Luuk is een plezier, prettige en vooral rustige breinspecialist. Hij vertelt precies wat de mogelijkheden zijn en werkt daar in de behandelingen naar toe. Ik gun iedereen de Breinkliniek om je hersenen beter te begrijpen en ze effectief te laten werken.
Zie bovenstaande. Groeten André Kusters.
Al na een paar behandelingen voelde ik eindelijk weer de connectie met mijn bron, met de kracht in mijzelf. Ik had een hartinfarct gehad en een zware burnout met heftige klachten, o.a. een angststoornis. Ik heb van alles gedaan om hiervan te herstellen. EMDR bracht rust en ruimte in mijn hoofd. Zo ontstond bij mij het bewustzijn dat de oorzaak van veel problemen in mijn oververmoeide overprikkelde brein gezocht moesten worden. Daar moest nog meer verbetering mogelijk zijn. Door hierop te googelen kwam ik bij de Breinkliniek terecht. Het heeft mij nog veel meer rust en ruimte in mijn hoofd gebracht maar zeker ook de connectie met mezelf hersteld. Met wie ik ten diepste ben en wat ik wil en niet wil. Met plezier kwam ik voor de relaxte sessies en ik heb de gesprekken met Renske en Merel als zeer plezierig en helpend ervaren
Helemaal fijn!!
Als gevolg van een hersenschudding had ik last van concentratieproblemen, moeite met verwerken van prikkels en een ruis in mijn hoofd. Door de breintraining is de ruis in mijn hoofd verdwenen, concentratie en prikkelverwerking gaat goed. Training is prettig in een rustige setting met ervaren trainers
Hele fijne begeleiding gehad en resultaat geboekt!
Worstel al jaren lang met slaap- en concentratieproblemen. Twee a drie keer per week in het midden van de nacht wakker en dan niet meer in slaap kunnen komen. Bepaalde aanpassingen in mijn levensstijl hebben uiteraard geholpen maar toch kwam ik niet helemaal uit waar ik wou zijn. Na wat onderzoek met enige twijfel de Breinkliniek gecontacteerd en begonnen aan een traject. Natuurlijk even spannend, toch wel een investering qua tijd en geld. Het verschil is groot. Ik bedoel, zo groot dat ik het op geen enkele manier op placebo kan schuiven. :) Ik heb sinds de laatste sessie die nu al ruim dan een maand geleden is elke nacht doorgeslapen. Misschien iets minder meetbaar, ook op concentratieniveau merk ik duidelijk verschil. Kan de aandacht er langer bijhouden met minder inspanning. Alleen het verschil in slaap echter was alle investering waard! Super blij mee. Daarnaast zijn Luuk en Britt toppers, fijne mensen om mee te werken met een luisterend oor en een solide begrip van hun vak.
Onze dochter is een meisje van 10 met ADD. Ze is vrolijk en spontaan maar, haar concentratie... Door de neurofeedback die jullie haar gegeven is er een betere samenwerking in haar hersenen ontstaan waardoor ze beter tot iets komt. Ze is rustiger geworden en kan informatie makkelijker verwerken. Er is een stuk minder "chaos" in haar hoofd! Bedankt team Breinkliniek!
Ja ik was via via enthousiast gemaakt om met mijn klachten naar de brein kliniek te gaan. Tja zo kon het ook niet langer.... na de intake en de eerste scan kreeg ik al inzichtelijk gemaakt dat ze in mijn brein zagen welke klachten ik had. Bijzonder Het traject gestart 20x totaal. Na 5 keer al duidelijk verbetering merkbaar. Daarna een terugval maar na 20 sessies kan ik terug kijken op een mooi intensief en werkbare behandeling. Ervaar rust en mijn controle stuk is veel meer in balans. Erg prettig.
Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg over alles. Ontzettend vriendelijk personeel
De mensen hebben een luisterend oor en zijn kundig. Ik heb de therapie als zeer prettig ervaren.
Integere begeleiding, vriendelijk en vertrouwelijk. Telkens feedback op de voortgang.
Kwam er met burn out klachten en slapeloosheid etc. Je wordt heel goed begeleid door een heel goed team. Het zijn mensen mensen die bij mij een goede training voor het brein gegeven hebben. Tevens wordt je goed gecoacht om verder te komen. Zeker een dikke aanrader. Misschien na de zomer nog een extra meting laten doen.
Hoewel ik volgens de grafieken een significante verandering zou moeten ervaren, is dat nog niet gebeurd. Van te voren was aangegeven dat dit het gval kon zijn in ongeveer 5% van de behandelingen. Helaas val ik in die 5%. Mijn omgeving ervaart in gedrag en partipatie positieve gevolgen dus er is zeker verbetering opgetreden, ik zou willen dat ik het zelf ook zou voelen.
Een jaar naar mijn herseninfarct was mijn brein chronisch overprikkeld door constant over mijn grenzen te gaan. Neurofeedback heeft er voor gezorgd dat ik enigszins rustig in mijn hoofd kwam.
Zeer heldere en eerlijke communicatie. Wat de Neurofeedback nou precies doet is mij nog altijd niet helemaal duidelijk maar dat het iets bij mij in werking heeft gezet is evident! Ik ben zeer tevreden en dankbaar!
Via advies van een bekende ben ik jullie website gaan kijken. Deze is informatief en helder qua opbouw waarin ook beschreven staat hoe de behandeling verloopt. wat mij opviel was dat jullie behandeling persoonsgericht is. Dus naar aanleiding van mijn klachtenpatroon werd er een individueel behandelingsplan gemaakt dat bijgesteld kon worden indien dat nodig is. Ik heb de behandeling als de gesprekken met jullie als zeer fijn ervaren en ben blij dat jullie ook tijdens de coronatijd doorgegaan zijn met jullie goede werk. Terugkijkend heb ik op een aantal punten een sterke verbetering ondergaan. - ik slik geen methylfenidaat meer - ik slaap stukken beter en dieper - ik kan beter nadenken en concentreren - de overprikkeling op geluid is grotendeels verdwenen - de overprikkeling op beeld is rustiger geworden Al met al, ik voel me stukken beter nu. Heel erg bedankt en ga vooral zo door met jullie goede werk!
Ik voelde me al ruim een jaar beroerd en ziek. Ik heb de hele medische molen meegemaakt van neuroloog tot psycholoog, cardioloog meerdere malen praktijk ondersteuning, psychosomatische fysiotherapie, voet reflex en Acupunctuur . De diagnose was dat ik een burn out had maar omdat ik me enorm ziek voelde is dat moeilijk te geloven. Ik heb een eigen bedrijf en altijd heel hard en veel gewerkt. Mijn ziekte klachten werden eigenlijk erger en er zat geen verbetering in. Op een zondag avond zijn mijn vrouw en ik gaan zoeken naar een eventuele extra behandeling en hebben zo de breinkliniek gevonden. Na de intake meting bleek dat ik inderdaad een burn out had. Na 4 behandelingen voelde ik enorme verbeteringen en voelde me niet meer ziek. Nog wel moe maar niet meer ziek. Mij heeft het enorm geholpen en na 8 weken van behandeling kan ik zelfs alweer werken.
Ben 6 maanden geleden in Wamel bij de breinkliniek geweest, had voor zo ver ik kon bedenken problemen met het beoefenen van mijn sport en dacht daar de oplossing te vinden na een aantal films en gesprekken verder had het voor mijn sport geen effect maar na verloop van tijd ging ik mij steeds beter voelen (het een gaat niet zonder het ander) en nu meer dan 6 maanden verder kan ik zeggen dat het mij als mens zeer zeker heeft geholpen in een aangename positieve zin. Breinkliniek bedankt. Berry.
Na een val op mijn achterhoofd had ik problemen in de prikkelverwerking, snel overbelast en moe. Ik registreerde alles om me heen wel, maar het was net of mijn hersenen het niet op konden nemen en het langs mee heen ging. Na veel gelezen te hebben over behandelingen in Amerika, ben ik bij de Breinkliniek uitgekomen. In de meting was duidelijk te zien dat er het een en ander niet goed zat in mijn brein. Na 15 behandelingen neurofeedback kan ik veel meer aan op een dag. Ik kan veel meer drukte aan en langer in een drukke omgeving blijven. Het focussen gaat ook veel beter wanneer er veel geluiden op de achtergrond zijn. Het leven is zeker een heel stuk leuker geworden, bedankt breinkliniek.
Ik heb de nodige behandelingen gehad. De eerste paar behandelingen waren voor mij erg intensief. Nu ben ik rustiger in het hoofd en de migraine aanvallen zijn eerst meer geworden maar nemen nu af. Dus, voor mij heeft het positief uitgepakt. Top
Ik vind het moeilijk om te vatten en te beschrijven wát er precies gebeurd is, door mijn behandeling bij de Breinkliniek. Maar dát er wat veranderd is, en ten goede: dat is zeker. Eind 2019 kwam ik via Google uit bij de Breinkliniek. Ik had het gevoel tegen een burn-out aan te zitten en zocht een methode om beter te worden zonder me voor maanden ziek te moeten melden. Met hulp van Merel, Renske, Luuk en Hans en de neuro-feedback is dit gelukt! Van lusteloos en nergens zin in ben ik nu weer op een plek waar ik energie heb en plezier in de leuke dingen van het leven. En ook mijn werk, waar ik eind vorig jaar nog keihard van weg wilde rennen, zie ik nu vooral als een uitdaging. Natuurlijk zijn de externe omstandigheden niet veranderd. Maar wel letterlijk wat er in mijn hoofd omgaat en hoe ik tegen de dingen aankijk. Wonderlijk. En erg fijn!
Erg prettige benadering en behandeling, ruim voldoende tijd wordt Er ingepland per behandeling, fijne persoonlijke begeleiding.
Mijn behandeling bestond uit het reguleren van de hersengolven in verband met de epilepsie. 15 sessies gehad en binnenkort hopen te ervaren of dit heeft gewerkt. Zelf heb ik daar vertrouwen in.