Eerst werd ze niet wakker van de wekker (alle andere huisgenoten wel...) Op advies van de urifoon medewerker overdag op onverwachte tijden geoefend met het geluid aan en uit zettten. Hierna werd ze ook 's nachts wakker van de wekker en kort erna zelf wakker om te gaan plassen. Een leuk moment om haar zelf naar het toilet te horen gaan laat in de avond! Ze is er zelf zoooo blij mee dat ze geen luier meer draagt! ze is nu twee weken 'droog' maar we houden we wekker nog heel even achter de hand.
In twee maanden is onze zoon van iedere nacht fink nat, helemaal zindelijk geworden! Het lijken allemaal succesverhalen van anderen, maar wij hebben het ook werkelijk zo ervaren. De eerste week was wel flink doorbijten met iedere nacht 2-3 keer helemaal nat, maar het was de moeite zeker waard!
Na jaren proberen en zoeken naar oplossingen is onze dochter (8jaar) met de wekker binnen een maand van het bedplassen af gekomen. Vooral het persoonlijk advies en de tips om naast het gebruik van de wekker toe te passen hebben dit mogelijk gemaakt. Ik zou het iedereen aanraden!
Mijn zoon van 9 is nu helemaal van zijn luier af! Ik was eerst sceptisch of de plaswekker wel zou helpen, maar ik ben 180 graden van mening veranderd. Dank jullie wel.
Met behulp van de plaswekker was onze dochter van 8 jaar binnen 2 maanden zindelijk. Indien gewenst kan je begeleiding krijgen. Was bij ons niet nodig. Het was zo gepiept
Fijn dat het goed op kind-niveau ontwikkeld is, attente en duidelijke communicatie. Ik dacht dat ik alleen de wekker kocht, maar je koopt echt een training! Bedankt
Mijn zoon van 7 was binnen 2 maanden 's nachts zindelijk terwijl ik daarvoor 3 jaar het zelf met hem geprobeerd heb. Zeer tevreden dus met Urifoon!
Prima methode om een kind 's nachts zindelijk te leren worden. Wij zijn nu ruim drie maanden bezig en het gaat steeds beter. Hij vindt het zo fijn dat het steeds beter gaat, geeft hem meer zelfvertrouwen!
Wat ons zelf niet lukte is met de Urifoon binnen een paar weken wel gelukt! En nog steeds is onze zoon elke nacht droog! Ook het contact met de medewerkers hebben wij als zeer prettig ervaren !
De eerste week was dramatisch. Vanaf toen bleef hij droog. Na een maand was hij al klaar met de training! Terwijl hij in 8 jaar nog nooit een nacht droog is geweest!
Het heeft wel een maand of 2.5 geduurd maar ze is droog!!
Heel snel goed resultaat. Een positieve benadering hadden we al maar dmv het leesboekje sas en de plasklas ook er voor uit durven komen en trots laten zien hoe het werkt.
Snelle levering, duidelijke uitleg. Bij problemen zelf op vakantieadres een nieuw kastje toegestuurd kunnen krijgen waardoor we de training gewon konden doorzetten.
Snel succes bij mijn zoon van 7 binnen 1,5 week droog in bed!
Ik heb nu na een maand zelf gebeld. Persoonlijk had ik het fijner gevonden als iemand van de urifoon na een aantal weken telefonisch contact met ons had opgenomen om te vragen hoe het ging met de training
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Uit ervaring is gebleken dat wij vaak 'op het verkeerde moment' bellen om de training te bespreken. Vandaar dat wij in al onze communicatiemiddelen tijdens de training, zoals bijvoorbeeld de persoonlijke mailberichten, vermelden dat wij graag begeleiding geven en men hiervoor contact met ons kan opnemen op een moment dat het schikt.
Mijn dochter (8 jaar) is begonnen met de plaswekker halverwege juni. Zij moest er wel aan wennen. En stond te shaken als de wekker afging, maar door de schrik stopt inderdaad het plassen en kon ze uitplassen op de wc. Uiteraard werden de stickers driftig benut en dat werkt echt stimulerend. O, wee als ze een keer niet helemaal droog was, dan kreeg ze geen 7 punten en daar baalde ze behoorlijk van. In de zomervakantie op het vakantie adres heeft ze de plaswekker nog gebruikt, want je wilt zo'n hotelbed toch droog houden. Eenmaal thuis zijn we er mee gestopt en sindsdien is er geen ongelukje meer gebeurd. Ze gaf ook aan dat wanneer ze zo'n Drynite broekje aanhad dat dat een soort geruststelling gaf. Er kan toch niets gebeuren, dit stimuleerde niet bepaald het plassen 's-nachts. Als ik dit had eerder had geweten waren wij er eerder mee begonnen. Er zijn al heel wat logeerpartijtjes voorbij gekomen, waar zij niet aan deel durfde nemen. Wij zijn in ieder geval heel blij dat ze zo snel resultaat heeft geboekt. Ze kan nu met een gerust hart uit logeren gaan. Urifoon bedankt!
Het heeft zo goed gewerkt voor onze dochter. Vooral omdat er zoveel ondersteuning omheen zit. Informatie en scorekaarten, duidelijke en bruikbare adviezen aan de telefoon en prima klantenservice bij defect. Het enige minpuntje vind ik dat de broekjes niet op 60 graden gewassen kunnen worden. Dit was toch een aantal keren noodzakelijk en daar hadden ze duidelijk van te lijden. Hierdoor kregen we geregeld 'vals alarm' wat erg frustrerend was in een tijd dat het juist zo goed ging. Toch wil ik vooral zeggen: Urifoon, hartelijk dank!
Na jaren vele manieren proberen en frustraties, zag ik een foldertje bij de huisarts staan en die thuis bekeken met mijn 8 jarige dochter, die ondertussen heel onzeker was geworden omdat het steeds maar niet lukte. Ze wilde het wel proberen want de luiers deden zeer aan haar billen. De eerste week ging heel wisselend, ook omdat ze heel erg moest wennen aan het alarm (doordat ze daarvan schrok plaste ze tijdens het uitzetten van de wekker in haar broek) maar de tweede week al haalde ze haar eerste dolfijnensticker! Wat een feest en wat trots was ze op zichzelf. Nu in de vijfde week hebben we bijna alleen maar dolfijnen wel tot haar verdriet vorige week nog een octopus terwijl ze bijna 21 dagen dolfijnen had maar we gaan vrolijk verder. Ze heeft veel meer zelfvertrouwen en geen zere plekken meer op haar billen. Voor ons dus een hele positieve ervaring.
Gewoon super ervaring met goed resultaat
Hele goede uitleg bij de Urifoon. Heel kindvriendelijk in gebruik door de score kaarten en de stickertjes. In juli training afgerond en gestopt met gebruik. Tot nu toe geen enkel ongelukje!
Op zich werkt het goed maar helaas bij een herhalingssessie, werkt het apparaat niet meer.
Beste mevrouw Stoel, hartelijk dank voor uw reactie. Aangezien de wekker een langere periode niet is gebruikt dient de batterij waarschijnlijk vervangen te worden. Een instructiefilmpje hiervoor treft u bij de b(vlogs) op onze website (vlog #5). Of belt u even met onze helpdesk dan helpen wij u graag.
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team