Het personeel deskundig , vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb meegedaan aan een onderzoek met uitsluitend ambulante bezoeken. Ook 2 keer een ruggenprik. Daar zag ik wel tegenop maar de medewerkers van QPS waren erg begaan en geduldig en kundig. Ik heb al vaker meegedaan bij QPS en heb tot nu toe alle onderzoeken prima kunnen doorstaan. De medewerkers zijn fijne mensen die ook echt proberen om het de vrijwilligers naar de zin te maken.
Maken administratieve fouten, i.p.v. verantwoordelijkheid te nemen, nee hoor ze steken de schuld liever op vrijwilliger!!
Eerste en mijn laatste keer dat ik hier als astmapatiënt meedoe aan een geneesmiddelenonderzoek. Ik raad iedereen aan om bij PRA of bij het CHDR mee te doen, het duurt namelijk 8 week voordat je je vergoeding krijgt na de nakeuring. (bij PRA is dit maximaal 2 week) Dit bedrijf gaat trouwens zeer onprofessioneel om met haar vrijwilligers er heerst chaos onder het personeel en er is slechte communicatie tussen qps en de vrijwilliger/patiënt. Tijdens mijn verblijf heb ik ook mee gemaakt dat een ander onderzoek tijdens de medicatiedag stopgezet werd omdat het te onveilig was. Vermijdt a.u.b. dit bedrijf. U BENT GEWAARSCHUWD !
De sfeer in de kliniek van QPS was goed, het personeel erg vriendelijk en ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Al met al was het een stuk leuker dan van tevoren verwacht. Deelname aan geneesmiddelenonderzoek bij QPS zou ik zeker aanraden!
Ik had op voorhand aangeven allergisch te zijn voor waterdichte pleisters, maar toch werden deze ook bij mij gebruikt ipv andere pleisters te voorzien
Zeer goed geregeld, alles volgens schema. Helemaal geen slechte tijd gehad. Dikke duim omhoog! :)
Het was een aangename ervaring met een huishoudelijke sfeer. Leuke medewerkers.
Het was een aangename ervaring met een huishoudelijke sfeer. Leuke medewerkers.
Vriendelijk personeel. Prima bed.
In de zomer graag airco! Was erg warm. Verder was het goed.
De medevrijwilligerd waren erg gezellig en de sfeer op de locatie was goed. Het eten was goed verzorgt met extra muesli/yoghurt bij ontbijt en lunch. Echter, informatie was erg moeilijk om aan te komen en de globale inlichting was erg slecht.
Communicatie vooraf was verwarrend, van verschillende medewerkers, verschillende antwoorden gehad.
Prima, gezellig sfeer met gezellige deskundigen en mede vrijwilligers. Contact met QPS liep nog wel eens mis, maar dat is allemaal prima verlopen.
De site werkt vaak via mobiel minder goed. (iPhone)
Deskundigheid ja julie zijn professionals proficiat ! Ik ben meer dan een tevreden vrijwilliger Doe zo verder !
Grotendeels niets op aan te merken, alleen wel jammer dat planning per vrijwilliger door diverse omstandigheden niet altijd kan worden gerespecteerd.
Verblijfspand moderniseren.
Heb het er altijd naar mijn zin, vriendelijk personeel. Kom graag weer eens terug