Snelle levering en duidelijke uitleg. De panelen lagen er snel op en het probleem in de meterkast werd snel en goed verholpen. Top service!
Zeer blij met Damama Solar zonnepaneenl. Technisch zeer goed in voorlichting, plaatsen, communicatie en zorg.
Prima en snelle service voor een zeer concurrerende prijs.
Eerste contact positief, daarna alleen maar prima communicatie en service. Zelfs toen ik vroeg om meeuwenpennen op de nok te lijmen werd dat gedaan, ook voor de buren (we hadden ze wel al zelf gekocht inclusief de lijm). M.b.t. de nazorg kan ik zeggen dat het tot nu toe goed is, maar ja er is natuurlijk nog niet veel tijd verstreken sinds 30 november 2018. Er zijn na de montage, installatie en inwerkingstelling alleen die zaken gedaan die eigenlijk al waren afgesproken, vandaar dat ik daar "n.v.t." heb ingevuld. Het werkt allemaal prima, zeer tevreden!
Is nog te vroeg om hier over te kunnen oordelen omdat de installatie pas per 6 december 2018 werkt
Prima voorlichting en montage
Damsmasolar heeft de installatie van de zonnepanelen op de afgesproken tijd uitgevoerd verder is het binnen werk ook netjes uitgevoerd alsmede de uitleg van werking. Ook de BTW terug gave is keurig geregeld.
Alles prima in orde, van offerte tot plaatsing. We zijn er blij.
Ongelooflijk, hoe snel alles was geïnstalleerd, terwijl het volgens ons geen 13 in een dozijn job was.
Het hele traject is prima verlopen, er liggen nu mooie panelen op het dak, die nu moeten gaan opleveren. Via de app kan ik goed zicht houden dit proces. Erg tevreden over Damsma Solar.
Vakkundig advies.Correcte uitvoering bij installatie door vriendelijke en kundige monteurs. Algehele ervaring is zeer positief.Ik kan Damsma Solar van harte aanbevelen!
Zonnepanelen op platte dak gemonteerd Ziet er keurig en solide uit,mijn complimenten voor deze jonge energieke ondernemer Al met al een absolute aanrader
Prima geregeld. Keurige installateurs. Alles gewoon goed.
Zeer tevreden over communicatie, installatie en afhandeling, door drukte en vakantie moest ik wat langer wachten maar had hier alle begrip voor. Damsma Solar, een aanrader.
Heldere uitleg en prima prijs kwaliteit verhouding Levering en plaatsing op afgesproken datum. We zijn zeer tevreden
Zeer goede uitleg vooraf, duidelijk wat er gaat gebeuren, afspraak=afspraak Vakkundig geplaatst!
Absoluut aan te raden bedrijf. Weten waar ze het over hebben en denken mee. Ik wilde bv de omvormer liever niet op zolder ivm de temperatuur. Deze is nu mooi opgehangen in de meterkast. Je krijgt ook de keuze uit meerdere offertes, men legt duidelijk uit wat voor de voor en tegens van bepaalde keuzes zijn. Communicatie vind ik soms wel nog wat onduidelijk. Ik weet bijvoorbeeld de doorlooptijd tussen oplevering en de eerste contacten voor btw-teruggave niet. Dit zou duidelijker aangegeven kunnen worden. Is nu via email duidelijk gemaakt, maar dit zou beter in het offertegesprek naar voren gebracht kunnen worden. Verder wilde ik nog wat extra's mbt mogelijkheden op de SolarEdge Website. Dit is door Damsma ook prima geregeld. Kortom, ik kan Dasma Solar van harte aanbevelen. Zijn ook prijstechnisch erg concurrerend met andere bedrijven.
iets beter letten op gegevens van de klant dat deze kloppen en niet steeds het huis nummer verwarren
Gewoon goed. Wij zullen zeker jullie bedrijf aanbevelen.
Na een eerste bezoek van Chris zijn wij goed geinformeerd. Er werd met ons meegedacht en we ontvingen direct meerdere offertes met scherpe prijzen. 2 Weken later nam Chris contact met ons op en beantwoordde onze laatste vragen. Voor het inplannen van het plaatsen van de panelen was Chris ook meedenkend. Op de dag van plaatsing kwamen Marlon en Tim keurig op tijd. Een kort overleg samen om daarna te starten met de werkzaamheden. De ervaren jongens werken secuur en netjes. Met een lolletje en een geintje was de klus zo geklaard. Tot slot nog uitleg ontvangen over de installatie. Een zeer prettige ervaring en we zijn erg blij met het geleverde resultaat. Hartstikke bedankt.
In het woud van aanbieders heb ik gekozen voor Damsma. Met name vanwege de persoonlijke face-to- face aanpak. Toegankelijk, de tijd nemend en meedenkend met de klant. Ook de installatie gebeurde geheel conform afspraak en ziet er goed uit. Na een zonnige maand ben ik zeer tevreden overde geleverde opbrengst van de zonnepanelen.
Gerrit Achterberghof 80
1628VE Hoorn