Fantastische samenwerking tussen product en dienstverlening

De Urifoon was voor ons dé manier om onze dochter te helpen bij de training de nacht droog door te komen! Onze dochter van 9 wilde er heel graag van af dat ze ‘s nachts een luier aan moest vanwege de kans op een “ongelukje” De urifoon & het hierbij gekregen advies van het team achter dit product hebben er voor gezorgd dat ze in 7 weken de nacht droog door kwam! Super resultaat en een blij meisje (en blije ouders 😉👍)

Het is super gegaan!

Wij zijn net voor haar 6de verjaardag, eind mei, begonnen en geen 3 weken later sliep zij de hele nacht door, zonder dat Mickey ons wakker maakte! Zij was zelfs heel trots en wij natuurlijk ook!

Het werkt

Ik zie elke week progressie en de stickers en cijfers zijn voor onze dochter ook belangrijk. Ze is zo trots als ze vijf of zeven punten scoort. Het zendertje moet ik echter wel vaak resetten. Ik heb er een nieuwe batterij in gezet. Ik hoop dat dat helpt

• Deskundigheid N.v.t.

Succesvol!

De eerste week was mijn zoontje nog wel eens helemaal nat, maar daarna eigenlijk niet meer. Hij werd een tijd lang wakker van de wekker. Uiteindelijk werd hij zelf wakker. Voor de training plaste hij meerdere keren per nacht in de luier en haalden we hem nog uit bed. Nu gaat hij hooguit een keer per nacht zelf naar het toilet.

• Deskundigheid N.v.t.

Binnen vier weken zindelijk

Onze zoon van zeven had elke dag een kletsnatte luier. We lieten hem 's avonds steeds plassen (en gaven dan ook een schone luier), maar kregen hem dan meestal niet goed wakker. Overdag was hij prima zindelijk. Met behulp van de plaswekker van Urifoon ging het na een paar dagen al beter en was hij binnen vier weken zindelijk. Na zes weken zijn we met de wekker gestopt en bleef hij droog. We kregen de plswekker helemaal vergoed via het aanvullende pakket van onze zorgverzekering. We konden met onze vragen heel goed terecht bij Urifoon. Echt een aanrader.

• Communicatie

Snelle levering, duidelijke instructies en het werkt!!!

Na maanden tobben met 's nachts plassen is het geweldig om zo snel resultaat te zien met de urifoon!

• Communicatie

Hele goede heldere manier voor een kind om zindelijk te worden!

Heldere uitleg en aanpak! Werkt super goed met als eindresultaat, na een kleine drie maanden, een zindelijk trots kind! De hulp van en het overleg met de medewerkers van Urifoon hebben wij als zeer prettig en behulpzaam ervaren!

Goede en fijne service

Training gestart een aantal keer gebeld met vragen hoe ik bepaalde dingen moest doen. Gelijk goed geholpen en fijne tips. Uiteindelijk is de wekker 3x gegaan in al die werken. Nu sinds vandaag de training afgesloten en ze is geslaagd 😉 ... ze is zelf mega trots en heeft nu haar beloning verdiend. We gaan naar de Efteling 😁.

• Communicatie

De urifoon was voor het zetje in de rug dat mij dochter nodig had om meer zelfvertrouwen te krijgen.

De ervaring is zeer positief. Duidelijke uitleg. Positieve benadering met het scoreformulier. Voor ouders is de stap niet groot om hulp te vragen. Heb ik zelf niet nodig gehad, maar wanneer dit wel nodig was geweest, had ik dat zeker gedaan.

• Communicatie

Goede en snelle service. Prima product

Prima communicatie over de bestelling en verzending. Alles netjes verpakt. We hadden gekozen voor een huurwekker met trilelement. Goede beschrijving van hoe alles werkt en hoe je je kind kan voorbereiden. Dit allemaal gedaan. Volume wel een stuk lager ingesteld want wat een herrie. De wekker is 3 nachten achter elkaar 1 keer per nacht afgegaan. Daarna was dochter (6 jaar) helemaal droog. Nog 21 nachten laten slapen met wekker, aansluitend twee weken zonder wekker. Alle nachten droog. Dochter blij en wij blij. Ook communicatie over retour sturen en ontvangst prima. Wij zijn tevreden.

betrouwbaar, deskundig, vriendelijk

Top product, heeft goed geholpen, binnen 3 weken voor zoontje van 9 jaar. Advies per telefoon heel goed.

Fijn klantcontact

Snelle service. Fijn contact met klantenservice. Plaswekker is makkelijk in gebruik.

waardevol

Onze 10-jarige zoon was in de nacht nog niet zinnelijk. Na vele onderzoeken, behandelingen en medicatie niets geholpen. Na 1,5 week gebruik van de Urifoon, die onze zoon zelf kon bedienen, is hij zinnelijk in de nacht en kan hij met een gerust hart gaan logeren en op schoolkamp!

Goede service en positieve training

Eenvoudig systeem en werkt goed. Ook nette service, had een kapot kapje van de sensor en kreeg kostenloos een nieuwe toegestuurd.

Goed produkt, snelle levering, fantastisch resultaat!

Na drie weken hebben we de urifoon niet meer hoeven gebruiken. Onze dochter wordt vanzelf wakker als ze moet plassen. Fantastisch.

Prima resultaat, helemaal droog

Plaswekker werkt perfect. Omdat wij bang waren dat ons zoontje zijn matras na de plaswekkertraining niet bruikbaar meer zou zijn hadden we vuilniszakken op zijn matras gelegd. Dan werkt de wekker niet. Na telefonisch overleg met Urifoon aantal grote badlakens over de vuilniszakken heen gelegd, plaswekker deed het weer en matras was goed beschermd.

snel Resultaat

Het was 3 dagen doorbijten (4x per nacht eruit) maar daarna had ons zoontje (4 jaar) het door en ging keurig zelf naar de wc. Inmiddels al 4 weken droog!

In een woord fantastisch

Prima service ... Fijn dat er gemaild word om te vragen of er tips nodig zijn Onze zoon is zindelijk trots 🎈 dochter was met 2 3 jaar al zindelijk dus overviel ons dat zoonlief met 7 nog iedere dag in bed plaste Alles geprobeerd en nooit boos geworden op hem Mauro werd wel super boos op de wekker 😂3 keer in bed geplast met plaswekker en toen was het klaar ...... zijn nu 2,5 maand verder en vragen ons af wanneer we kunnen stoppen... ik laat hem inmiddels sinds 1,5 week ook niet meer plassen voordat ik zelf ga slapen.....

Resultaat snel behaald. Geweldig

Binnen 3 weken werd mijn kind vanzelf wakker en ging naar de WC. Hij probeerde zomin mogelijk het geluid van t alarme te horen dus ging eerder wakker voor dat het afging. Plasprobleem eindelijk opgelost.

Super fijne plaswekker en fijne hulp

Zie hier mijn uitgebreide mening: https://www.go-or-no-go.nl/2019/02/plaswekker-leeftijd-merk.html

Positieve ervaring, betrokken mensen die met je meedenken

We zijn heel tevreden. Onze zoon van 9 is met behulp van de plaswekker zindelijk geworden. Met vragen konden we altijd terecht en werd er meegedacht over wat het beste voor onze zoon was.

Dit hadden we veel eerder moeten doen!

Onze zoon van 10 was nog elke nacht nat. De huisarts had eerder geen plaswekker geadviseerd, die zei dat het vanzelf wel over zou gaan. De nieuwe huisarts begon wel direct over de plaswekker. Het eerste contact met Urifoon was al heel positief, ik kreeg duidelijke uitleg en begreep goed hoe we de wekker moesten gaan gebruiken. De eerste 2 weken is de wekker een paar keer afgegaan en daarna was hij elke nacht droog. Hij was zo trots! Eindelijk was het gelukt! Hij is nu al 7 weken elke nacht droog. Dat hij nog een kaartje kreeg van Urifoon om hem te feliciteren vonden wij zo'n attent gebaar. Ik zou het iedereen aanraden. Tussentijds werden we via de mail op hoogte gehouden over eventuele tips en adviezen. Bij ons verliep de training heel soepel, maar als het nodig was geweest, hadden we snel de training bij kunnen sturen.

Persoonlijk heb ik (nog) geen contact met jullie gehad maar het is wel fijn te weten dat als het niet goed gaat met het bedplassen dat jullie er zijn voor vragen etc.

Snel en effectief

Ons zoontje van 5 jaar is na 5 weken snachts droog mbv urifoon plaswekker. De eerste week was lastig en elke nacht moesten we een nat bed verschonen. Daarna waren we erg verbaasd dat hij opeens droog doorsliep of zelf ging plassen op de wc. We zijn heel trots!

Wat een fantastisch hulpmiddel, alles was duidelijk en snel zindelijk!

We zijn zeer tevreden. Onze dochter was na een maand 's nachts zindelijk en heeft de wekker nu niet meer nodig! Had ik dat geweten had ik het al twee jaar eerder gedaan!

Mennonietenbuurt 29

1427AX Amstelhoek

Over Urifoon

Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team