4 sterren: goede service, goed behandeld

Niet verwacht dat het zo snel zou werken. binnen een maand kon de plaswekker af. Tijdens het gebruik 1 'ongelukje' gehad. Dit was omdat we hem te zacht hadden gezet en mijn dochter na een heel spannend logeerpartijtje, oververmoeid naar bed ging..

4 sterren: goede service, goed behandeld

De plaswekker is echt een uitkomst, binnen drie maanden was mijn zoontje 's nachts zindelijk. Hij vond het nog steeds leuk om ' s ochtends te kijken welke sticker hij mocht plakken. Deze vorm werkt motiverend voor kinderen. De service is uitstekend!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het heeft mijn zoontje echt geholpen! En het gaat nu heel erg goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ging heel goed. Eerder al training gedaan met andere producten maar dit werkte echt beter. Na 1 maand droog. De dagelijkse stickers en trilappataat onder het kussen gaven de doorslag voor dit succes denk ik.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn dochter is super trots dat ze nu droog is s'nachts

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de urifoon gebruikt bij onze zoon Job. Hij is één keer niet wakker geworden van de wekker, omdat deze niet op zijn hardst stond. Na dit aangepast te hebben is hij nog één keer wakker geworden van de wekker en had toen alleen een natte onderbroek. Sindsdien is hij al weken droog. Ik kan dit product iedereen aanraden!

• Communicatie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot zijn 8e elke nacht een luier, elke nacht nat, en soms ook het bed. En binnen drie weken 100% zindelijk. Waanzinnig. Had dit niet durven verwachten. Fijn voor het zelfvertrouwen en eindelijk onbezorgd logeren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de plaswekker werkt bij ons super goed, we gaan elke week een stap vooruit. Hij groeit met de dag! Is voor hem erg belangrijk dat het lukt. Toen er een rubber ringetje kwijt was hadden we die de volgende dag op ons vakantie adres bezorgt gekregen! We zijn nu ruim 3 maanden bezig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het heeft onze zoon erg goed geholpen. Ik ben etg tevreden en beveel het zeker anderen aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij onze zoon van 6 jaar heeft de plaswekkertraining goed gewerkt. In het begin was het erg wennen voor hem. Maar snel, na een aantal dagen, ging het al goed. Na ruim een week bleef hij droog!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De plaswekker heeft mijn dochter geweldig geholpen bij het zindelijk worden. De wekker is de eerste 3 nachten afgegaan en daarna was ze droog. Ze is er enorm trots op en daarom ook zeer blij en verrast met de kaart van Urifoon.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prettig en effectief, persoonlijke service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze zoon (7 jaar) heeft veel baat gehad bij de plaswekker. Na ongeveer 1 maand was hij helemaal zindelijk 's nachts. We hebben geen gebruik hoeven maken van de helpdesk, maar mailings, informatie etc. als prettig en professioneel ervaren. Bedankt!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor ieder kind te gebruiken en bij vragen/ problemen altijd een mogelijkheid om te informeren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze zoon van bijna 5 had nog een pamper snachts om en die was ook vol smorgens. Van iemand gehoord over plastraining en toen besloten om ook bij urifoon de plastrainer te bestellen. De methode is heel eenvoudig het beloningssysteem werkt stimulerend en na 2 maanden zijn we zover dat onze zoon van inmiddels 5 jaar zonder pamper, en zonder savonds te laten plassen(!) smorgens droog wakker word, of zelf naar de wc gaat als hij moet plassen.

• Service N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn erg tevreden over het product en het behaalde resultaat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Apparaat werkt prima alleen mijn zoon stopt zijn vingers in zijn oren (plast) en slaapt verder.

• Service N.v.t.

zie bovenstaande antwoorden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijke bedrijf, goede service, snelle reactie van klantenservice en goede producten en begeleiding.

Mennonietenbuurt 29

1427AX Amstelhoek

Over Urifoon

Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team