Onze dochter van 4 1/2 vond het reuze vervelend om met een volle luier wakker te worden maar sliep vaak veel te diep. Ze gaf zelf aan dat het bedplassen haar niet blij maakte en zelfs een beetje schaamde. Getwijfeld om een plaswekker te bestellen omdat het zo drastisch beslissing lijkt maar toch gedaan. Kleine meid bij alle stappen betrokken en goed uitgelegd wat de bedoeling is, moeilijke eerste nachten gehad maar ging steeds beter. Tot ze zelf baas was over haar blaas mocht ze slapen zonder wekker. Nu na 4 weken droog zijn, zijn we als ouders super trots en blij voor haar dat de stink luier er niet meer is 's ochtends.
Binnen enkele weken helemaal een droog bed. In heb begin wel even pittig en soms een chagrijnig kind, omdat ‘dat harde geluid’ weer gaat en je op ‘moet’ staan. Maar tegelijkertijd een enorm trots jongetje, omdat het gelukt is!
Beste Adam, Bedankt dat jullie je ervaring hebben gedeeld. Fijn te horen dat onze training zo snel heeft geholpen 😃 De pittige eerste dagen zullen snel worden vergeten nu jullie zoontje terecht zo trots. Geniet van de droge nachten! Paula van urifoon
Het is een effectieve manier om je kind een enthousiast ipv chagerijnig gevoel te geven over het onderwerp plassen in de nacht. Bij onze zoon van 6 werd het een mega irritatie vooral voor hem heel vervelend maar wij waren er ook enorm klaar mee! En wisten het zelf echt niet meer. Nu dan toch maar na het zoveelste natte bed aan de bel getrokken op internet. Na enige vergelijking deze wekker gekocht doordat de functie erop zit om de wekker door het kind zelf uit te laten drukken. Waardoor ze echt meteen actief zijn. En dat werkte. Echt Mega herrie maar mede door het samen uittesten en alle stickers en leuke boekjes werd het feest. Plassen werd iets leuks/ positiefs en goeds. Ook de fijne serieuze begeleiding hielp ons als ouders om het door te zetten en goed aan te pakken. Na ongeveer twee maanden was hij helemaal zindelijk. Nu een kleine terugval oppeens na 3 maanden maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit een paar nachtjes zijn… Zijn lichaam kan het en hij heeft nu ook het zelfvertrouwen dat hij het kan. Heerlijk. Aanrader!!!!!!
Beste Gaby, Hartstikke leuk te lezen dat de irritatie rondom het bedplassen is verdwenen en dat wij jullie goed hebben kunnen helpen. Het geheel van onze plaswekker met begeleiding zal er inderdaad voor zorgen dat het kind zelf direct actief wordt als het begint te plassen. Pas dan is men echt aan het trainen. Zo wordt snel vooruitgang geboekt, blijft de motivatie hoog en is de slagingskans het grootst. Een kleine terugval kan altijd gebeuren. Weet dat wij ook op die momenten altijd even overleg kunnen hebben hoe dit het beste kan worden aangepakt. Geniet samen van de droge nachten 😃 Paula van Urifoon
Onze dochter (7 jaar) sliep snachts, tot haar frustratie, nog met een luierbroekje. Wij hebben een aantal keer geprobeerd haar wakker te maken om te gaan plassen als wij naar bed gingen. Maar zij slaapt zo diep dat dat niet werkte. Toen kwamen wij bij Urifoon terecht en hebben wij na een goede, duidelijke en vriendelijke uitleg de plaswekker besteld. Nu is onze dochter 10 weken verder, waarvan al 4 weken elke nacht droog, en kan zij zonder plaswekker of luier de nacht doorbrengen.
Beste Agnes, Dank voor je enthousiaste beoordeling. Bedplassers zijn inderdaad hele diepe slapers 😴. Het actief wekken voorkomt misschien in die nacht een nat bed, maar het is geen structurele oplossing Heel fijn te lezen dat wij jullie dochter hebben kunnen helpen definitief afscheid te nemen van de luierbroekjes. Zij heeft de training super doorlopen👍🥇 Geniet van de droge nachten 😃 Paula van Urifoon
Onze dochter is bijna 8 en wilde zó graag van de nachtpampers af maar dit lukte maar niet. Helaas werd ze niet goed wakker van de plaswekker, ze raakte elke keer in paniek en werd niet echt goed wakker. De plaswekker uit zetten lukte dus ook niet. We hebben de wekker naar onze kamer verplaatst en op het moment dat hij af ging liepen we als een gek naar haar kamer en maakten haar zelf wakker. Dit ging een stuk beter. Ze plaste dan uit op de wc en ging weer slapen. Na een poosje ging de wekker steeds minder vaak af en ze is nu al een aantal weken helemaal droog. ‘S ochtends vroeg (rond 6) wordt ze wakker en gaat zelf naar de wc. Al met al niet helemaal de juiste richtlijnen gevolgd maar wel het gewenste resultaat. Wat ook erg goed hielp was na het eten direct plassen, bij het naar boven gaan nog eens en dan na het boekje lezen nóg een keer. Inmiddels is dit niet meer nodig.
Beste Aline, Uiteindelijk gaat het om het resultaat en dat is gelukt 👍 Paniek van het alarm was echt niet nodig geweest en een telefoontje naar ons had dit snel op kunnen lossen. Maar gelukkig hebben jullie samen o.b.v. de adviezen uit de begeleiding de juiste methode gevonden. Geniet van de droge nachten 😃 Paula van Urifoon
Mijn zoontje was bijna 8 en had zelden een droge nacht. Hij vond dit erg vervelend. Nu zijn we 9 weken verder en is hij al 2 weken helemaal droog. Hij is super trots en wij natuurlijk ook. Nog even doorzetten en dan weten we zeker dat het gaat lukken.
Beste mama, Fijn te lezen dat de training bij jullie zo goed heeft gewerkt, ondanks jullie twijfel vooraf. Een resultaat om trots op te zijn. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
De urifoon plaswekker is een uitkomst voor ons. Ons kind(6) had al een tijdje last met wakker worden en naar het toilet gaan. Toen door spanningen ook overdag het wat minder goed ging hebben we een plaswekker en horloge aangeschaft/gehuurd op aanraden van de ondersteuning die we hiervoor hebben gezocht. De eerste 4 weken was ons kind vooral erg enthousiast en reageerde op de plaswekker direct goed. Wakker worden en naar de wc gaan als het alarm af gaat ging goed. Door de mails en tips die daar in staan werden we goed begeleid en konden er ook een feestje van maken. Ook het betrekken van leerkrachten ging daardoor makkelijk. Na een paar weken ging het wat achteruit en stonden we op het punt om urifoon te bellen. Toen kwam er een mailtje binnen die eigenlijk precies beschreef wat er gaande was. De nieuwe tips haalde de frustratie bij ons ouders weg en ons kind werd weer enthousiast van de plaswekker en ging zijn horloge weer dragen. We zijn nu bijna 8 weken verder. We zijn nog niet waar we willen zijn voor ons kind. 1 a 2 keer in de week gaat het nog mis, maar dat is veel sneller opgelost en de andere dagen wordt er doorgeslapen en zelf wakker geworden. Overdag gaat het zelfs zo goed dat het horloge niet meer nodig is. Nu is het gewoon een stoer horloge. Ik verwacht dat we uiteindelijk nog 4 tot 6 weken bezig zijn. En met de tips komen we er ook wel.
Beste Kevin, Dank voor het delen van jullie ervaring met de Urifoon plaswekkertraining. Een aantal dingen spreken mij enorm aan: 1. Jullie maken er een feestje van als het goed gaat 👍. 2. Jullie hebben echt profijt gehad van onze adviezen tijdens de training, waardoor de motivatie weer steeg en het steeds beter gaat👊. 3. Jullie houden vol 👌 Nu is het een kwestie van volhouden, dan verdwijnen die laatste plasongelukjes ook. Top bezig! Paula van Urifoon
heel fijn systeem
Beste Wout, Dank voor deze bondige reactie 👍 Uiteindelijk moeten jullie de training zelf goed doorlopen en dit is blijkbaar gelukt. Geniet van het resultaat! Paula van Urifoon
Wij kunnen deze training van harte aanbevelen. Nadat onze zoon van 7 de eerste nacht niet reageerde op de wekker (geluidsniveau rookmelder) vanwege zijn diepe slaap, waren we niet al te optimistisch. Maar de tweede nacht gebruikten we de wekker in combinatie met het trilelement en dat werkte goed. De eerste week was zwaar, met soms twee of drie plasmomenten per nacht. Vanaf de tweede week nam het aantal plasmomenten af en werd het sensorbroekje slechts een beetje nat. Vanaf week 4 overheersten de droge momenten en vanaf week 5 t/m 8 is hij niet meer 's nachts nat geweest. Geweldige uitvinding!
Beste Kees, Dank voor het delen van jullie ervaring. Het trilelement is inderdaad heel effectief bij de zeer diepe slapers die niet wakker worden van het harde geluid. Fijn te horen dat het daarmee heel snel aansloeg en jullie na 4 weken alleen nog maar droge nachten hadden. Het nieuwe jaar is zo super goed begonnen. Top gedaan en geniet met zijn allen van de droge nachten. Paula van Urifoon
We begonnen met goede moed, maar na een week dachten we dat het nooit goed zou komen. 3x per nacht alarm, niet uit bed willen, omdat hij dacht niet te hoeven plassen. Na oververmoeid op een controle bij de arts op advies (arts) toch gestopt met de wekker na 3 weken. Er was blijkbaar toch een goede start gemaakt! Na het stoppen geen nat bed meer gehad en hoeft maar een enkele keer uit bed om te gaan plassen. Dat is als hij na het avondeten nog veel drinkt. Via mails ontvang je begeleiding. Mocht het nodig zijn kan er altijd contact opgenomen worden. Na het terugsturen werd alles ook vlot afgehandeld. Ik vind het een pluspunt dat je de wekker kunt huren!
Beste Denise, Dank voor het delen van jullie ervaring. Op zich hadden jullie een bijzondere ervaring, omdat het al na 3 moeizame en vermoeiende weken opeens helemaal goed gaat. Dit is echt super snel. Top gedaan en geef een groot compliment aan je zoon. De plaswekker huren is inderdaad een erg interessante optie. De plaswekker is net zo hygiënisch als een nieuwe plaswekker, maar vaak voordeliger en veel duurzamer 💚 Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Alles wordt tot in de puntjes gecommuniceerd. Duidelijke info vooraf, ook qua vergoeding bij de verzekering, goed geïnformeerd. Goed leesbare instructies bij het ontvangen van de wekker en toebehoren. Aan alles is gedacht om de training tot een succes te maken! De beloningskaarten met stickers werkten hier zeer motiverend. Veel gehad aan de regelmatige e-mailtjes met tips. Dit alles heeft bijgedragen aan een vlot resultaat en eindelijk droge nachten! Ik kan het iedereen aanraden.
Beste Yvonne, Veel dank voor het delen van jullie ervaring! "Aan alles is gedacht om de training tot een succes te maken." Dit is wel de mooiste samenvatting 😊 van wat wij doen om zowel kinderen als ouders te helpen zo snel als mogelijk van het bedplassen af te komen. Maar onze rol is vanaf de zijkant en wij helpen waar nodig. Uiteindelijk heeft jouw kind het zelf gedaan en die verdiend het allergrootste compliment. Geniet van de droge nachten😃 Paula van Urifoon
Onze dochter vond het allemaal erg spannend. Schrok een paar keer van het alarm maar was wel klaar wakker. Eerst onder begeleiding naar het toilet totdat ze zelf ging en daarna bij ons kwam om te zeggen dat ze had geplast op de wc. Ze heeft het supergoed gedaan. Geen natte bedden in de training gehad. Wel onderbroekje wat nat. De training verliep best wel heel soepel eigenlijk. Ze is heel trots op haarzelf ook en die stickers plakken vond ze helemaal geweldig. Bedankt voor deze fantastische hulp/oplossing.
Beste Ivar en Christel, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring. Terecht dat jullie dochter heel trots is. Nooit meer in bed plassen. Wie wil dit nu niet? Zij heeft het super goed gedaan en gaat nu ook 's nachts zelf op tijd naar de WC. Precies wat we willen bereiken 😃 Fijn dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Duidelijke uitleg en via mails word je begeleid in het proces. Onze dochter was binnen de verwachte periode zindelijk, het ging precies zoals er werd beschreven. Ik kan de training van harte aanbevelen!
Beste Angela, Dank voor het delen van je ervaring. Onze begeleiding is gebaseerd op basis van bijna 70 jaar ervaring, dus wij weten waar wij het over hebben en maken het allemaal ook niet mooier dan het is. Fijn dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Nu de 2e ronde gebruik mogen maken van urifoon. Mijn oudste zoon lukte het maar niet om snachts zindelijk te worden, met veel ongelukjes en schaamte voor hem. Door de Mickey plaswekker leerde hij wakker te worden en werden voor hem de luierbroeken verstoppen onder de onderbroek verleden tijd. Nu mijn 2e zoon dezelfde schaamte periode tegemoet ging zijn we gestart met de Mickey van de oudste. Al snel werd duidelijk dat hij nog niet misschien wakker ging worden van de plaswekker. Hele huis wakker behalve hij. Daarom voor hem de plaswekker met trilalarm aangeschaft bij urifoon. Nu een maand bezig, en met alle tips via de mail al paar droge nachten op rij. Gevolg: trotse ouders, blije Kids die zonder schaamte ergens gaan logeren. Dankjewel Urifoon
Beste Marieke, Veel dank voor het delen van jullie ervaring en het proces wat jij beschrijft. Van schaamte en verstoppen van natte luiers naar trotse ouders en een blij kind dat niet meer in bed plast en weer wil logeren. En dit in relatief korte tijd. Wij horen dit echt vaak. Ook dat in het begin het hele huis wakker wordt, behalve het kind waar het om draait. En precies daarom begeleiden wij de training, was als je zoon niet wakker wordt van het alarm heeft het gebruik van de plaswekker helemaal geen zin. Gelukkig hebben jullie ook baat bij onze adviezen gehad 😃 Fijn dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Geniet ervan! Paula van Urifoon
Bij retour ook geen problemen ondervonden, alleen in het weekend krijg je een chatcontact die de gegevens niet goed aan de medewerker die terugbelt, door heeft gegeven. De pasvorm van de blauwe sportslips met fuchsia rand is anders dan ik gedacht had, dus ik moest de slips ruilen van L naar XL. Maar nu ik de XL heb ben ik er heel tevreden mee. Ik draag nu in deze sportslip een inlegverband en dat blijft goed zitten. Ik heb Interstitiële Cystitis / blaaspijnsyndroom met Hunnerse laesies zweertjes in de blaas. Ik moet vaak en onverwacht plassen en kan met deze broekjes mogelijk vaker zonder een Tena lady of ander merk. Ik heb uw firma al vermeld in de besloten facebookpagina van de IC patientenvereniging. Ik zal nog eens informeren of meerdere collega patiënten goede ervaringen hebben met uw ondergoed.
Mijn zoon kan gelukkig op schoolreisje ln hoeft zich niet druk te maken nu hij zindelijk is dankzij Urifoon.
Mijn dochter van nu ondertussen 10 jaar geworden is echt zindelijk!!! We zijn voorheen nooit negatief geweest over bedplassen, maar wensten haar het wel enorm toe! Wakker maken lukte niet, ze was dan boos en verward en een "nee" ga niet naar de wc. Volgende dag wist ze daar niks meer van. Ze werd ook niet wakker van een nat bed. Maar haar eigen frustratie en onzekerheid nam toe: " ik ga niet mee op kamp"," ik zal nooit droog kunnen blijven". Dan toch mij verdiept in wat kan ik haar nog bieden... De plaswekker! Deze gehuurd, de broekjes vond ze mooi! De plaswekker op haar verzoek aangesloten. Te dichtbij bleek want ze had de stekker eruit getrokken. Toen in dezelfde week nog eens nat want ze had de zender eraf getrokken. We konden er wel om lachen samen. Maar wel conclusie dat dat dus niet de bedoeling was. De eerste week heb ik de alarmen gehoord en dat ze ook naar toilet ging. Ik lag met ingehouden adem te luisteren, ze gaat écht! Daarna geen alarmen, geen natte bedden, en een trotse meid! Maar de wekker terug sturen, nee, dat niet! Dus bijna 2,5 maanden de wekker gehuurd terwijl ze al zindelijk was, maar het mentale steuntje nog nodig had. Nu was het oke, en is ze trots, droog en overtuigd dat ze droog kan blijven! Wat heerlijk voor haar! Maar eerlijk, de grote wasmand mis ik ook niet! Enorm onder de indruk dat na jaren nat een week plaswekker genoeg was om droog te blijven! Dank jullie wel!
Beste Anita, Dank voor het delen van jullie ervaringen. Veel kinderen worden voor de Urifoon plaswekkertraining erg moeilijk wakker. Zelfs niet van een nat bed. Maar met onze plaswekker wordt een wekreflex op het juiste moment getraind. Jullie dochter was ect klaar met het bedplassen en die motivatie is het perfecte moment om met de plaswekkertraining te beginnen. Dan kan het namelijk heel snel gaan en dat hebben jullie ervaren. Wat heerlijk dat wij met onze training haar frustraties en onzekerheid weg hebben kunnen nemen en fijn dat wij ook jullie mogen helpen. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Ik ben erg tevreden over de Mickey plaswekker. Na 1 week gebruik was er al verandering zichtbaar. En na 3 weken wordt er al droog door geslapen. De adviezen in de eerste periode zijn goud en er is altijd de mogelijkheid tot persoonlijk contact wat ik ook als zeer positief heb ervaren. Super bedankt voor jullie inzet Sophie
Beste Sophie, Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring. Wij zijn pas echt tevreden als de plaswekkertraining ook echt heeft gewerkt. Daarom steken wij ook zoveel energie in de begeleiding die echt belangrijk is. Of dit nu per mail of telefonisch is. Fijn te lezen dat ook jullie dit zo goed waarderen en dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Alles goed voor mij
Beste Rula, Fijn te horen en dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
Het kostte even wat doorzettingsvermogen in de eerste tijd, maar gelukkig waren daar de zeer behulpzame mailtjes van Urifoon, zodat we de moed niet verloren. En nu blije ouders en een blije zoon omdat het nu al een poos heel goed gaat. Misschien handig om aan te geven: in de beginfase zijn 3 sensorbroekjes echt te weinig, je moet ze ook nog wassen én dezelfde dag weer droog hebben.
Beste Josine, Dank voor het delen van jullie ervaring. Zoals jullie hebben ervaren zijn de eerste weken van de plaswekkertraining best lastig en vraagt het om goede begeleiding en doorzettingsvermogen. Anders is er geen vooruitgang, neemt de vermoeidheid toe en is de kans groot dan al vrij snel met de plaswekker wordt gestopt omdat het toch nergens toe leidt. Gelukkig hebben wij jouw zoon en jullie goed kunnen helpen en hebben jullie doorgezet. Geniet allemaal van de droge nachten 😃 Fijn dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Paula van Urifoon PS: De tip van meer dan 3 sensorbroekjes staat genoteerd. Het is een luxe als je extra sensorbroekje(s) kan veroorloven, maar de meeste mensen trainen met 2 of 3 stuks.
Wij blij en zoonlief blij
Beste Kim, Jullie blij, wij extra blij. Want daar doen wij het voor, Fijn dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Geniet van de droge nachten! Paula van Urifoon
We moesten even wennen aan het luchtalarm dat afging, we stonden zodra de wekker af ging binnen no time in de houding naast ons bed. Maar juist hierdoor was mijn zoontje snel bewust en wakker genoeg om de juiste stappen te volgen en na het plassen kon hij altijd snel en droog zijn dromen weer hervatten. De eerste twee weken had hij hulp nodig om de juiste stappen te volgen, maar na 2 weken deed hij het alleen. Ik merkte dat na 2 weken de wekker regelmatig niet meer afging en hij soms kurkdroog wakker werd en dan uitzichzelf eerst naar de wc ging voordat hij andere dingen ging doen. Op een gegeven moment na 4 weken was de batterij van de sensor leeg en ik had geen nieuwe in huis, dus dat werd naar bed gaan zonder wekker, mijn zoontje vond het spannend maar nadat hij smorgens om 6uur droog wakker werd zonder wekker begon zijn zelfvertrouwen te groeien. Ik heb 1x een nieuwe batterij gekocht, maar we hebben de wekker als snel niet meer hoeven te gebruiken. Na 6 weken heb ik helemaal geen wekker meer gebruikt en hij is tot nu toe elke nacht droog. Hij word zelfs soms om 3 of 4 uur snachts uit zichzelf wakker om te plassen en gaat daarna gewoon weer verder slapen. Al met al is dit een succesverhaal. Geen extra wasjes meer, geen nachtluiers meer. Wel een zelfverzekerde zoon en een trotse mama ervoor terug gekregen!
Beste Colette, Dank je wel voor het delen van jullie ervaringen. Ook bij jullie waren de eerste 2 weken even wennen, maar daarna ging het zo te lezen erg snel en goed vooruit. Heerlijk! Hopelijk hebben jullie de volumeknop ontdekt, want een luchtalarm hoeft echt niet. Sterker nog, alleen met een trilelement gewekt worden is ook mogelijk. Maar dit is voor jullie niet meer relevant, want genieten inmiddels allemaal van de droge nachten. Top! Trouwens ook leuk dat je het gegroeide zelfvertrouwen van je kind benoemd. Dit horen wij zo vaak nadat de training is geslaagd en dit ook ons extra veel voldoening. Fijn dat wij ook jullie met de Urifoon plaswekkertraining hebben kunnen helpen. Paula van Urifoon
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team