Wij, en vooral Isabelle, zijn heel erg blij met het resultaat. Maar zeker ook het proces is erg goed verlopen. De scorekaart werkt stimulerend en de wekker werkt écht! Heel bijzonder om te merken dat zindelijkheid zo te leren is. Veel beter dan haar wakker maken als je zelf naar bed gaat. Nu is ze echt zindelijk en kun je erop vertrouwen dat ze zelf gaat plassen 's nachts wanneer dat nodig is.
Binnen drie weken is het gelukt om zindelijk te zijn en te blijven!!! Het werkt ECHT en kost echt geen moeite!! Bedankt, het heeft het leven van mijn kind in alle opzichten verbeterd
Super blij met de kindvriendelijke plaswekker, de goede service, de begeleiding en de verbazingwekkende snelle resultaat van het droog zijn van onze dochter. Ze is zelf super trots.
Dochter was erg blij met de plaswekker. Wel paar keer gehad dat batterijtje niet goed contact maakte en de wekker het dus niet deed. Daarom vooraf altijd goed checken of hij het doet. Mijn Dochter is nu net begonnen om zonder wekker te slapen en het gaat goed.
Ondanks diverse alternatieve pogingen was onze zoon met Urifoon zonder moeite binnen enkele weken geheel zindelijk! Bedankt!
Wat een fijne plaswekker en wat leuk dat jullie via mail info geven over extra hulp en iets leuks als ze klaar zijn!!
Snel geleverd. Huur: pakket wat wij thuis kregen was compleet en werkt goed. Leuk met die scorekaart. Urifoon goed bereikbaar. Geregeld mailtjes.
Een aanrader, mijn zoon slaapt altijd heel diep, zodat hij steeds zijn bed onderplaste.,maar door Urifoon gaat het stukken beter, doordat de wekker afgaat door de sensor , is alleen zijn onderbroekje beetje nat en zijn sluitspier wordt erdoor goed getraind, de rest plast hij op de wc.
wij zijn laaiend enthousiast over de plaswekker. Onze zoon is bijna 12 jaar. Vanaf de eerste nacht met plaswekker is hij droog. Hij wordt nog niet uit zichzelf wakker, maar hij hoeft blijkbaar ook niet. Hij is droog en daar gaat het in eerste instantie om. We zijn er nog niet, gaan zeker door, maar zijn wel erg positief
Onze zoon vond de wekker zo vervelend, dat hij besloot zonder verder te slapen en droog te blijven. Mooi zetje in de rug geweest!
Super! Onze dochter heeft de plaswekker maar een week nodig gehad en is nu al 2 weken ‘s nachts droog! Fijn overleg bij vragen, goede service! Bedankt!
Echt goede ervaring!Onze zoon was binnen twee maanden s nachts goed zindelijk. Kan het echt aanbevelen.
Tot nu toe werkt het bij ons nog niet zoals gehoopt. De eerte weken functioneerde de urifoon nog noet naar behoren, hij ging niet af ook al was ze wel nat.
wat een geweldige service. aan de telefoon ben ik erg goed geholpen, met het kiezen van welke plaswekker het beste paste en de informatie met de verrekening bij de verzekering. het product is geweldig. mijn zoon vond het boekje erg leuk, en is erg enthousiast met de training. deze week is de wekker al niet meer afgegaan en word hij zelf wakker om te plassen. hijzelf en wij zijn erg trots. wij zouden het iedereen aanraden!
zeer tevreden over jullie product kay was binnen een maand zuiver
Werkt prima in bet begin is het even doorzetten maar uiteindelijk werkt het uitstekend mijn zoon is nu helemaal droog in de nacht dankzij urifoon
vol goede moed gingen wij aan de slag. tril element wel gehuurd maar niet gebruikt. eerste avond/nacht 2 keer afgegaan de tweede nacht 1x en daarna was het eigenlijk sporadisch. op dag 5 of 6 bleef het aparaat piepen, even stekker erop nieuw in en uit. en hij deed het weer (volgens ons). dag erna een nat bed. vreemd want de wekker was niet afgegaan. wij dachten dat de batterij niet goed had gezeten. een paar dagen daarna weer het zelfde geval, toen bedachten we dat de batterij wel eens op kon zijn...getest en idd hij deed het niet. toen dus al een week zonder geslapen. daarna nog 2 dagen geprobeerd maar weer droog....zodoende de stekker eruit gelaten en gaat het goed.
Onze zoon van bijna 8 had het ontzettend snel door, dus we waren binnen 3 weken klaar! Heel fijn, eindelijk zonder luier! De stickers werkte prima, we vonden het ‘dol-fijn’!
Heeft bij ons zeer goed gewerkt. Binnen 2 weken van niet wakker kunnen worden en plassen in bed naar ‘s nachts zindelijk.
Onze zoon van 5 plaste zoveel, dat hij 's nachts regelmatig door zijn luier lekte. Hem meerdere keren per nacht wakker maken hielp niet. Ik was eigenlijk wat sceptisch over de werking van de plaswekker. Je gaat even terug in de tijd. Je hebt weer gebroken nachten, het geluid van de plaswekker is bijna angstaanjagend en je staat midden in de nacht een bed te verschonen. Maar het resultaat....! Na 5 intensieve nachten merkten wij al verbetering. En na 10 dagen was hij zindelijk. We hebben het programma keurig afgemaakt en elke dag een sticker geplakt. De betrokkenheid en begeleiding van Urifoon is perfect. Ik kan het elke bedplasser aanraden!
Zeer tevreden. Boven verwachting ging dit. We snappen nog steeds niet hoe de werking is gegaan bij ons zoontje. Maar het eindresultaat is verbluffend. Hij was er echt aan toe en we hadden maar twee weken nodig om alles te doorbreken.
Prima service en begeleiding , helaas liet de techniek wel eens te wensen over. Wel is dat meestal goed opgelost.
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team