Fijne begeleiding, duidelijke instructies, leuke sticker kaarten. Simpel en doeltreffend product.
Beste Tessa, Kijk hier worden wij blij van. Jullie hebben een top prestatie geleverd en wij genieten van jullie positieve feedback over onze dienstverlening. Win - Win 😊. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
De training verliep bij ons perfect. Wij zijn enorm blij. Goed geholpen. Ook in de chat.
Beste A., Super te lezen dat de training perfect verliep! Dank ook voor het compliment hoe wij jullie hebben geholpen. Goed advies en goede begeleiding bij het gebruik van de plaswekker is belangrijk en daarom is 1 van onze experts door de weeks inderdaad ook 's avonds via de chat bereikbaar. Alles voor een succesvolle training 😃 Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Onze zoon is binnen 8 weken ‘s nachts zindelijk geworden. Inmiddels slaapt hij volledig door of wordt hij uit zichzelf wakker om te gaan plassen. De plaswekker heeft 100% gewerkt en de connectie tussen zijn hersenen en blaas is gemaakt. We zijn heel blij dat we Urifoon hebben ontdekt. De eerste week was pittig. De wekker ging meerdere keren af, bed verschonen en een zoon die heel diep sliep. We dachten: gaat dit werken? Gelukkig ontvang je van Urifoon mails met tips. Dit geeft enorm veel houvast. Wat wij ervaarden in de eerste week was volgens Urifoon normaal en we moesten vooral volhouden. En het kwam goed. In de tweede week ging de wekker nog maar 2x af en in de derde week hoogstens 1x. Onze zoon werd direct wakker en deed zijn plas op de wc. Inmiddels slaapt hij helemaal door of hij wordt uit zichzelf wakker om te gaan plassen.
Beste Karin, Bedankt voor het delen van jullie ervaring met onze plaswekkertraining en de begeleiding daarbij. De plaswekker zelf is nooit een wondermiddel, het gaat om het juist inzetten ervan. Met onze begeleiding willen wij ervoor zorgen dat er snel vooruitgang zichtbaar is, waardoor wordt doorgezet en de slagingskans het grootst is. Zo is het ook bij jullie gegaan en kunnen jullie al binnen 8 weken genieten van de droge nachten. Heerlijk! Paula van Urifoon
Hij is in paar weken tijd snel van bedplassen af gekomen!!
Beste Nathalie, Wat een geweldige start van 2024 💪. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Wat een goede dienstverlening! Niet alleen de plaswekker zelf, maar ook de hulplijn die je kan bellen voor tips en adviezen is top. Iedere keer kreeg ik advies op maat. Een droog kind!
Beste Jessie, Wat fijn te lezen dat ons totale pakket jullie zo goed is bevallen. De plaswekker alleen is vaak niet de oplossing. Het gaat om de training en deze doorloopt elk kind op zijn of haar eigen manier. Daar hoort dan ook de maatwerk begeleiding van onze kan bij en deze combinatie zorgt voor het succes. Zo ook bij jullie 😃 Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Mijn dochter van 6 droeg tot we de plaswekker gingen gebruiken nog een luier in de nacht. Vanaf net 2 was ze overdag zindelijk, maar ze sliep zo diep, dat ze elke nacht een volle luier had. In de herfstvakantie besloten om de plaswekker te gaan proberen, omdat ze er toch zelf ook wel graag vanaf wilde. De eerste 3 dagen ging hij af, waarbij vanaf de 3e keer we al niet meer het bed hoefde te verschonen. Na nog 2 keer afgaan was het klaar! Ze werd gewoon zelf wakker als ze moest plassen! Nog een paar weken doorgezet en zelfs expres voor het slapen gaan water gedronken, maar geen probleem! Wat was ze trots dat ze eindelijk zonder luier kon slapen!!
Beste Ingrid, Wat fijn dat je jullie ervaring met ons hebt gedeeld. En wat voor ervaring. Super goed gedaan! Ook het nog een paar weken door blijven trainen met extra uitdagingen is heel verstandig om zeker te weten dat de training echt is geslaagd. Complimenten voor je dochter die terecht erg trots is. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Eerlijk gezegd waren we vrij sceptisch toen we begonnen. Onze zoon (6jr) is een heel diepe slaper en werd eigenlijk altijd pas de volgende ochtend (nat) wakker en droog in de nacht nog steeds een luier. De eerste nacht mocht hij geen luier meer aan en bij het afgaan van de wekker bleef hij ook gewoon doorslapen (ondanks dat de wekker op standje lawaai stond). De eerste nacht hebben we hem zelf maar wakker geschud. Gelukkig gaat de huur van het apparaat gepaard met een beloningssysteem van stickers, waardoor ons zoontje enthousiast bleef. Zelfs bij het gebruik van de wekker kon hij nog een punt verdienen (slim bedacht). Na een week zagen we vooruitgang en na 2,5 maanden trainen kunnen we terecht zeggen dat hij zinderlijk is. Mocht je nog twijfelen, gewoon doen!
Beste Anton, Bedankt voor het delen van jullie mening. Ik weet dat dit best veel werk is, omdat je ook nog de factuur van de bestelling moet uploaden om zeker te weten dat het de ervaring van een echte klant is. Nogmaals hartelijk dank! En geweldig om te zien hoe succesvol de training is verlopen en dat onze stimulerende scorekaarten en stickers hier goed bij hebben gewerkt. Maar het knappe is natuurlijk vooral dat jullie hebben doorgezet en dat het bedplassen in korte tijd is opgelost. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Ons zoontje is na 3 maanden helemaal zindelijk in de nacht. Ontzettend fijne methode die voor ons zeer werkbaar was!
Beste Elke, Dank je wel voor het delen van jullie ervaring en super te horen dat onze "fijne plaswekkertraining" zo goed is bevallen. En het heeft ook nog eens gewerkt 😃. Geweldig gedaan en geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Mijn zoon van 8 jaar was na een maand in de nacht zinnelijk mbv de plaswekker. We gebruiken geen luiers meer en hij kan nu bij vriendjes slapen, zonder schaamte te hebben.
Beste Danielle, Geweldig om te lezen dat ook jouw zoon nu zonder schaamte en zorgen kan gaan genieten van logeerpartijtjes en dergelijke. Daar doen we het voor. Na een maandje trainen nooit meer in bedplassen. Top gedaan 💪 Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
We hebben de plaswekker precies een week gebruikt voor mijn dochter van bijna 6 jaar, de eerste drie nachten ging hij af en daarna niet meer! Ik had nog wat vraagtekens bij de volledige vergoeding via zorgverzekering. Werd aan de telefoon daar heel goed bij geholpen!
Beste Jolanda, Wow, dat is dan echt supersnel bij jullie gegaan. Super 💪 De regels van de verzekeraars zijn inderdaad niet altijd even duidelijk, maar ook daarbij helpen wij graag. Fijn te lezen dat dit goed is bevallen 😃 Geniet van de droge nachten. Paula van Urifoon
Ik vind het een hele goede training voor kinderen, alles is heel goed toegespitst op kinderen. Mijn kind (bijna 6) was in een maand tijd 's nachts zindelijk terwijl hij daarvoor 's nachts niet wakker te krijgen was. Voor hem was dit het zetje wat hij nodig had.
Beste Mirjam, Top te lezen dat jullie zoon de training zo goed is bevallen en dat hij al binnen 1 maand 's nachts zindelijk is. Daar doen wij het voor 😃. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Tijdens het uitzoeken van de juiste plaswekker werd ik telefonisch goed geholpen. Ook kreeg ik goede tips m.b.t. declareren bij de verzekering. De wekker en training hebben zijn werk goed gedaan! Binnen 2 maanden 3 weken achtereen droog! Inmiddels slaapt mijn dochter al geruime tijd zonder wekker en het gaat nog steeds goed. Ook de tussentijdse mailtjes met tips, vond ik erg fijn.
Beste M, Hartelijk dank voor het delen van jullie positieve ervaringen met ons als team, onze werkwijze en uiteraard het resultaat van onze plaswekkertraining 😊. Hier doen wij elke dag ons best voor. Geweldig dat ook jullie dochter nu lekker zorgeloos kan slapen en niet meer bang hoeft te zijn voor een nat bed. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Mijn dochter van 7 jaar sliep altijd heel diep en had daardoor moeite met plassen. Na 1,5 maand hulp van de plaswekker met trilfunctie is het helemaal gelukt om zelfstandig wakker te worden en naar toilet te gaan zonder ongelukjes in bed. Superblij!
Beste Michel, Super om te lezen dat met onze plaswekkertraining met trilelement ook jullie hele diepe slaapster al binnen 1,5 maand van het bedplassen af is 😃. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Onze dochter (8jaar) bleef moeite houden met haar plas ophouden snachts.. wat we ook probeerden. De Urifoon hielp fantastisch vooral door de doorlopend gegeven tips, stap voor stap, week tot week.
Beste Hans, Bedankt voor het delen van jullie ervaring. En ja, de Urifoon plaswekkertraining met deskundige begeleiding werkt echt😃. De plaswekker zelf is geen wondermiddel. Het gaat om het juiste gebruik, zodat het alarm ook echt effect heeft en je kind iets leert (conditioneert). Dit gaat inderdaad in stapjes en wekelijks zie je de vooruitgang. Dit hebben jullie top gedaan! Geniet van de droge nachten, Paula van Urifoon
Onze zoon van 7 sliep nog met een luier. De plaswekkertraininig sloeg al na enkele weken aan. Eindelijk kan hij slapen in een echte onderbroek zonder nat bed!
Beste Joost, Top dat jullie zoon zo snel resultaat heeft geboekt met onze plaswekkertraining en nu lekker droog de nacht door komt. Geniet ervan! Paula van Urifoon
Met de urifoon heeft onze dochter Wiep succesvol haar laatste fase van incontinentie (actieve blaas) afgerond. Ism het radboud ziekenhuis zijn wij hier mee gestart. Urifoon start & begeleid dit hele proces super. Ook hebben zij zeer handige tips/ gebruiksaanwijzingen visueel gemaakt door er YouTube filmpjes van te maken (ook te vinden via Urifoon website). Nu zijn we drie maand verder en onze wiep gebruikt de broekjes niet meer. Geen ongelukjes meer, ‘s morgens gaat zij nu eerst naar de wc voor een flinke plas en de dag kan beginnen! Ook overdag zijn er geen ongelukjes meer.
Beste Christel, Zo fijn dat jullie dochter zowel overdag als 's nachts geen last meer heeft van plasongelukjes! Wij doen elke keer ons best dit zo goed mogelijk te begeleiden en gelukkig is dit goed bevallen 😊. Die begeleiding kan samengaan met een ziekenhuis, zoals het Radboud, want wij hebben goede contacten met alle plaspoli's in Nederland. Geniet van de droge dagen en nachten! Paula van Urifoon
Ik heb de plaswekker gebruikt voor mijn dochter van 10 jaar omdat ze s nachts nog niet zindelijk was. De eerste 3 weken ging de plaswekker nog af, maar daarna niet meer. Dit in combinatie met s avonds niets meer drinken en 2 keer (met tussentijd van ongeveer 30 minuten) voor het slapen gaan naar het toilet gaan. Na deze 3 weken hebben we de plaswekker nog ongeveer 4 weken gebruikt. Inmiddels slaapt ze nu zo’n anderhalve maand zonder plaswekker, drinkt ze s avond soms ook weer een beetje en wordt ze s nachts wakker als ze moet plassen.
Beste Janneke, Hartelijk dank voor jullie reactie en geweldig dat onze plaswekkertraining ook bij jullie dochter zo goed heeft gewerkt. Tijdens de training is het inderdaad verstandig goed te letten op het drinken en plassen. Hiermee maak je het jezelf makkelijker en de training is minder vermoeiend, omdat het alarm minder vaak af gaat. Deze focus op het plassen en drinken laat je vieren als de training steeds beter gaat, zodat je uiteindelijk altijd zelf op tijd wakker wordt om naar de wc te gaan. Zo ook bij jullie dochter en dit in slechts enkele weken tijd 💪. Geniet van de droge nachten 😃
Mijn dochter van 6 jaar schaamde zich voor het dragen van een luier ‘ s nachts. Ze realiseerde zich dat een logeerpartijtje er niet in zat. Haar broer heeft ook gebruik gemaakt van de plaswekker, dus hebben we het voor haar ook ingezet. Ze vond het pakket met de plaswekker interessant en het boekje erg leuk. Het pakket is compleet en aan alles is gedacht! Ze moest wel wennen in het begin. Het geluid van de wekker vond ze vreselijk en deed dan haar oren dicht als de wekker af ging. Na een paar weken met de plaswekker was ze nog niet elke nacht droog, maar wilde ze niet meer slapen met de plaswekker. Toen hebben we het zonder gedaan en dat gaat nog steeds goed. Ze had even dit zetje nodig.
Beste Carolien, Dank voor het delen van jullie ervaring. Gelukkig horen wij het zo vaak; van een kind dat zich schaamt voor de natte luiers tot droge nachten in slechts enkele weken tijd. En wat voor ander kind krijg je ervoor terug 💪 Het doet ons goed te horen dat jullie aangeven dat aan alles is gedacht. Dat is ook precies wat wij blijven nastreven. Maar je mag het ook verwachten van ons, want wij hebben de plaswekkertraining ontwikkeld en al zo'n 70 jaar geleden hier geïntroduceerd 😊 Jullie zijn eerder met de plaswekker gestopt dan wij adviseren, dus hou het nog goed in de gaten en schroom niet om de plaswekker weer te gebruiken als er toch weer plasongelukjes komen. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Echt heel fijn dat de wekker zo helpend is bij het zindelijk worden. Het werkt echt, zo fijn om te zien als je kind er zelf ook voor gaat. Geduld is wel belangrijk en goede begeleiding van jou als ouder. Daarnaast waren we ook erg blij met de ondersteuning van Urifoon. Even bellen/mailen en je kon weer met nieuwe tips en goede moed verder. Bedankt!
Beste Mirjam, Heel fijn te lezen dat jullie onze plaswekkertraining zo goed is bevallen. Ja, het werkt echt en helemaal als het kind zelf ook gemotiveerd is om van het bedplassen af te komen zoals bij jullie het geval was. Ook heel verstandig dat jullie gebruik hebben gemaakt van de kennis en kunde van 1 van onze experts, want dit helpt echt. Geniet vanaf nu heerlijk van de droge nachten 😊 Paula van Urifoon
Prima plaswekker, het alarm werkt goed. Keuze uit verschillende geluiden en volume sterktes. Buzzer hadden we ook gekocht, maar die hebben we niet gebruikt, want die was heel erg hard. Wanneer ik advies nodig had belde ik met urifoon en dan kreeg ik meteen een deskundig persoon te spreken, erg prettig. Achteraf gezien hadden we dit veel eerder moeten doen!
Beste Nienke, Hartelijk bedankt voor het delen van jullie ervaring en fijn te horen dat het zo goed is bevallen. Ook verstandig dat tijdens de training contact is opgenomen met 1 van onze experts, want zij kunnen met hele gerichte adviezen echt het verschil maken tijdens de plaswekkertraining. Blijkbaar ook bij jullie 😃 Geniet van de droge nachten, Paula van Urifoon
Wij hebben een super ervaring met Urifoon. Na kundig en geduldig advies per telefoon, de plaswekker gehuurd. Deze kwam in een doos met wat leuke verrassingen voor ons kind, evenals een Reward Chart om elke dag de nacht te kunnen evalueren aan de hand van stickers. Ons kind vond dat super leuk en was enorm gemotiveerd om een hele week dolfijntjes te kunnen plannen en vervolgens het weeksentiment. 2 weken duurde het trainen en wij zijn blij verrast. Maar het belangrijkste; ons kind is discreet en rap s nachts getraind om zelf wakker te worden bij aandrang en naar het toilet te gaan en is hier super trots op! Huur was voor ons een goede keuze; weinig kosten en veel flexibiliteit!
Beste Cynthia, Wat fijn om te lezen dat onze plaswekkertraining met alles wat daarbij komt kijken zo goed is bevallen! En dat het al zó snel succes had. 2 weken is wel heel erg snel 😃. Huren is vaak een hele verstandige keuze. Het is vaak veel voordeliger dan kopen (zeker bij jullie met zo kort huren) en het is natuurlijk een hele duurzame oplossing. Je hebt de plaswekker namelijk niet meer nodig als je kind klaar is met training. Kortom, geweldig gedaan. Geniet van de droge nachten en van de heerlijke nachtrust😴 Paula van Urifoon
Werkte snel, dochter was positief. Stickers zijn goede stimulans
Beste Mirjam, Super te lezen dat jouw dochter onze training zo snel heeft opgepakt en nu lekker kan genieten van de droge nachten! Daar doen we het voor 😃 Paula van Urifoon
Al langere tijd aan het tobben, wat te doen met onze dochter van 8 jaar en s nachts nog niet zindelijk. De keus gemaakt om de plaswekker te proberen eerlijk zagen we er wel een beetje tegenop. Maar achteraf is het echt goed te doen! Ook krijg je goede begeleiding vanuit Urifoon! Nu hebben we een hele blije dochter, die het erg prettig vindt om zonder luier te slapen! Ik zou dit echt iedereen aanraden!
Beste E, Veel dank voor het delen van jullie ervaring en fijn te horen dat onze begeleiding bij de plaswekkertraining zo goed is bevallen. Voor veel kinderen maakt dit echt het verschil en het zorgt er ook voor dat de training niet onnodig vermoeiend wordt. 8 jaar is inderdaad een mooie leeftijd om voortaan zonder luier te gaan slapen 😴. Geniet ervan! Paula van Urifoon
We hadden al van alles geprobeerd, uiteindelijk is onze zoon via Urifoon in hele korte tijd van het nachtelijk bedplassen af. Goed product, hele fijne communicatie en een totaalpakket waarbij aan alles is gedacht.
Beste Jerry, Super fijn dat onze training jullie zoon van het bedplassen af heeft gekregen. In korte tijd nog wel 💪. En over de samenvatting van onze inbreng worden wij extra blij 😃. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Onze dochter vond het spannend om te beginnen. Maar we zijn samen gestart en na een aantal nachten wilde ze het wel allen proberen. Daarna hebben we na een kleine vier maanden feest kunnen vieren omdat het haar gelukt is!
Beste Marlies, Hartelijk dank voor deze mooie reactie. Van spanning in het begin tot feest aan het einde van de Urifoon plaswekkertraining. Heel goed dat jullie hebben doorgezet en vanaf nu kunnen genieten van de droge nachten. Super! Paula van Urifoon
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team