Mijn zoontje was op z'n achtse 's nachts nog steeds niet zindelijk. Met de plaswekker was het binnen 2 weken voor elkaar. Werkt perfect!
Onze dochter van 7 sliep erg diep. Uit bed halen voor we zelf gingen slapen had soms effect maar ook te vaak niet. Ze begon het zelf vervelend te vinden dat ze 's nachts vaak een nat bed had. Toen ik haar een plaswekker voorstelde, bleek ze erg nieuwsgierig. Het verraste me dat ze er echt zin in had. De eerste twee weken waren grotendeels droog met een enkel missertje. Dit was voor ons direct al een grote vooruitgang. Onze dochter is geen ochtendmens maar de woorden "stickers plakken" maakten dat ze direct op stond: nog een mooie bijkomstigheid van het systeem! Toen was ze gelijk drie weken droog met wekker en daarna nog eens twee weken droog zonder wekker. We zijn razendsnel door de training gegaan en ik heb meerdere keren gedacht: "Had ik dit niet eerder moeten doen.". Geregeld kwamen er mails van Urifoon waarmee je de voortgang kunt bijsturen maar wij hebben geen enkele keer hulp nodig gehad. Werd heel snel geleverd, producten zijn kwalitatief erg goed en de uitleg heel eenvoudig. Blij kind, geen gebroken nachten meer, stukken minder wasgoed. Heel erg blij mee.
De plastraining verliep onverwachts goed. Wel alles netjes gedaan zoals het hoort. Goed voorbereid en dan aan de slag. Helaas ging de wekker kapot na 6 weken. Maar ontzettend goed geholpen. Zodat ik zo snel mogelijk weer verder kon met de training voor mijn dochter. We zijn er nog niet. Maar in dit tempo is ze straks heerlijk zindelijk. MvG Een blije moeder.
Wat fijn dat de training zo goed gaat! Succes met de laatste loodjes en mocht u behoefte hebben aan tips of adviezen, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.
Duidelijke mails, snelle en goede service van de klantenservice
Met dank aan de plaswekker en de daarbij behorende training is onze zoon nu ook 's nachts zindelijk. Hij is er zelf ontzettend trots op!
Onze zoon van 6 jaar plastte elke nacht zijn bed nat. Na 6 weken de plaswekker van Urifoon te hebben gebruikt was hij elke nacht droog. Hij vond het een feest om elke ochtend een sticker te plakken. Heel tevreden over het gebruik.
Ik vond het een heel apart idee dat een wekker ervoor kan zorgen dat je zindelijk word. Na een paar dagen merkte ik al verbetering en na een goede 3 maanden konden we de wekker alweer terug sturen. Het werkt echt perfect
Mijn dochter was na 6 weken gebruik van de Urifoon volledig zindelijk. Je zag haar groeien, ze was heel blij dat het elke dag een stukje beter ging en dit ook kon bijhouden dmv van het stickervel. Wij hebben de Urifoon gehuurd, zodat als de training afgerond was, weer iemand anders plezier kan hebben van het apparaat. Alles was zeer hygiënisch en snelle service.
Onze dochter had erg veel verdriet om haar natte broekjes ‘s nachts. Deze training heeft haar zindelijk gemaakt waarvoor we zo dankbaar zijn.
U kunt trots zijn op uw dochter en zij op zichzelf. Bedplassen kan inderdaad veel invloed hebben op het gedrag en zelfvertrouwen van kinderen. Geniet van de droge nachten!
Onze dochter van bijna 6 had de trigger niet om zelf wakker te worden en naar de toilet te gaan. Ze had altijd voor 22.30 al in haar luier geplast. Ondertussen had haar jongere broertje al geen luier meer aan ‘s nachts en dat maakte het extra frustrerend voor haar dat het haar niet lukte. Al na een paar nachten nadat ze door de wekker was wakker geworden, gaat ze 1x in de nacht zelf naar het toilet. Op een ongelukje tijdens de feestdagen na is ze nu helemaal droog ‘s nachts
Van baby af aan al zware luiers. Vaak doorlekken. Op 5 jarige leeftijd gestart met incontinentie luiers van Abena. Dat 1.5 jaar gedaan. Maar dan komt het moment dat je kind zonder wil. Dat lukte vaak niet en ik heb wat bedden verschoond. Ineens bedacht ik (geen ervaring mee) om met een plaswekker te gaan beginnen. Ik was niet hoopvol maar desondanks bleek dat het doet wat er word gezegd. Het lichaam word echt getraind en je gaat echt de goede richting uit. Fantastich!!!! En binnen 2 maanden. Mijn zoon had gewoon bomvolle luiers nog elke nacht en nu hoor ik m 1x per nacht naar de wc gaan!
De producten zijn niet goedkoop. In vergelijking met plaswekkers en accessoires van andere bedrijven zie je echter al gauw dat ook daar stevige prijzen gehanteerd worden. Echter: gelukkig, in de meeste gevallen, wordt er vaak (ruim) vergoed vanuit je zorgverzekering. De prijs hoeft dus geen drempel te zijn. De plaswekker (Liberty) die onze dochter van 6 heeft gebruikt tijdens de 'training' is ons zeer goed bevallen. Genoeg keuze qua alarmgeluiden en een instelbaar volume. Dat hadden wij echt nodig, want onze dochter slaapt zelf vrij licht en een enorm hard alarmgeluid (ervaring bij een andere plaswekker) beangstigde haar enorm. Ze werd van de Liberty echter op het laagste volume vlot wakker en is zo na een flink aantal weken trainen ook 's nachts volledig zindelijk. 9 van de 10 nachten (ook tijdens droge nachten gedurende de training) komt onze dochter echter niet uit bed voor een plas. Deze doet ze dan meestal 's ochtends direct na het opstaan. Dit ondanks dat haar blaas dan best wel behoorlijk gevuld is (en ondanks het 'weinig tot niet' drinken meer na het einde van de middag. Het lichaam slaapt dan op een bepaalde manier toch erg diep, denk ik dan maar. Urifoon heeft een uitstekend systeem met diverse producten op de markt gebracht en ondersteund dit met een professioneel, kundig en zeer betrokken team. Klanttevredenheid staat bij hen enorm hoog in het vaandel. Bedrijven die er op zo'n duidelijke manier met kop en schouders bovenuit steken kom ik persoonlijk zelden tegen.
mijn dochter van 5 was binnen 3,5 week volledig droog 's nachts ze is nu 4 weken droog en zijn inmiddels sinds 5 dagen gestopt met de urifoon. ik kan het echt iedereen aanraden ik ben super tevreden over dit product
Super ervaring snel geleverd
Eenvoudig in gebruik en de score kaarten zijn ook super leuk. Wij hebben er veel plezier van. Onze dochter is nu na 3 maanden nog niet droog. Maar ze draagt het nog heel graag de broekjes zijn ook net gewone onderbroekjes. Ook heel leuke printjes. Een kan ze helaas niet meer aan omdat er een stukje van dat draad er door heen komt en dat is scherp en geeft jeuk
Naar aanleiding van uw beoordeling hebben wij telefonisch contact met u gezocht en u voorzien van tips en adviezen om de training een boost te geven. Begeleiding tijdens de training is vaak noodzakelijk en deze geven wij gratis aan onze klanten. Het broekje zal onder garantie voor u vervangen worden. Succes met het laatste stukje van de training!
De plaswekker is zeer gebruiksvriendelijk en zeer makkelijk te bedienen voor kinderen. Na 2 maanden is onze dochter zindelijk. De begeleiding die je er gratis bij krijgt heeft ons enorm geholpen. De mails waren duidelijk en overzichtelijk. Tevens is er altijd telefonisch contact mogelijk. Al met al meer dan tevreden!
Ik zou Urifoon zeker aanbevelen. Na vele pogingen om 's nachts zindelijk te worden, bood Urifoon de uitkomst. Van te voren had ik niet verwacht dat we al zo snel resultaat zouden zien! Na 3 weken zagen we al verschil in zijn plaspatroon en binnen drie maanden was hij zindelijk. Mijn zoontje (6 jaar) is hierdoor zelfverzekerd geworden en de slapeloze nachten zijn voorbij.
Dankzij de urifoon was mijn dochter binnen 3 weken zindelijk. Eerste week nog regelmatig net te laat. Maar vooral 's avonds. Tweede week ging al beter en derde week ging helemaal goed. We zijn na 4 weken gestopt. Na een paar dagen had ze een keer in haar broek geplast (klein beetje maar), maar dat was het. Het heeft ons goed geholpen. Net even het zetje dat nodig was.
Mijn zoon is een hele vaste slaper en werd daardoor niet wakker als hij 's nachts moest plassen. Nadat de wekker 3x was afgegaan, herkende hij het gevoel en het gaat nu al bijna 2 maanden heel goed.
Mijn zoon had een grote terugval in bedplassen op latere leeftijd. Ontzettend vervelend, het lukte maar niet om 's nachts droog te blijven. Toch de plaswekker met trilelement maar weer gehuurd. Binnen een paar dagen in huis, met duidelijke instructies en goede tips. Scorekaart met stickers helpt op iedere leeftijd! Binnen een paar dagen was hij helemaal droog, we hebben volgens de instructies 3 aaneengesloten weken mét wekker en 2 aangesloten weken zonder wekker doorgezet en mijn zoon is nu helemaal droog. Een wondermiddel voor hem! Superfijn bedrijf om mee te schakelen, snelle reacties, borg snel teruggestort, lief kaartje om te feliciteren. Echt een aanrader!
Bedankt voor jullie goede dienstverlening!! Vsn aanvraag tot afhandeling, echt top! De wekker is effectief, ondersteuning tijdens het proces goed en stickers dragen bij aan motivatie. Het is even doorzetten in het begin maar als het eenmaal lukt is het effect erg goed. We zijn enorm blij
Mijn zoontje is sinds 2 weken helemaal droog snachts. We zijn heel tevreden
De urofoon bij mijn 5 jarige zoon gebruikt. Binnen 3 weken voelde hij steeds beter aandrang s'nachts en ging dan zelf naar het toilet. Werd er eerst niet wakker van. Intussen al een 3 weken zonder plaswekker en gaat nog steeds goed! Dus erg tevreden over dit product!!
Snelle service, leuke dingen in de doos worden meegestuurd om het allemaal op een leuke manier met je kind aan te gaan. Snelle reacties op mails. Vriendelijke medewerkers.
Onze ervaring is erg mooi met de plaswekker. De eerste 3 weken waren pittig. Maar al snel was er een positief resultaat waardoor we allemaal zeer gemotiveerd waren. De scorekaart is echt een geweldig middel. Wij hebben er veel aan gehad. Na 3 maanden hebben wij een geweldig resultaat behaald en hebben we een heel trots manneke in ons midden. Een aantal keer de klantenservice aan de telefoon gehad en dat waren zeer positieve ervaringen. Heel vriendelijk en behulpzaam
Mennonietenbuurt 29
1427AX Amstelhoek
Bedplassen is een vervelend probleem. En gelukkig is het relatief eenvoudig te verhelpen. Onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek leert dat de plaswekker training de beste methode tegen bedplassen is. In een aantal maanden is men zindelijk! Daarom adviseren veel artsen een plaswekker van Urifoon. Los van de wetenschap is het natuurlijk veel belangrijker te weten wat de gebruikers van nu er van vinden. Werkt de Urifoon plaswekkertraining echt? Word je goed geholpen tijdens de training? Is de kwaliteit goed? Praktisch in gebruik? Hoe vermoeiend is de training? Wat doet het met je kind? Zomaar wat vragen die andere ouders heel prettig vinden om over te lezen, want zij staan nog aan het begin en oriënteren zich of de plaswekker voor hun kind een geschikte oplossing is. Wij waarderen het zeer als er even de tijd wordt genomen om de 4 vragen te beantwoorden en kort de ervaringen te delen. Het Urifoon team