Wanhopig was ik de eerste week. Het liefst had ik de wekker het raam uit gesmeten. Vijf keer per nacht dat verschrikkelijke alarm breekt snel op. Maar we hebben doorgezet en we zagen de punten per week oplopen. Het zou toch niet? Nu drie maanden verder is onze zoon al wekenlang droog 's nachts en hebben we de wekker niet meer nodig. Wie had dat gedacht.. ons diepslapende kind dat zelfs de eerste nachten door het lawaai en het trillen van het element onder zijn kussen heen sliep. Wat is hij en wat zijn wij trots!
De eerste week begon moeizaam. Ik dacht erover om een 4e onderbroek aan te gaan schaffen. Maar sinds week 2 gaat het goed. Bijna elke nacht gaat hij zelfstandig naar de wc.
Onze zoon was na twee maanden zindelijk, zeer tevreden.
Apparaat doet het wisselend, ene avond wel, andere avond niet. Dat zorgt voor veel onrust bij mijn zoon en regelmatig een nat bed. Niet motiverend. Al contact gehad met Urifoon, we moeten de batterij eruit halen en lipjes naar elkaar toe buigen. Dit helpt enkele dagen, maar daarna weer mis.
Dank voor uw berichtje. Als de plaswekker niet goed functioneert horen wij graag van u, zodat wij dit snel op kunnen lossen. Onze helpdesk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag 9.00-17.00 uur op telefoonnummer 0297-760001.
Er was direct verbetering merkbaar en na een maand bleef onze zoon droog. Hij is er helemaal blij mee, vond het super om de stickers elke dag te plakken en heeft zelfvertrouwen gekregen nu hij snachts droog blijft. Hij blij, wij blij. Echt een aanrader.
Goede begeleiding en deskundig advies. De training verliep voorspoedig en was effectief.
Wij zijn erg tevreden en raden urifoon echt aan! Je wordt super goed ondersteund door de dames en ze zijn allemaal even vriendelijk met goede adviezen! Het vergt even doorzettingsvermogen van alle partijen.. je moet er nu eenmaal snachts uit om je kind te assisteren.. na verloop van tijd kunnen ze het zelf. Bij onze zoon duurde het 4 maanden. Hij is 8 jaar. Maar we zijn super blij dat we nu eindelijk van de luiers af zijn! Vooral voor je kind zelf geeft het een enorme dosis zelfvertrouwen!
Voor onze zoon, 6 1/2 jaar oud aangeschaft, met trilalarm omdat we ook nog gingen kamperen deze zomer en op aanraden van medewerker getipt op deze variant van wekker voor een rustige nachtrust voor de rest van de camping ;-) Meerdere keren even contact gehad over de voortgang en elke keer weer goed advies gekregen. Na enkele maanden doorzetten met een duidelijke positieve trend nu eindelijk 's nachts zindelijk! Geen idee hoe we dit voor elkaar hadden gekregen zonder plaswekker. Kan het zeker aanraden. Enige minpuntje in bouwkwaliteit vind ik de sluiting van de batterij in de sensor.
Eerste 3 dagen waren zwaar maar de training is geslaagd! En binnen 2 maanden!!
Voordat we deze zomer startten met de urifoon was er nog geen nacht geweest dat onze dochter zonder luier sliep. Ze voelde de drang om te plassen niet. Toch maar de urifoon proberen dan ? R toen 7 begon het zelf ook lastig te vinden, vooral als er een vriendinnetje bleef slapen en die dan een luier vond. Oh van mijn zusje riep ze dan. Mijn andere dochter was dan in alle staten, want zij was al sinds haar 3e zindelijk. Overdag en snachts, allebei tegelijk. Het kon dus wel. De eerste weken met de urifoon merkten we geen verschil, ze sliep door het geluid heen. Opeens waren er naar paar weken dagen dat ze snaxhts wakker werd. Eerst haalde ze de wc niet en had een natte broek met paar druppels , toen steeds vaker wel. En opeens was daar de dag, ik stop ermee mama. Met de luiers, met de plaswekker en met het zeiltje in mn bed, ik plas niet meer in bed. En warempel na 3 maanden met de urifoon te hebben getest is ze ook de nacht zindelijk. Hier en daar een keer een natte broek maar bijna nooit meer. Zondag werd onze grote meid 8 jaar en het slapen zonder luier was het grootse cadeau wat ze haarzelf heeft gegeven! Het kan dus echt mensen, houd vol!!
Mijn zoontje (8) had voordat de training begon maar 2 droge nachten in een week. De overige nachten had hij 2 drynites nodig per nacht. Wij hadden slechte moed voor het zindelijk worden, maar al in de 3e trainingsweek was mijn zoontje elke nacht droog (zonder te hoeven plassen tussendoor). In totaal 14 droge nachten met de plaswekker doorgezet. Daarna gestopt. Als hij weer een natte broek zou hebben zouden we weer opnieuw de wekker gebruiken, maar dit was niet nodig. Hij is tot nu toe (5 weken later) nog steeds elke nacht droog!
Mijn ervaring tot nu toe (3 weken bezig) is erg goed. De helpdesk is kundig, geduldig en vriendelijk. Nu hopen dat het ook gaat werken 😊
Onze dochter van 5 was na 1 week eigenlijk al elke nacht droog. Het alarm vond zij wel echt spannend in het begin en daarom hebben we de eerste week bij haar geslapen om haar te helpen als dat nodig zou zijn. Wij merken dat het haar heel goed heft gedaan dat ze nu geen luier meer aanhoeft.
Wij zijn als gezin heel blij dat wij aan de plaswekker-training zijn beginnen, binnen twee weken was onze zoon 's nachts zindelijk. Onze zoon kreeg zo veel meer zelfvertrouwen daarnaast hij zindelijk is geworden. Top!
Binnen drie maanden was onze dochter van 8 's nachts droog. In het begin ben je er even druk mee.....we hadden soms 2 x per nacht het bed nat maar per week zag je verbetering. Het tril element wat we er bij hadden besteld voor op de camping is niet eens nodig geweest.
x
Fijne begeleiding.
Na alles al geprobeerd te hebben is mijn zoontje van 6 jaar nu al een tijdje droog snachts met behulp vd plaswekker. 1 ste en 2e week werden we allemaal wakker vd wekker dat was even afzien maar naar 2 weken hebben we de wekker niet meer gehoord en hebben we de 21 dagen snachts droog behaald!
Zeer gebruiksvriendelijk! Mijn zoon was net 7 toen we begonnen. Speciale nachtbroekjes lekte hij bijna elke nacht doorheen. Hij sliep gewoon zo vast dat er geen houden aan was. We hebben de wekker 3 weken gebruikt en hij was zindelijk ‘s nachts! De scorekaart werkte hierin ook goed. We hebben er onverwacht ook af en toe kleine cadeautjes aan gekoppeld als hij weer een nacht droog was. (Eerst na 1 droge nacht, daarna na 2 droge nachten, toen na 3 achter elkaar, daarna niet meer) Dit wist hij van tevoren niet, maar daardoor was hij wel elke keer extra gemotiveerd om het de volgende nacht weer goed te doen.
Onze vaste slaper (7 jaar) werd met moeite wakker van het geluid van de wekker. Na 1 week werd hij wel wakker maar was dan soms te laat. Na 3 weken bleef hij droog en was de wekker overbodig.
Onze zoon was was met 11 jaar en nog nooit een nacht droog geweest en zéér hardnekkige cliënt. Toen hij 7 was de Rodger plaswekker geprobeerd, geen effect. Nu was hij zelf ook gemotiveerd want het schoolkamp kwam eraan. Weer begonnen met de Rodger. In het begin was het hele huis wakker behalve hij. Toen hij wakker begin te worden van de wekker zijn we, overgestapt op de Urifoon omdat die andere constant storingen had. Binnen een maand was hij droog! De Urifoon werkt goed, makkelijk en is zeer betrouwbaar want hij werkt altijd!
Echt nooit verwacht dat het zo snel ging lukken .Onze zoon ( 8 jaar) was iedere ochtend drijf nat, zelfs door zijn luier heen. Hij zelf werd er nooit wakker van en sliep gewoon door in zijn natte pyjama onder zijn natte dekbedhoes ;-( Gestart met de plaswekker op aanraden van de plasfysio. De eerste 2/3 weken waren te bijzonder, het hele huis werd wakker van de wekker maar onze zoon sliep gewoon door. Met veel moeite werd hij wakker van de wekker en ging plassen wel op de wc en ging daarna weer slapen. Contact gehad met de "helpdesk"en overdag een paar keer de wekker af laten gaan, dit vond hij vreselijk....en opeens.....droog…..toen gingen wij op vakantie naar Italie, plaswekker mee en daar verder gebruikt maar geen 1 x meer een ongeluk gehad, nu zijn wij 2 weken thuis, nog steeds droog en zelfs bij een vriendje gelogeerd. Hij slaapt al een week of 4 in een normale onderbroek en de plaswekker gaan wij maar op marktplaats zetten....wij zijn klaar !
Mijn dochter was met 8 jaar nog niet zindelijk. Ze heeft therapie gehad om te leren dat ze overdag zindelijk was, dat was geslaagd, nu moest ze 's nachts nog zindelijk worden! Ik heb besloten om dat te doen met de plaswekker. In totaal 5 weken over gedaan. Wel wat langer want er staat ongeveer 3 weken voor. Maar het is gelukt! Wij zijn super trots op haar.
Wat fijn dat de training zo snel geslaagd is! Een gemiddelde training duurt zo'n 3 maanden, dus de training van uw dochter is erg vlot verlopen. Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Mijn zoon was binnen 1,5 maand droog in de nacht. Super!
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team