Deze training heeft ervoor gezorgd dat onze zoon (7) binnen 8 weken ‘s nachts zindelijk is geworden. De scorekaart en de beloningsstickers werkten goed om de training vol te blijven houden.
makkelijk aan te vragen, geen gedoe met de verzekering, duidelijke mails, makkelijk in gebruik!
Snelle levering van spullen, goede begeleiding via telefoon, stickertjes motiveerde onze zoon, snelle en juiste financiële afhandeling.
Supergoed idee om ook Joost te helpen met de plaswekker. Snel zindelijk. Ik heb de begeleiding iets lager gescoord dan de rest, en ook tov de keer dat we de wekker gebruikten bij mijn dochter. Er is namelijk geen begeleiding geweest. Dat viel me wel op. Verder ben ik wel blij dat we de beslissing hebben genomen ermee te starten. Vriendelijke groet, Lianne Molog
Dank voor uw reactie en fijn dat zowel uw zoon als dochter zindelijk zijn geworden met de plaswekkertraining! Wij bieden gratis telefonische begeleiding tijdens de training, het enige wat u hiervoor hoeft te doen is even contact met ons opnemen. Zoals ook vermeld in ons contact met u tijdens de training van beide kinderen. Vriendelijke groeten van het Urifoon team.
Werkt Fantastisch en zo makkelijk in gebruik !!
Overtrof onze verwachtigen. We hebben niet veel gebruuj gemaakt van de ondersteuning omdat de uitleg duidelijk genoeg was en de plaswekker een steeds beter resultaat gaf. Waarbij je kon zien dat het stapje voor stapje op weg ging naar nachtelijke zindelijkheid op een ontspannen en natuurlijke manier. Hartelijk bedankt!!
Zie mijn eerder verzonden mail!
het ging prima! uitleg was goed te volgen. score kaart was leuk. 1e week begonnen met het streven naar 15 punten. en zo opgebouwd. Nu heel incidenteel dat hij een druppel laat gaan.
Binnen twee maanden droog s’nachts. Heeft voor onze dochter goed zijn werk gedaan .
Ideaal dat je bij Urifoon een goede plaswekker kunt huren. Ook super dat er een scorekaart met stickers bijgeleverd wordt. Onze zoon van net 5 was na 4 nachten droog! Na die 4 nachten nog 3 weken met de wekker geslapen zoals geadviseerd werd en nu slaapt hij al 3 weken zonder wekker en nog steeds elke nacht droog. Ik ben blij dat we met de plaswekker gestart zijn. De eerste nachten waren bij ons wel heftig, maar toch blij dat we hebben doorgezet!
makkelijk bruikbaar contessa, met tevreden resultaat
Helder systeem, instructie kort en eenduidig. zoon van 10 vult alles zelfstandig in en is trots als hij een dolfijn of zeepaard kan plassen. Wij stimuleren hem om door te gaan door weekdoelen te belonen met kleine attenties ( eten uitkiezen, een Donald duck oid) de doelen en beloning stellen we samen op. Ook benoem ik elke dag hoe goed het gaat. Hij groeit hier zichtbaar van. Kortom alle tips van urifoon pas ik toe en het werkt!
Onze jongste zoon (8) is al na 6 weken droog! De eerste drie weken was het voor hem wel zwaar. Vaak wakker door de plaswekker, wat slapen wat lastig maakte. Hij besloot de eerste weken, de training in de nacht even te onderbreken. We hebben dit zo toe gelaten, en een week of drie later, was hij droog. Blij!!!
Heel vriendelijk geholpen. Heb aantal keren telefonisch contact gehad. Alles naar grote tevredenheid verlopen! De training is echt leuk gemaakt voor kinderen.
ik heb enkel de mails van jullie ontvangen maar vond het tot op heden niet nodig om verder contact op te nemen gezien de geschiedenis uit de familie. Kan dus alleen een totaal oordeel geven, en vind het fantastisch!
Heel fijn prettig contact, ik voelde me heel welkom en we kregen super deskundig advies. Er werd heel fijn meegedacht. Dank!
Ikzelf ben meer dan tevreden over Urifoon. Voordat ik met de plaswekkertraining voor mijn dochter zou beginnen wilde ik er toch eerst een telefoontje aan wagen. Ik werd heel kundig en heel duidelijk te woord gestaan. Inmiddels is mijn dochter bijna zover om 2 weken zonder de plaswekker te slapen. Het gaat supergoed, en ook nog eens veel sneller dan ik had durven hopen. Een absolute aanrader dus!
Perfect! Vol verbazing hoe goed het werkt! na twee weken helemaal droog iedere nacht!
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team