Wat een uitkomst!!! Binnen 3 weken zindelijk ‘s nachts!
Hij is zindelijk geworden😃
Eigenlijk direct alleen nog maar kleine beetjes in de onderbroek plassen of zelf naar de wc gaan. Dus zowiezo niet meer hele bedden verschonen. Verder vond ik de service heel goed toen ik de jongensboeken had gekregen i.p.v. de meisjesbroeken.
Binnen twee weken hadden we geen natte bedden meer!
De eerste week vond ik heel erg vervelend. Twee keer per nacht het bed verschonen. En heel hard roepen om mijn dochter wakker genoeg te krijgen om zelf de wekker uit te zetten. Vooral je kind zo wakker moeten maken is niet leuk. Gelukkig vroeg ze de volgende ochtend of ze wakker geweest was. Ze had er dus niet echt iets van mee gekregen, gelukkig. Daarna werd het bed steeds vaker droog. Binnen 2 maanden geen nat bed meer. Inmiddels zijn we gestopt met de plaswekker. En is het bed nog steeds droog. Even aankijken of dit zo blijft. Waarschijnlijk hadden we 1 broekje die het alarm niet liet af gaan. Bij de andere 2 broekjes werkte prima. Is het mogelijk de plaswekker retour te zenden voor hergebruik? Groeten Karina Bakker
Dank voor uw beoordeling. U kunt uw wekker schenken voor hergebruik of een klein bedrag aan 'statiegeld' ontvangen. Wij zullen u hierover een mail sturen. Een goede afsluiting van de training is belangrijk om een onverhoopte terugval te voorkomen. Onze helpdesk helpt graag met tips en adviezen of bij specifieke vragen. Belt u ons gerust op 0297-760001 ma-vrij 9.00-17.00 uur. Vriendelijke groeten van het Urifoon team.
mooi product wat na 3 weken al heeft geholpen dat mijn dochter nagenoeg hinderlijk is en de stickers elke ochtend plakken geven haar zelfvertrouwen en ze kan zien wat ze heeft bereikt. Service prima, sensor was gevallen en deed het niet meer, na een telefoontje bleek de batterij los te zitten. Telefonische uitleg en toesturen via de mail van het van het instructiefilmpje hoe de batterij opnieuw te bevestigen waren prima
Super snel zindelijk! De plaswekker van Urifoon heeft z’n werk prima gedaan. Onze dochter was super snel zindelijk. We hebben goede tips gekregen via de telefoon die goed aansloten op de situatie van onze dochter. Een aanrader!
Fijn systeem..... misschien had ik eerder moeten beginnen. Overdag gaat het ook beter, ik dacht dat het andersom zou gaan.....eerst overdag beter , daarna plaswekker.
Heel positief ervaren. Eerst zien dan geloven, dat was mijn instelling. De eerste twee weken waren zwaar, maar de methode is voor kinderen heel goed. De stickers, het boekje, de uitleg, de leuk gekleurde broekjes. De mailberichten tussentijds waren handig, ook voor jezelf als houvast. Enige verbeterpunt vond ik het retourneren van een kapot trainingsbroekje; een knopje was eraf gevallen. Heel goed die garantietermijn, maar ik moest eerst het kapotte broekje terugsturen en daarna kregen wij een nieuwe toegestuurd. Ging uiteindelijk snel, maar je bent toch twee dagen een broekje kwijt. Viel in onze beginweek, dus toch weer met een luier moeten slapen. Dit kan invloed hebben op de motivatie van een kind, leek een stap terug. Mijn voorstel zou zijn een foto te laten sturen van het kapotte broekje en gewoon als service een nieuw broekje toesturen.
Erg netjes te woord gestaan toen ik belde over het feit dat de plaswekker niet goed reageerde. Nieuwe zender opgestuurd gekregen. Bij telefonisch contact voel je dat medewerkers erg betrokken zijn; tips/advies gekregen toen ik ongeveer 2 weken geleden belde over het feit dat er nog niet echt vorderingen gemaakt zijn helaas. Momenteel nog niet echt verbetering (ook niet met het in acht nemen van de tips).
Binnen een paar dagen effect. Eerder een andere plaswekker gebruikt, maar daar werd doorheen geslapen. Ook punten en stickers werken goed
Super bedankt! Makkelijk in gebruik en handige scorekaart. Onze zoon is nu 's nachts ook zindelijk. Daar wordt hij heel gelukkig van en mama ook! ;)
Ik ben zo tevreden over urifoon. mijn dochter wilde maar niet zindelijk worden. voelde het seintje niet. ziekenhuis, bekkenbodem fysio gehad. niks hielp. En met urifoon was ze binnen 3 dagen droog! Ik kan het iedereen aanraden.Hier een hele blije moeder en dochter!
Onze zoon ging binnen twee weken van meerdere alarmen naar 1 alarm per nacht en al vrij snel ook naar droge nachten afgewisseld met 1 alarm per nacht. De training duurde bij onze zoon ongeveer 5 maanden. Er kan altijd contact opgenomen worden en dan wordt er de tijd genomen om je vragen te beantwoorden.
De urifoon werkte goed bij Boaz. Hij wordt nu zelf wakker als hij moet gaan plassen snachts. Heel fijn was het matje wat we in bed konden leggen. Bij vragen werden we fijn en goed geholpen bij de service.
Onze zoon van bijna 7 heeft erg geleerd van de plaswekker. Zelfs al een paar nachten helemaal droog gebleven!
Vanaf begin prettig contact, zonder opdringerig te zijn. Geven al adviezen zonder dat we al bij urifoon aangemeld waren. Mijn dochter is nu 4 weken bezig en gaat boven verwachting goed. Training nog afmaken, maar vooralsnog erg tevreden.
De training werkt. Zat al jaren met mijn handen in het haar, maar zoonlief is eindelijk zindelijk ‘s nachts
Leuke score kaart met leuke stickers. Reserve batterij. 2 sensor broekjes. Duidelijke handleiding. Indien nodig deskundig advies. Gelijk geregeld met de verzekering. Snel geleverd.
Zeer tervreden over de wekker en over de Fantastische service en interesse van urifoon.
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team