassing bestaat er nog echt een bedrijf dat goed bereikbaar is per telefoon. En tijd neemt om de klant te woord te staan en advies te geven. Verder: het product en de training werken. Het enige manco wat ik bemerkte, is dat de contactlippen voor de batterij in de sensor vervuild raken of na verloop van tijd minder goed aandrukken op de batterij. Door de lipjes schoon te wrijven/krabben en wat dichter naar elkaar te drukken werkte de sensor weer goed.

• Communicatie

Top! Veel eerder moeten aanschaffen!!!!

Na 3 weken gebruik van de Mickey plaswekker was onze zoon al zindelijk! Echt geweldig!

• Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Prima hulpmiddel bij plasproblemen

Prima hulpmiddel om je kind te helpen om plasproblemen beter onder controle te krijgen en uiteindelijk te voorkomen.

Mennonietenbuurt 29

1427AX Amstelhoek

Over Urifoon

Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team