4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben super tevreden. Na jaren lang zelf liggen te bedenken Hoe Ik mijn kind snachts zindelijk kreeg. Heb ik me de urifoon besteld. Achter af denk ik waarom heb dit niet eerder gedaan . Binne 1 maand tijd had mijn zoon jip 6 jaar het vonkje te pakken. Met sticker systeem werd dit heel goed gestimuleerd. Ik heb verder geen inline begeleiding gebruikt. Want het werkte zo allemaal perfect. Ik heb wel meer broekjes besteld omdat in begin sneller nog fout ging. Ik ga met mijn zoontje van 4 jaar in de zomer ook starte .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

A very good device. I was surprised how easy it was to finish the prblem, that was so ambarassing for my son.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer snel resultaat geboekt met de training.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top product met top service

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch!! Nooit gedacht dat het haar zo snel zou lukken met dit apparaat!

• Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkt goed. Ze was na 10 dagen zinderlijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De batterijen gingen steeds erg snel op en vaak brande er geen blauw lichtje. Aantal keer meegemaakt dat Evi net in haar bed plaste en dat het alarm niet afging en was natuurlijk niet handig voor de training. Ik ben op jullie advies Varta batterijen gaan gebruiken en die houden het wat langer vol, maar nog steeds niet erg lang.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Binnen 2 maanden is mijn kind gestopped met ongelukjes in bed. Jammer dat ik niet wist erder van de wekker.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In het begin echt even afzien maar dan...... TOP!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij zijn tevreden met Urifoon als bedrijf. We zijn niet tevreden met de zender van de Contessa. In de 5 weken dat de plaswekker in gebruik is, is de batterij al 4 keer vervangen. De zender deed het niet meer of begon hinderlijk met een andere interval te piepen, midden in de nacht. De helpdesk gaf aan dat dit mogelijk zou komen door condensatie van de batterij. Maar onze dochter is de laatste weken meestal droog, zweet niet overmatig en slaapt ook niet met een luier over het broekje. Oppoetsen van de batterij werkt soms even, maar nooit lang. Helaas is de afwijkende pieptoon niet in de gebruikshandleiding opgenomen. Het is erg vervelend als je dochter nu al 4 keer geschrokken wakker wordt van een piepende wekker terwijl ze niet heeft geplast. We gaan het nu nog een keer met een Varta batterij proberen, als dit niet werkt zou ik graag een andere oplossing aangereikt krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden de plaswekker snel in huis, en de mailtjes met mogelijkheid tot contact opnemen met urifoon waren zeer prettig. Je hebt dan het gevoel dat er iig deskundigen klaarstaan om je tr helpen mocht dat nodig zijn. Scorekaart met stickers werkt heel motiverend voor ons zoontje. Top!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Aangeschaft en binnen een paar dagen storingen; of het alarm ging niet af met als gevolg bed nat en pas de volgende dag ontdekt of midden in de nacht of gelijk op storing. Retour gestuurd. Volgens Urifoon alles in orde. Dus hetzelfde apparaat retour gehad. Vol goede moed weer gestart (al voelde ik mij niet serieus genomen). De stekker in het stopcontact en gelijk weer storing. Geen vertrouwen in dit product dus alles gaat retour.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het werkt echt en de begeleiding door urifoon is heel persoonlijk met goede tips. Enige minpuntje is de aan/uit knop van de urifoon zelf: ondoorgrondelijk. Maar simpele oplossing is het snoer eruit trekken, houdt ie ook op!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze dochter was na 3 weken gebruik van de plaswekker volledig zelfstandig droog ‘s nachts. Super systeem! De batterij van de zender moest wel vaak vervangen worden, om de 3 nachten.

• Communicatie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

werkt perfect! ruim 3 weken lang elke nacht de wekker gegaan, na 4-5 weken helemaal droog en dochter wordt elke nacht zelf wakker om te plassen. Super systeem!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Werkte goed voor mijn zoon en de broekjes zaten goed. Na ongeveer 2 weken was hij steeds vaker droog na ongeveer zes weken was hij elke nacht droog na nog 3 weken durfde hij zonder plaswekker te gaan slapen we zijn nu 6 maanden verder vanaf dat we begonnen zijn hij heeft zelfs geen ongelukjes meer gehad.

heel tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na gebeld te hebben kregen we hele goeie tips!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede manier om kinderen zindelijk te krijgen. Het werkt stimulerend waardoor het zelfvertrouwen van het kind groeit.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze zoon van (bijna) 5 ging in 2 weken van volle luiers naar droge nachten. Paar weken die volgde af en toe een ongelukje, veelal pas ‘s ochtends. En nu al 5 weken helemaal zindelijk. Blij dat we het zo gedaan hebben, ook omdat je dankzij de wekker weet, ‘wanneer’ het mis gaat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf het eerste contact met Pia van Urifoon zijn we vriendelijk en deskundig behandeld. Ook tijdens het proces heb ik twee keer met Pia gesproken en beide keren gaf ze de juiste tips, die meteen hun vruchten afwierpen. Een pluim voor Pia! (waarschijnlijk zijn alle medewerkers net zo deskundig en vriendelijk, maar ik heb toevallig Pia gesproken)

Mennonietenbuurt 29

1427AX Amstelhoek

Over Urifoon

Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team