Motiverende en succesvolle aanpak.

De training ging erg goed. Vooral toen ik een paar nachten op de zelfde kamer sliep en nog eerder dan mijn zoon op de wekker kon reageren. Toen kon hij ervaren dat hij zijn bed uit kon komen voor hij doorplaste en hoe het plas ophouden moest. Op een gegeven moment bleef hij droog maar ging de wekker toch af. Dat was gek. Toen dat te vaak gebeurde hebben we de wekker verder uit gezet en alleen nog met de stickers gewerkt. Zeno bleef toen verder droog en kon de training afronden.

Producten zijn goed. Maar het de adviezen in combinatie met de producten zijn fantastisch

Ik had urifoon gebeld omdat ik een vraag had over het gebruik van een broek underwonder. Mijn zoon is 10 en plast elke nacht in zijn bed. Alles erover het nachtplassen gelezen en het ook met de huisarts besproken. Niets hielp. Wij maken ons niet zo heel druk om zijn plassen omdat wij denken dat het wel overgaat. Maar op de basisschool van mijn zoontje gaan ze op schoolkamp in groep 5,6,7 en 8. Dus de spanning van het kamp ligt bij mijn zoontje heel hoog omdat hij bang is dat klasgenootjes achter zijn bedplassen komen. Daarom zijn wij met hem samen bezig gegaan om een oplossing te zoeken. Niets hielp zelfs pillen van de huisarts mochten niet baten. Ik bel urifoon en vraag alleen iets over het broekje. De mevrouw aan de telefoon zegt. U word vanmiddag teruggebeld. Zo gebeurde. Ik krijg een heel duidelijk advies over wat te doen. Ik dacht eigenlijk ach het zal wel. Maar mijn zoontje is nu van 7 nachten plassen naar 3 tot 4 nachten bedplassen gegaan. Wij gaan ook straks de plaswekkers gebruiken op advies van urifoon. Dit bedrijf levert tools zoals een plaswekker maar geeft ook duidelijk advies hoe er mee om te gaan. Ze zijn goed telefonisch bereikbaar. Dit voelt eindelijk heel goed. Bedankt

Zeer goede ervaring blij voor urifoon te hebben gekozen

Mijn zoon van 10 plaste s’nachts nog zeer veel in zijn nachtluier. Dankzij urifoon plaswekker kon ik precies achterhalen hoelaat hij moest plassen.. aan het begin vd training moest ik hem nog helpen met wakker worden nadat het alarm afging maar na een tijdje werd hij zelf wakker. Nu is hij al weken s’nachts droog en word hij zelf wakker als hij moet plassen.. wij zijn zeer dankbaar en blij ☺️

Succesvol, en goede service

Onze zoon (bijna 7 jaar) was in 2-3 weken droog met de wekker, dus heel tevreden over het effect. Omdat hij een diepe slaper is kozen we voor een trilelement erbij. Echter dat hielp niet. We moesten hem bij alarm actief wakker schudden de eerste nachten. Technisch hadden we na 2 nachten een probleem, maar met 1 telefoontje naar de helpdesk werd dat opgelost (batterijtje maakte niet hoed contact) dus tevreden over de afhandeling. Na terugsturen kregen we binnen 2 dagen de afrekening. Dus wij zijn tevreden!

Goede service, vriendelijk personeel. Er wordt goed meegedacht, snel en flexibel.

Toen er iets misging tijdens te training, kregen we meteen een nieuwe Urifoon opgestuurd zonder extra kosten. En toen onze zoon een tijdje droog was en we twijfelden over wel of niet stoppen, werd er goed meegedacht. We kregen tips en advies en dat heeft ons goed geholpen. Hij is nu helemaal droog!

Gebruiksvriendelijk en zeer effectief

Mijn dochter heeft er veel baat bij gehad. Ze is een diepe slaper dus we hadden gekozen voor een wekker met wat meer volume. En dat heeft geholpen! We hebben eerder al eens een wekker van een ander merk gehad, maar daar werd ze niet wakker van en die was heel onhandig met losse sensor en een deel vastmaken op de pyjama. Handig als ze die niet draagt met warm weer en zo. Dr broekjes zijn ideaal!

Helpt en werkt goed de urifoon en het stickervel!

Onze dochter (net 7 jr) was eigenlijk binnen 2 -3 wk zo goed als droog snachts. Na 2 wk droog, onderbroek heel iets nat en dat de wekker afging. Toen langer met de plaswekker door (opnieuw droge nachten geteld. Sindsdien droog. We laten haar altijd wel eerst plassen, dan liggen in bed, (voor) lezen, daarna gaat ze nog een keer plassen en dan slapen.

Hele goede methode

Was vrij sceptisch, omdat ons zoontje van 7 jaar echt heel vast slaapt en ook de eerste weken met de plaswekker niet wakker werd (het hele huis wel, behalve hij). Maar wonder boven wonder veranderde dat na maand 1. In de tweede maand waren de resultaten heel wisselend. Soms droog, soms volledig in bed geplast, maar ook soms midden ook aam het einde van maand 2 enkele keren zelf wakker geworden, zonder dat de wekker is afgegaan (7 punten). Beloningssysteem werkte ook goed. Hij wist erg goed welke punten voor wat was. Na 2,5 maand wilde hij wekker niet meer. Hij is elke avond droog, maar af en toe nog ongelukje tussendoor. Dit resultaat hadden we zonder de plaswekker niet bereikt.

Super begeleiding!!!

Fijn contact en altijd behulpzaam, er word mee gedacht persoonlijk op het kind. Zijn even trots al de ouder als het goed gaat.

Prima ondersteuning!

Precies wat we ervan verwacht en gehoopt hadden. De plaswekker werkte goed, en voor advies waren jullie goed bereikbaar!

goede service en een eerlijk verhaal

Onze dochter (7) plaste vaak en veel in bed. Na drie maanden training met de Contessa plaswekker is ze helemaal zindelijk! Vooral in het begin was het best intensief, elke nacht een paar keer wakker door de wekker. Om het vol te kunnen houden heeft ze af en toe een nachtje doorgeslapen met een luierbroekje aan. Het ging wel steeds beter, dus we hielden moed. Vrij plotseling had ze elke nacht een droge broek en sindsdien gaat ze ook zelf naar de wc in de nacht. Ik heb een paar keer contact gehad met Urifoon en dat verliep prettig.

Prima en goede service bij defect

Geleverd conform afspraak en de wekker heeft het gewenste resultaat gehad. Een drukknoopje van 1 broekje ging vrij snel kapot terwijl deze normaal gebruikt werd. Deze is vlot en kosteloos vervangen door Urifoon 👍🏻

Gerichte aanpak voor een verborgen probleem.

Na een week gebroken nachten waarin het hele gezin wakker werd van het alarm (en dus samen ging plassen snachts)bleef mijn jongste 7 jaar ineens snachts droog. Iets waarvan wij dachten niet zo simpel op te lossen zou zijn. Enorm dankbaar, vooral onze dochter welke nu zonder zorgen en schaamte mee op kamp kan. Iets waar ze enorm naar uitkeek. Bedankt!!!

Onze zoon was binnen een paar weken zindelijk 's nachts!

Voor onze zoon was dit niet nodig. Maar volgens mij was er goede begeleiding mogelijk vanuit urifoon. Ik kreeg regelmatig mails over hoe de voorgang ging en of er nog vragen waren en kon altijd bellen met vragen.

Wij zijn tevreden! Goeie service dat je de plaswekker kan huren omdat je hem maar tijdelijk gebruik

Een goede oplossing voor de 'bedplas uitdaging'

Urifoon bied met haar plaswekker een goede oplossing voor de 'bedplasuitdaging' die wij hadden als ouders met ons kind. De eerste periode is het intensief om het nieuwe acteren van het kind er in te laten slijten. Daarna is het volhouden om je dan uiteindelijk te verbazen dat het werkt ;-)

Geen contact gehad met het bedrijf buiten de bestelling om, maar de plaswekker werkte goed en met het resultaat ('s nachts zindelijk) zijn we heel tevreden!

Fantastisch!

In het begin denk je, waar ben ik aan begonnen maar na 2 a 3 weken merk je al een enorm verschil. Nu na 2 maanden Ook de nachten helemaal zindelijk. Geweldig, niet verwacht, wel gehoopt. Het effect en de blijdschap van ons kind is ook super!!

Super uitvinding

Na 6 weken training hebben we de gehuurde Urifoon terug kunnen sturen. Onze zoon (bijna 8 jaar) was na jaren aanrommelen binnen 6 weken droog. Hij haatte de Urifoon binnen 1 week; hij schrok er steeds van wakker (samen met de rest van het huis). Wat ook juist de bedoeling was. Want om te vermijden dat 'de rotwekker' weer af ging, ging hij zelf 's nachts naar de wc voor het fout zou gaan. Wel minimaal 2 broekjes aanschaffen, want na 1 plas heb je een nieuw broekje nodig voor de rest van de nacht. En genoeg batterijen inslaan want die hebben we wel 3 x moeten verversen.

wij hebben bijna 3 maanden met de wekker gewerkt, en nu het succes ervan! Houdt geduld.

Geweldig!

Precies 2 maanden gebruikt voor onze dochter van 6! Ze was haar luier zat in de nacht! Gestart met de plaswekker training. Na 1 week gebruik dacht ik ‘dit gaat hem nooit worden’ 2/3 keer in een nacht ging de wekker! Toch volgehouden! Week na week zagen we haar punten oplopen op de scorekaart! Iedere week werd onze dochter meer en meer trots op zichzelf! Week 6, 7 en 8 is haar wekker helemaal niet meer af gegaan en zijn we precies na 8 weken (2 volle scoren kaarten) gestopt met de training. Onze dochter is nu 1,5 week droog, zonder gebruik van de plaswekker! Ik zou hem iedereen aanraden.

Prima hulp en service!

Snelle bezorging, fijne mailwisseling met informatie. Duidelijke hulp en ondersteuning, fijn!

Fijne begeleiding als het niet 1-2-3 lukt. Top!

Vriendelijk en behulpzaam

Goede begeleiding!Vaak door dezelfde persoon. Goede tips! Ze dachten echt mee!

Goede begeleiding !Vaak door dezelfde persoon. Goede tips! Ze dachten echt mee!

Plaswekker makkelijk te bedienen. Gemakkelijk te bestellen

De plaswekker werd snel naar bestelling geleverd. Was eenvoudig te bedienen. En leverde snel resultaat op.

Mennonietenbuurt 29

1427AX Amstelhoek

Over Urifoon

Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team