Prima geholpen. Vriendelijk. Netjes geplaatst.

Prima geholpen. Vriendelijk. Netjes geplaatst

Keuken voldoet aan de verwachtingen.

Advies verkoopmedewerker: prima. Plaatsing volgens wens. Heeft helaas veel te lang geduurd doordat het in totaal 10 weken in beslag heeft genomen voordat de aanbevolen aannemer een offerte kon uitbrengen. Deze bevelen wij niet aan.

Bij de aanschaf van onze nieuwe keuken hebben we een zeer goede ervaring met Keukenstudio Stoof. Transparante prijsvoering, geen handjeklap of "gratis" televisie bij je keuken en geen druk om snel te beslissen. Er wordt goed meegedacht over de meest praktische indeling van de ruimte en ook is men niet bang om ideeën van klanten af te schieten om te voorkomen dat er keuzes gemaakt worden waar men spijt van krijgt. Het contact verloopt prettig en direct en de keuken is vakkundig en naar tevredenheid geplaatst.

Perfect geholpen, zien wat je krijgt, keus ligt bij de koper, hartelijk, goede communicatie

Na de landelijk wat bekendere keukenwinkels te zijn afgegaan (inclusief pushen voor tekenen contract) kwamen we bij toeval bij studio Stoof. We hadden zelf een idee voor de opstelling, maar Lex kwam met een ander idee, wat vele malen logischer was. Alles wat is getekend (zelfs de grootte van een schiereiland, of tussenruimte) wordt laten zien. Ook alle machines (koelkasten, vaatwassers, ovens, etc.) kan worden bekeken en "gevoeld" voordat je definitief ja zegt. Erg prettige werkwijze. Er wordt van beide! kanten gevoeld of er een klik is. Is deze er van één van de kanten niet, dan wordt een tweede afspraak het initiatief van de koper. Is het gevoel er van beide wél (en de opgegeven prijsindicatie voelt goed), wordt overgegaan tot het tekenen van een 3D uitvoering. Hierna kan er nog gewijzigd worden (tot aan bestelling). Na bestelling nog een aantal keer gebeld door Lex over wat wijzigingen (Le mans kast bleek niet te passen ivm de oven (geldreductie), legplanken moesten toch dikker zijn (hadden we weggelaten ivm prijs), maar de extra kosten nam Stoof op zich). Keurige communicatie dus. Ook de installatie helemaal netjes en met zorg voor details. Punt van aandacht is misschien om vóór het tekenen even de voorwaarden door te nemen. Deze zaten uiteindelijk in de mail. Niet zo spannend, maar kan misschien voelen als: "zie je wel, toch nog". Nu nog een koel- vriescombinatie. Deze blijken wat coronagevoelig te zijn. Ook hier worden we perfect op de hoogte gehouden.

Zeer goede en vriendelijke service

De monteur van keukenstudio Stoof is er aardig en heel secuur, echt een vakman met veel ervaring. Er is een top product geleverd.

Professioneel en betrouwbaar!

Goed advies, denken mee, geen poespas mbt prijzen. Professioneel geplaatst. Positieve ervaring.

Op eht einde komt het altijd goed, en als het niet goed komt, is het nog niet het einde.

Door de twijfel die toesloeg was het nog niet het einde, nu is het ( bijna ) het einde en is het goed.

Prettige, deskundig en persoonlijk advies

Er wordt de tijd genomen om een voor jou passende keuken te kiezen, daarbij zijn de verkopers niet enkel op eigen gewin uit. Daarnaast goede materialen/apparatuur, goede garantie-voorwaarden, montage wordt nauwkeurig uitgevoerd, en helder overzicht van kosten. Ik zou Keukenstudio Stoof aan vrienden/familie aanbevelen

Helemaal top!

In tegenstelling tot veel concurrenten laat Keukenstudio Stoof zien dat de aanschaf van een nieuwe keuken wel degelijk probleemloos kan verlopen. Van het eerste bezoek tot en met de montage hebben wij alleen maar positieve ervaringen gehad: een goed, persoonlijk en eerlijk advies, een nette prijs en een sterke no-nonsense service

goed bedrijf top service en waar alles gaat volgens afspraak

mooi bedrijf met top kwaliteit keukens. een aanrader voor iedereen

Prachtige keuken geheel naar verwachting geplaatst!

Vorige week is onze nieuwe keuken geplaatst. Het hele traject is bij Keukenstudio Stoof perfect verlopen. Er is goed mee gedacht over het ontwerp van de keuken, en er zijn diverse ontwerpen gemaakt. De ontvangst is bij Stoof super gastvrij. Na de koop van de keuken en voor de plaatsing is er nog alle ruimte om te overleggen en vragen te stellen. Ook werd ook nog even meegekeken toen we met de uitgekozen vloer en plint kwamen kijken voor de match met de keuken. Geen enkel probleem bij de levering en plaatsing. Als ik toch een aanbeveling zou moeten doen: karton en ander restafval van het plaatsen blijft achter. Wel keurig gebundeld, maar wellicht zou dit direct door de monteur meegenomen kunnen worden.

Een heel fijn,goed bedrijf en heel vriendelijk de keuken is netjes verzorgd.

Fijne medewerkers staan gelijk voor je klaar de keuken wordt netjes geplaatst.

Deskundig en vriendelijk

Zeer professioneel en deskundig geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Fijne mensen die goed adviseren en met de klant meedenken. Ook de montage werd vlekkeloos uitgevoerd door een ervaren monteur. Kortom wij zijn uiterst tevreden over de service en het geleverde product.

Deskundig, meedenkend, komen afspraken na

Na bij verschillende keukenstudio's te zijn geweest, uitgekomen bij keukenstudio Stoof. Reden dat we gekozen hebben voor keukenstudio Stoof is dat wij vriendelijk, geduldig en deskundig geholpen zijn door Lex. Niet opdringerig en direct een goede prijs zonder te hoeven onderhandelen. Alle moeite is gedaan om tot de perfecte oplossing te komen (kraan precies in het midden van het raam, smal apothekerskastje om "verloren" ruimte op te vullen). De montage is netjes en deskundig uitgevoerd. Ben je op zoek naar een keuken ga dan zeker bij keukenstudio Stoof langs.

Geen onzinverhalen, gewoon vakbekwaamheid!

Bij de eerste keer kijken zat er al geen opdringerige verkoper in m'n nek te hijgen. Bij vervolgafspraken werd alle tijd voor ons genomen en, niet onbelangrijk, meegedacht. De keuken is vervolgens op de afgesproken tijd heel netjes geplaatst. Hier kunnen ome Benny en kornuiten nog heel wat van leren!

Super goed geholpen en begeleid van bestelling tot/met plaatsing.

Ben tevreden met mijn keuze.

Kreeg goede adviezen, ook de service is prima.

Heel blij mee !

Fijn geholpen en meegedacht over de beste opstelling. Eerlijke prijs en snelle levering. Kortom helemaal tevreden!

Zeer goed advies en begrijpen precies wat de klant bedoeld

Uit ervaring weten wij ,heel hartelijk ontvangst in de zaak en keurig iets afwerken en heel veel keus

Een eerlijke keukenzaak, die zijn afspraken na komt en goed werk levert

Mijn ervaring met Keukenstudio Stoof is goed. Prettige mensen die goed adviseren en met mij en mijn vrouw als klant meedenken. In mijn geval, omdat ook het plafond en de gehele beneden verdieping vloer vervangen moest worden kon ik goede afspraken maken over de levering. Ik had wel het geluk, dat ook de andere betrokkenen zoals "Van Wezel Tegelwerken" en aannemingsbedrijf "Van der Zalm" in deze drukke tijd zich perfect aan de afspraken hielden. Ook de montage werd nagenoeg vlekkeloos uitgevoerd en het geheel er prachtig uit en ,niet onbelangrijk, de keuken is functioneel en prettig om in de koken en te eten.

Super!!!!

Super vriendelijk en behulpzaam en meedenken geholpen,foutje gemaakt door aannemer waardoor keuken niet meer paste,Hans was naar 1 telefoontje zo ter plaatse en heeft het opgelost!!!

Super service

Staan altijd voor je klaar en met plaatsen van keuken zeer precies en alles klopte. Dikke pluim

Deskundig

We zijn prima geholpen, er wordt goed geadviseerd en meegedacht. We zijn zeer tevreden.

Vriendelijk, flexibel non-nonsense en conform afspraak

Prettige manier van werken zonder al die onzin met megakortingen en prijsonderhandelingen zoals bij diverse keukenbedrijven. Gewoon direct normale prijzen en transparantie. Flexibel ging men om met onze steeds weer nieuwe ideeen en aanpassingen en onze vele bezoekjes. Vriendelijke verkoper. Alles op tijd en compleet geleverd, afgezien van wat barkrukken die twee weken later kwamen. Enige minpunt was dat het vele verpakkingsmateriaal niet werd meegenomen na montage. Hadden we niet verwacht. Wellicht goed om dat vooraf kenbaar te maken of als optie aan te bieden.

He-le-maal top!!!

Zeer goed advies, eerlijk, meedenkend, oplossingsgericht, vriendelijk en niet opdringerig. Kortom: zeer positief. Wanneer je een nieuwe keuken zoekt, ben je hier aan het juiste adres.

Van Voordenpark 16

5301KP Zaltbommel