Ik ben zeer tevreden over de aangeboden service, vanaf het moment dat ik belangstelling heb getoond om een auto te willen leasen. Er werd heel snel gereageerd op mijn aanvraag. De eindaflevering was ook keurig verzorgd. Zonder kosten werd mijn auto op een locatie afgeleverd, omdat het mij niet lukte deze in Apeldoorn op te halen. Klasse. Van mij krijgen jullie die 5 sterren.
Zeer persoonlijk, meedenkend en bereidt te helpen en te luisteren. Prettige ervaring.
Voor alles is er een oplossing! Een dikke 10 voor het meedenken.
alles prima,niks aan te merken
Tot nu toe zijn alle afspraken nagekomen en de levering is keurig binnen de afgesproken tijd geschied, ik ben tevreden met de service die aangeboden wordt.
Via whatsapp kan ik op ieder gewenst moment vragen stellen, de manier waarop de vragen worden beantwoord is prima. Zéér klantvriendelijk, denken mee met de klant en zijn zéér transparant in de communicatie. Ivo functioneert als visitekaartje van het bedrijf en dat doet het bedrijf enorm goed.
Alles OK, alleen wordt er niet altijd (tijdig) gereageerd op E-mails of Contactformulier op website
Snel antwoord op je vragen, en een snelle afhandeling van begin tot leveren auto.
Prima service. Snel en duidelijk geholpen door betrokken medewerkers.
Zeer goed geregeld allemaal. Wij rijden inmiddels met plezier en tevredenheid in onze nieuwe auto.
Veel communicatie is via auto Haas gegaan. Dat ging vlot en correct. Hopelijk is wordt dir het in de contractanten voortgezet.
erg tevreden over de reactie op onze vragen en uitvoering van het contract
Zeer prettig, snel en adequaat geholpen.
Duidelijke website, goede aandacht, tijdige acties en super aflevering met allemaal extra's als ehbo kit, geel vestje, fles motorolie, volle tank, etc. Blij mee!!!
duidelijk en goed
Echt Super geholpen echt duidelijk informatie. Ivo van Boeijen telefonisch en mailcontact mee gehad echt goed geholpen.
Tot op heden alles positief. Ben benieuwd hoe de komende 2 jaren zullen verlopen tijdens bv winterbanden vervangen, servicebeurt en bij mogelijke problemen indien die zich voordoen. M.a.w over 2 jaar kan ik een completer beeld geven. Daarom ook geen 10 verstrekt.
Super geholpen! Een snelle en professionele afhandeling. Binnen een aantal weken stond onze nieuwe auto voor de deur! Top service
Zeer tevreden. Duidelijk,vriendelijk,snel.