Voor het eerst in jaren resultaat, wat bij anderen niet lukte. met bijna geen pijn meer weer een aangenamer leven hebben, en mijn werk te kunnen doen.
Mijn ervaring is goed. Ik heb veel baat bij de behandelingen.
Ik wordt behandeld vanwege beursitis in de linkerheup. Alhoewel ik kleinzerig ben, deed dit toch tamelijk veel pijn. De pijn is weg; ik ben op de weg naar genezing. Alles komt goed, binnenkort kan ik weer golfen en wandelen. wat wil ik nog meer?
Een prettige ontvangst, omgang en goede kennis van zaken. Na behandeling prima resultaten.
Zeer vakkundige behandeling.
Al na de eerste sessie minder pijn! Het geeft echt verlichting en kan weer normaal functioneren.
Heel dik tevreden. Zeer persoonlijke menselijke benadering. Professionele behandeling met , en daar gaat het om , voor mij zeer positief resultaat. Zolang als ik al preventief behandel word ben ik klachtenvrij.
Al vanaf de eerste behandeling heb ik uitstekende indruk van José en haar praktijk. Ik kwam met heftige schouderklachten (peesontsteking) en José heeft me geduldig en uitgebreid uitgelegd hoe de schouder werkt en waar de schoen wringt. De behandelingen waren pijnlijk, maar in goed gezelschap (José) en daardoor aangenaam. Ook haar adviezen heb ik zeer ter harte genomen en ze werken super. Uiteraard heb ik José aanbevolen aan andere mensen die, naar ik heb begrepen, ook zeer tevreden zijn.
Ik vind het erg prettig om elke 3 maanden bij Jose te komen om me weer te laten kraken. Mijn wervelkolom kantelt helaas iedere keer weer, maar zo wordt deze iedere keer weer goed gezet. De klachten zijn significant gezakt en heb er nu nog maar weinig last van. Ik zal daarom Chiropractie Avalon dan ook graag aan andere willen aanbevelen!
Goede indruk met hulp op allerlei gebied (rug, knie)
Heel goed.
Mijn klachten zijn aantoonbaar verminderd.
Prima, adequate en efficiënte hulp
Voor de 2e keer aantal behandelingen gehad door José en uiterst tevreden !
Wielstraat 22
5664 HP Geldrop
De meeste mensen bezoeken ons voor (een combinatie van) rug-, nek-, hoofdpijn- of schouderklachten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in sportblessures, echografie en shockwave therapie. Onze chiropractoren zijn universitair opgeleid en geregistreerd in het kwaliteitsregister. Door regelmatig bij- en nascholingen te volgen in binnen- en buitenland zijn zij steeds op de hoogte van de nieuwste behandelmogelijkheden. Bij Chiropractie Avalon staat een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak van uw klachten centraal. Daarnaast hebben wij service hoog in het vaandel staan. Chiropractie Avalon Geldrop