Was erg gezellig en personeel was deskundig. Een leuke manier om bij te verdienen en eens wat te leren over medisch onderzoek.
Goed ontvangen, tijd ging best snel, zeker voor herhaling vatbaar
Prima behandeld bij en door QPS.
Meer communiceren, bv. ik moest om 10:00 binnen komen. terwijl ik gewerkt had tot 00:00 uur. Als je dan hoort dat er nog een binnenkomst is om 12:30 uur voel je je daarbij niet happy. Ook het tijdstip van de nakeuring kwam erg slecht uit, deze was in eerste instantie 09:00 uur, maar bleek later toch 10:00 uur te zijn. Als ik eerder had geweten dat de nakeuring om 09:00 uur was, dan had ik me niet aangemeld voor deze studie omdat dit niet haalbaar is voor mij. 10:00 uur is wel haalbaar dus is het probleem uiteindelijk vanzelf opgelost.
Goede verzorging op alle vlakken
Deels door eigen voorbereiding en deels door QPS maakten dat ik goed voorbereid was. Sfeer is goed, personeel is attent
Fijne ervaring met de medewerkers van qps
2 studies gedaan bij jullie met uitstekende ervaringen hoop er nog te kunnen doen bij jullie groetjes werner
Zakelijk en vriendelijk. Goede info