helemaal top

auto zeer goed alleen is er iets in de versnellingsbak niet helemaal goed hij schokt teveel tijdens het optrekken

Vriendelijk en snel

Na 1e aanvraag snelle en vriendelijke terug koppeling. Ook later in traject bijna altijd binnen 24 uur reactie op vragen

Top geregeld!

Alles is goed verlopen. Goede service en je mails worden snel beantwoord.

Top auto top bedrijf

Auto is super en heel goed geholpen door jullie en lekker goedkoop ook zeker een aanrader

Uitstekende service

Je weet wat je wel/niet hebt. Transparant en scherpe prijs. Prima adviseurs!

Snelle en duidelijke communicatie

Dankzij de snelle reacties vanuit XLEasy wist ik al snel waar ik aan toe was. Omdat het een Kia betreft heb ik wel het nodige geduld moeten hebben, maar ook in dit proces werd ik niet teleurgesteld. Ik heb nu al de nodige kilometers gemaakt en tot dusver zonder problemen.

Snelle duidelijke service

Vanuit de aanvraag veelvuldig contact gehad met Ivo. Het contact verliep erg snel en vlot. Extra vragen waren geen moeite en doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Er zijn duidelijke voorwaarden gecommuniceerd en de afhandeling van de aanvraag was ook erg snel. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook onze tweede auto hier worden ondergebracht vanwege de goede ervaring

Super geholpen!

Ik ben super goed geholpen door Pascal en Ivo voor de keuze van de Suzuki Vitara stijl. Ik kon geen keuze maken qua auto’s maar deze 2 toppers hebben mij er doorheen geholpen en ik zou geen andere auto meer willen!

Geen enkel probleem gehad

Uitstekende service en resultaat Erg blij mee!

Een geweldige ervaring

Goede informatie.... super fijne auto

Ik ben tevreden hoe het verlopen ouds. Ben blij met mijn autootje

Ik ben heel blij met de Mishubishi Pace Star, automaat: hij rijdt perfect.

Dat ik blij ben met mijn nieuwe auto is dus duidelijk, maar ik heb twee probleempjes: ik moet de relatie gedurende mijn jarenlange ervaring met mij huidige garage (Vakgarage in Honselersdijk) opzeggen om naar een onpersoonlijk Mitsubishi dealer te gaan. Dat is meer een emotioneel probleem. Als tweede moet ik mijn oude auto zien kwijt te raken. Ik weet op dit moment nog niet hoe.

klasse geregeld.

goede duidelijke website, waardoor offertes en bestellingen goed verliepen. bij aanvullende vragen telefonisch goed en vriendelijk geholpen.

geweldige service

de warmte en beleefheid waarmee je behandeld wordt is perfect

Heldere en duidelijke uitleg.

Bij de overweging om te gaan leasen hadden we best wel wat vragen. Deze zijn heel duidelijk en helder beantwoord. Hierdoor hebben we besloten om bij XLEasy een private lease contract af te sluiten.

Er zouden meer verkopers moeten zijn als Pascal mee denkend en zeer positief.helemaal supper

Goede service. Snel contact en persoonlijk contact. Zelfde dag antwoord terug.

Snelle en vriendelijke service, en ook erg duidelijk en compact.

Alles ging super snel en makkelijk en vrijwel alles kon digitaal (zonder afspraak), wat voor mij fijn was vanwege afstand. Ivo en Pascal zijn vriendelijk en behulpzaam. Het enige puntje aan kritiek, is dat ik mij opgejaagd voelde m.b.t. het opsturen van het contract. Op de dag dat ik het contract binnen had kreeg ik al een mail of ik het weer retour wilde sturen, ik heb wel even een momentje nodig om op zijn minst het contract te lezen als ik het eenmaal binnen heb! De volgende dag heb ik het contract op de post gedaan, en ook toen kreeg ik meteen weer een mail. Mijn tip dus: heb geduld :)

Prima service!

Via XL easy mooie Seat Ibiza kunnen leasen en helemaal naar eigen wens samen gesteld. Naderhand nog rekening nummer wijzigen ging ook moeiteloos, met recht easy!

Geweldig van A tot Z

Geweldige service vanaf de aanvraag van de offterte tot de levering van de auto. Veel uitleg gekregen en veel advies. Een echte aanrader!

Klantvriendelijk en snel

XLEasy hadden de scherpste prijs voor de auto die ik graag wilde. Het was snel geregeld via de mail en dat vond ik erg prettig. De communicatie was persoonlijk en modern, wat je ook verwacht van een private-leasemaatschappij.

Snel geregeld, goede service.

Binnen enkele dagen aanvraag afgehandeld en contract ondertekend. Levering auto binnen 2 weken na ondertekening contract.

Goede service, snel en zeer vriendelijk

In verband met contract verlenging aantal malen per mail contact gehad. Zeer snel antwoord ontvangen en duidelijke uitleg. Niets was te veel gevraagd als ik weer iets wilde veranderen. Vriendelijk en snel ontvangen bij het tekenen van het contract en bij het inleveren van de oude auto. Nieuwe auto snel geleverd!

Een klantvriendelijk bedrijf

Hele goede ervaringen tot nu toe. Zeer duidelijke website, alles klopt, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en zeer vriendelijke professionele medewerkers.

Snelle goede service

Omdat ik nog niet beschik over een vast contract, kon ik bij Xleasy terecht met een werkgevers verklaring. Snelle antwoorden over de mail en duidelijk in communicatie. Zeker een aanrader. Heel blij met mijn nieuwe VW Polo!