4 sterren: goede service, goed behandeld
De keuze voor kwalitatief goede zonnepanelen en omvormer is wellicht niet voor iedereen betaalbaar, maar het eerste gesprek gaf wel vertrouwen dat goed onderzocht is dat het de investering waard zal zijn. Inmiddels liggen de panelen ongeveer anderhalf maand op het dak en vooralsnog geven de gegevens uit de omvormer relatief goede prestaties weer. Ik ben ik elk geval benieuwd naar de eerstvolgende jaarnota van de energieleverancier.
De afwerking binnen is voor mij prima, al kan ik me voorstellen dat anderen het op prijs stellen dat de bekabeling ook in de bochten in buizen is weggewerkt. Bij het proces van de BTW-aangifte moet men de tijd waarin men bepaalde brieven kan ontvangen en zelfs de volgorde van de brieven niet te nauw nemen. Dit kan varieren, waardoor je misschien onterecht "ongerust" wordt. De link op de website waarmee je moet inloggen is eigenlijk heel makkelijk te vinden, maar het direct meegeven van die link aan de klant geeft wel meer rust. Wat ook meer rust zou geven is een indicatie van wanneer in de lijst van actuele aangiften de in te vullen BTW-aangifte voor de omzetbelasting verwacht mag worden.