Goede service met een eerlijk advies.

Positief en vriendelijk

Zeer klantvriendelijk en betrokken

We zijn enorm goed geholpen met uitzoeken van een keuken. Er wordt fijn meegedacht. We worden goed geïnformeerd over de gang van zaken. We zijn zeer tevreden!!!! En zullen jullie zeker aanprijzen bij bekenden!!! Bedankt voor alles alvast.

Keukenstudio Stoof gaat door tot dat het perfect is...

Wij hebben onze (advies)gesprekken als zeer prettig ervaren. Er werd echt de tijd genomen om tot een keukenontwerp te komen dat volledig past bij onze wensen. Hans blijft meedenken en bijschaven tot dat het ontwerp perfect is. Na oplevering hadden we een paar lades die niet helemaal soepel liepen. Hans is meteen komen kijken en heeft daarna een monteur gestuurd om het probleem op te verhelpen. Ook een prima nazorg dus.

Uitstekende kwaliteit, ervaring en service

Zie hierboven.

Top bedrijf

Een zeer fijn en gastvrij bedrijf. Met Lex onze droom keuken samengesteld.

Super goed verlopen

Goed en vlot verlopen

Goed advies en perfecte plaatsing

Het is de eerste keer dat wij een nieuwe keuken hebben besteld. Alles liep op rolletjes.

Uitstekende service, meedenkend van het ontwerp tot de oplevering!

Wij zijn super tevreden. Vanaf het eerste bezoek een goed gevoel bij Keukenstudio Stoof. Meedenkend in de vormgeving, maar zeker ook vanuit het praktisch oogpunt. Service in het gehele traject uitstekend, keuken is mooier in het echt dan van te voren bedacht.

Deskundig, duidelijke uitleg, zeer prettige omgang met de klant

Op een fijne manier tot een keukenontwerp gekomen. Vakkundige tips gekregen die we naar eigen inzicht konden gebruiken. Geen opdringerige verkooppraat. Tijd om over zaken na te denken. Afspraken worden nagekomen. Prima installatie. Achteraf zeer goed bereikbaar voor vragen. Prettige communicatie.

Meedenkend met de klant

Vriendelijk personeel. Meedenkend met de klant om uiteindelijk tot de beste en de mooiste oplossing te komen, want niet hoeft te betekenen dat dit dan ook de duurste oplossing is.

Erg betrokken, professioneel en altijd tijd voor ons.

We hebben een zeer goede ervaring met Stoof. Het uitwerken van ons idee voor de nieuwe keuken kostte best wat tijd en we werden hierbij ontzettend kundig en geduldig geholpen. Niks leek te veel en we hadden hierdoor het gevoel van respect voor ons en onze situatie. Na de opzet van wat we wilde, werd dit gedetailleerd uitgewerkt zodat we precies wisten wat we kregen en hoe dit eruit zag (tekeningen). Vervolgens was het traject richting levering en montage ook prima. De monteur was zeer precies. Er staat nu een prachtige keuken! Al met al zijn we zeer tevreden.

vriendelijk, brabantse gezelligheid, kundig, eerlijk over hoe het bij Stoof werkt

Fijn welkom, enthousiast welkom geheten, kreeg voldoende documentatie mee om te orienteren. Duidelijke uitleg over de werkwijze. Tijdens eerste afspraak veel tijd om het beeld wat wij hadden vorm te geven. Verschillende mogelijkheden ook aangereikt. Tweede afspraak ook kundig goed vakbekwaam behandelt. Ook duidelijk uitleg over hoe het in zijn werk gaat bij bestelling en plaatsing. Duidelijk in wat er werd verwacht van ons bij levering keuken. Fijne kundige monteur die ook goed meedacht. Door de duidelijkheid die op een prettige manier was gegeven weet je goed waar je aan toe bent, en dat wordt ook zo inderdaad uitgevoerd.

Top service, vakkundig en & nauwkeurig

Van beginnend adviesgesprek tot het inbouwen van de keuken super georganiseerd. Professioneel advies en uitleg, vakkundig plaatsen van de keuken en super service van begin tot eind.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn uitstekend geholpen en hebben nu een keuken die volledig aan onze wensen voldoet.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon om even wat ideeën op te doen de eerste keer binnen gestapt, met heel veel advies naar huis gegaan. Toen een afspraak gemaakt, nog meer advies en tips, voor een heel andere keuken gegaan dan we eerst in gedacht hadden :-) , wat een vakmanschap zit er bij Hans Stoof in. Bij Stoof voel je gewoon dat ze je een mooie keuken willen verkopen die bij je past. Nette, scherpe prijzen voor hele goede kwaliteit. Hans en team bedankt voor jullie advies en service, wij hebben onze droomkeuken nu in huis staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies tegen een eerlijke prijs. Je wordt echt persoonlijk behandeld. Er zijn korte lijnen heel fijn! Je bent geen nummer, als je belt weet men direct welke klant je bent. Alles wordt in de voorbereiding tot in de puntjes gecheckt. Zijn erg precies. Keuken is heel netjes gemonteerd. Zat een kleine beschadiging op 1 paneel die direct vervangen wordt. Nog geen ervaring met verdere garantie afwikkeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super fijn en deskundig advies gekregen, waarbij goed naar onze wensen geluisterd is. Geen opdringerige verkoop.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en zeer gastvrij bedrijf. Monteur verstaat ook zijn vak en werkt secuur. Een aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring was zeer positief

• Keukenmonteurs N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al 2 keer hier een keuken gekocht. Zeer gastvrij. Goed en eerlijk advies. En 2 keer een prachtige keuken ontworpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies gekregen,er is voldoende overleg geweest En er is voldoende tijd voor ons ingepland De kwaliteit van de keuken is heel mooi,en past bij ons Dankzij het advies van Hans. De monteur heeft nauwkeurig gewerkt,en alles in overleg gedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keukenmonteur erg kundig, kan representatiever en betere communicatie richting de klant.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We kunnen niets anders zeggen, dan dat we meer als tevreden zijn over Keukenstudio Stoof. We hebben heel goed advies gehad! Hele fijne mensen, waar we een hele prettige samenwerking mee hebben gehad!!!

Van Voordenpark 16

5301KP Zaltbommel