30 dagen waren zo voorbij.

Gezellig verblijf met vriendelijke verplegers en artsen.

Goed en leuk

Was leuk en goed bij gps ik vul me thuis

Professioneel en vriendelijk

Aardige professionals die daadwerkelijk vragen of je tijd hebt en correct handelen.

Helemaal geweldig!

Mijn ervaring bij QPS was heel erg fijn! Mijn groep werd goed ontvangen, alles werd goed uitgelegd. Ook de medewerkers waren heel aardig en zorgzaam. Een aanrader dus!

Het is mij positief bevallen

Natuurlijk heb ik het grotendeels voor het geld gedaan, maar het is mooi dat de wetenschap er mee geholpen is. Ik heb een fijn verblijf gehad waar alles goed geregeld werd. Alles was zeer duidelijk en je wist als deelnemer goed wat je te wachten stond. Voor een korte studie zou ik best nog eens terugkeren!

Heel goed

Ik ben heel goed behandeld door het personeel en de vergoedingen zijn geweldige bedragen.

Goed & vriendelijk medisch personeel, maar waardeloos administratieve afdeling.

Onlangs voor de 2de keer vrijwilliger geweest bij QPS. Waar ik de eerste keer (2017) alleen maar goede ervaringen had en binnen een week naar de nakeuring uitbetaald was moet ik nu helaas deze negatieve review schrijven. Het onderzoek zelf en mijn ervaring met het personeel tijdens de studie was zeker goed. Ik kan helaas niet hetzelfde zeggen over de afdeling die de vergoedingen afhandelen. Van een andere vrijwilliger uit mijn studiegroep heb ik begrepen dat hij een dag na de nakeuring uitbetaald is en ik heb weken later nog niets ontvangen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, maar op mijn e-mails wordt helemaal NIET gereageerd. Wanneer je belt naar het algemene nummer wordt er verteld dat ze het erg druk hebben en verder geen informatie kunnen verschaffen. Het zou enorm helpen als hun de vrijwilligers op de hoogte stellen van de situatie, want nu is het maar gissen wanneer de vergoeding wordt overgemaakt....Erg jammer en onprofessioneel.

Verschrikkelijk

Als je maandenlang wilt wachten op je vergoeding, het prima vindt dat je NOOIT een antwoord op een e-mail krijgt en het niet erg vindt om te weinig betaald te krijgen. Geef je dan vooral op bij QPS.

Werd reserve

word van je verwacht dat je een halve maand voor ze vrij maakt om vervolgens naar huis gestuurd te worden als reserve zonder excuus

Waardeloos bedrijf. Comonicatie is slecht.

waardeloos bedrijf. geen respect voor proefpersonen. ik wacht al meer dan maand op mijn geld. als je niet optijd komt voor de handelingen krijg je een boete. En nu wacht ik maand op mijn geld. Je belt ze alke dag en krijgt zelfde verhaal te horen. Ze sturen geen email dat de betalling lang gaat duren. Ik kom nooit terug. PRA heeft wel respect voor proefpersonen. ga niet naar qps. Voorkom je hoofdpijn

Onbetrouwbaar

Bij het financiële en administratieve deel van QPS heerst totale wanorde. Keuringsafspraken en betalingen allemaal waardeloos geregeld. Zo ga je niet met proefpersonen om. Gelukkig zijn de medewerkers wel vriendelijk (daarom 2 sterren i.p.v. 1).

rare omgang met mensen

vorig jaar was ik goedgekeurd voor de keuring maar niet ingedeeld. nu dit jaar weer aangemeld, ruim een maand voordat het onderzoek begint. ik heb hier zelf achteraan moeten bellen omdat ik niet gebeld werd voor een keuringsafspraak. blijkt dat ze mensen voor laten gaan die zelf bellen voor een afspraak, niet heel netjes anders had ik natuurlijk gelijk gebeld. vervolgens ze de telefoniste dat ze nog geen tijd hadden om aan de mensen te laten weten dat ze niet meer nodig zijn. dus ik vind het raar dat er geen gebruik word gemaakt van een beperkt aantal aanmeldingen, dat er niet even een mailtje word gestuurd naar de mensen die aan het wachten zijn op een telefoontje en dat er niet word vermeld dat mensen die zelf bellen voor een keuringsafspraak voorrang krijgen op de mensen die zich eerder aanmelden

Super gezellig en toch professioneel

Huiselijke sfeer en goede verzorging Vooraf wordt alles goed uitgelegd.

Telkens andere redenen om iemand te weigeren.

Reeds enkele malen niet tot een onderzoek toegelaten. Steeds andere redenen. Bij andere farmaceuten geen problemen!

Goed en slecht (zie review)

Hoi ik heb veel onderzoeken gedaan bij verschillende onderzoekscentrum en bij qps is het wel erg aangenaam en vriendelijke personeel soms is het een beetje lastig om te gaan wandelen omdat ze niet genoeg mensen ervoor hebben daarnaast is het wel heel vervelend ten aanzien over de uitbetaling Ik ervaar nu al dat ik 43 dagen zit te wachten over en uitbetalen ik ben ook hier over in beklacht gegaan daarom een geef ik een 5 als het gaat om uitbetaling maar voor de rest is goed

ZEER Slecht, Meerdere annuleringen, (nog) Niks betaald

Meerdere keuringen geannuleerd, waaronder een 2de. In beiden gevallen <7 dagen voor het moment. Waaronder een keer <2 dagen voor keuring. Al kosten gemaakt (treinkaartje geboekt) voor de dag zelf. Volgens de voorwaarden betalen ze o.a. reiskostenvergoeding o.b.v. aantal km's, maar ik heb na +4 weken nog altijd niks ontvangen. In totaal ben ik voor 2 onderzoeken 3x op en neer gegaan naar Groningen met 3.5u reistijd en heb uiteindelijk aan geen van de onderzoeken kunnen meedoen.. Zelfs de reiskosten worden niet (op tijd) betaald. Declaraties verwijst door naar finance afdeling, maar wordt nog snel geregeld. Slechte response tijd (+24u)

Gezellige groep, maar veel financiële onzekerheid & onduidelijkheid

Wie deelneemt aan een geneesmiddelenonderzoek weet van tevoren dat deze met onzekerheid gepaard gaat. Zelfs als vrijwilligers buiten Nederland komen, en dat gebeurt steeds vaker, dan kan zelfs de meest strikte planning (boeken vliegtickets, treinkaartjes) in het honderd gegooid worden. Daarvan dienen vrijwilligers zich van bewust te zijn. En ook ik ben mij daar terdege van bewust. Toch zou ik, vooral uit naam van 'positive publicity' en goede reclame, enkele tips willen geven aan QPS. Als er een goede vibe heerst in een groep vrijwilligers, dus dat er een goede 'klik' is tussen vrijwilligers en zo ook vriendschappen ontstaan, dan kan het aan te raden zijn om toeschietelijker te zijn met de financiële vergoeding. In mijn geval heb ik deelgenomen aan het onderzoek "Leren En Geheugen". Deze was in de planning gesplitst in twee delen. En in mijn geval moest er ook nog een herkeuring plaatsvinden. Dus na veel geplan en (vliegticket-)geboek kon ik meedoen. Maar als onverhoopt het onderzoek wordt afgekapt, iets dat zelden gebeurd maar in ons geval wél is gebeurd, dan kan het voor vrijwilligers buiten Nederland wellicht een nog lastigere taak worden om tijdig en goedkoop vervangende tickets te boeken. Om de influx van deze ('buitenlandse') vrijwilligers, waar ik ook toe behoor, blijvend te houden, kan het een 'unique selling point' zijn om alsnog het aanvankelijke volledige bedrag uit te betalen. Dus ook voor de periode die onverwacht is afgekapt. Je voorkomt zo geroezemoes en een ronduit negatieve houding binnen een hechte groep. Voor de lange termijn zou dit ook weer financiële voordelen op kunnen leveren, doordat 'word of mouth' positiever wordt, vrijwilligers zich zo graag bij QPS willen aansluiten en het zo ook voor QPS makkelijker wordt om snel een volle poule van deelnemers te krijgen. Niet onhandig gezien het feit dat er concurrerende bedrijven zijn. En, ook niet onbelangrijk, je kunt zo ook negatieve reacties op deze site voorkomen.

heel leuk en interresant

ik deed mee aan een onderzoek van vier dagen en heb me niet verveelt. lekker gegamed en netflix gekeken

duidelijk en gezellig, leuk personeel

Vergeleken met de andere centra,s is qps gezelliger, huiselijker en is alles goed duidelijk. Vlotte betaling na afloop. Vriendelijk personeel, heb 6 maal deelgenomen aldaar. Leuke sfeer.

3 maanden na onderzoek nog last van oorsuizen

Ik doe al jaren mee met geneesmiddelenonderzoeken, zowel bij QPS als PRA. De laatste keer bij QPS is het bij mij heel mis gegaan. Ik had een ruggeprik gehad, waar hersenvocht werd uitgehaald. Na het verwijderen van de rugcanule kreeg ik erge hoofdpijn en last van oorsuizen. Dat oorsuizen is nog steeds. Ga nu regelmatig naar de huisarts hiervoor en ga volgende week naar een KNO arts. Ik doe nooit meer mee...... ook de hulp van QPS na het onderzoek van zeer slecht......................Alle vragen die ik had werden doorverwezen naar mijn eigen huisarts!

Geen vergoeding

Schandalig dat deze organisatie geen vergoeding uitbetaald als je afgekeurd wordt op een geringe afwijkende waarde waar je volgens de keuringsarts zelf geen invloed op hebt. Dit beleid zou ik alleen begrijpen als de restricties m.b.t. voeding en beweging etc. verbroken zouden worden, wat hier niet het geval is. - 4 dagen volg je thuis regels m.b.t. eten/drinken/sporten - vrij nemen van werk - reizen naar Groningen - bloed, urine en andere waardes afstaan - geen herkeuring omdat er al genoeg goedgekeurde vrijwilligers zijn. Resultaat: veel tijd, moeite en kosten maken om uiteindelijk alleen een reiskostenvergoeding te krijgen. Volgende keer maar terug naar PRAHS, waar ik gelukkig nog nooit zoiets heb meegemaakt. ps. Personeel en artsen zijn wel gewoon vriendelijk.

Een hele leuke tijd gehad.

Van het begin tot het einde heb ik met plezier meegedaan aan het onderzoek in Leeuwarden. Ik zou het zo weer doen.

Correct en met toeweiding.

Correct en met toeweiding.

Een heel leuke ervaring voor herhaling vatbaar.

Verpleging,dokters en personeel ontzettend meegaand,bezorgd en heel professioneel in hun vak. Ze maken het u leuk en bezorgen u, tijdens de onderzoeken en prikken door, een fijne tijd! Zowel dokters en verplegend personeel behandelen u als evenwaardig,respectvol en staan klaar voor hun vrijwilligers. Niks is hen teveel gevraagd.

Erg goed, huiselijke sfeer

prettige sfeer,