Goed voorgelicht door merk-echt.

Goed voorgelicht en uiteindelijk ons merk laten registreren. Super blij mee.

Professioneel en servicegericht

Het contact met Merkecht is erg goed. Vragen worden professioneel beantwoord en follow-up is snel.

Vlotte duidelijke afhandeling van aanvraag

Meteen telefonisch alle gewenste informatie en daarna proces snel en duidelijk opgestart Feedback - Enquete wordt (te) snel gestuurd (op dit moment niet duidelijk of aanvraag gelukt is, bij afwijzing mogelijk andere score) - Ook andere betalingsmogelijkheden bieden (ideal, cc, achteraf). Kan het proces nog sneller starten. - Status van oudere merken doorgeven om paar jaar doorgeven, niet alleen wanneer het bijna afloopt, dan hou je het contact warmer.

Goede ondersteuning gehad om ons merk goed te bewaken

De juiste hulp en adviezen gekregen van Merk-Echt om ons merk op de juiste manier te registreren.

Meedenken in oplossingen

Al diverse jaren heb ik prettig contact met Merk-Echt en heb voor diverse klanten een merk via dit bureau mogen registreren. Ik heb hiervoor erg goed contact met Jelle, die altijd actief meedenkt in oplossingen die voor mijn klanten het beste aansluiten bij hun vragen. Erg fijn is ook de gratis quickscan, dat een mooi uitgangspunt is voor het wel of niet laten registreren van een merk. Kortom, erg tevreden!

Erg goede service, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Heel prettige service van Merk-Echt bij de registratie van mijn merk. Duidelijke uitleg over alle zaken en overwegingen die daarbij komen kijken en overwegingen. Wanneer ik op latere momenten nog vragen had en opnieuw belde, werden deze snel en duidelijk beantwoord door de personen met wie ik eerder contact gehad heb. Het is fijn dat je elke keer met dezelfde adviseur en jurist doorverbonden wordt omdat zij weten wat er de vorige keer is besproken.

Uitstekend: zeer service gericht

Zelden zo'n goede service gehad. Altijd telefonisch bereikbaar, altijd meteen iemand aan de lijn met verstand van zaken. Altijd binnen 48 uur actie ondernomen. Echt uitzonderlijk

Goede communicatie

Merk-echt is goed in open, eerlijke communicatie. Heeft je merk wel/niet een kans om officieel als merk geregistreerd te worden? Merk-echt geeft van te voren duidelijk aan wat de kansen zijn en is snel met handelen.

Snelle reacties op mail, goede uitleg over product en mogelijkheden.

Na mijn aanvraag om merk vast te leggen kreeg ik snel een reactie met een heldere uitleg over het proces en de mogelijkheden.

snel en accuraat

contact verloopt erg soepel en je merkt dat men verstand van zaken heeft. Wat ook erg prettig is zijn de korte lijnen en transparante kostenstructuur

Meedenkend en persoonlijk advies

Voor mij de eerste keer dat we/ik een merknaam wilden registreren. Doordat Merk Echt mij persoonlijk geadviseerd heeft en meedacht hebben ze mij erg goed geholpen binnen dit proces. Erg blij met mijn keuze om dit door Merk Echt te laten onderzoeken en uit te laten voeren.

Goede service!

Zakelijk en efficiënt, voldoet aan de verwachtingen.

Professioneel en correct

- telefonisch contact verloopt correct - professioneel advies - goede markt en dossier kennis

prima deskundig afgehandeld

Alles is snel en goed afgehandeld.

Scherp, professioneel en meedenkend.

Toen ik de merkregistratie ging doen zag ik door de bomen het bos niet meer. Merk-Echt heeft mij super geholpen door dit probleem bij mij weg te nemen.

Top service!

Goede ervaringen gehad met merk-echt. Hele goede samenwerking en kennis opgedaan omtrent het oprichten en aanvragen van een e.u. merk. Geen spijt van om dit aan merk-echt over te laten.... Top! Jos

opdracht uitgevoerd volgens aanvraag

Open communicatie, duidelijke feedback

Merk-Echt helpt je op weg in een onbekende materie

De contacten verlopen soepel en correct. Achteraf werd duidelijk met welke termijn we te maken krijgen, dit kan 8 maanden duren. Je betaald voor iets waarvan de uitkomst ongewis is. Merk-Echt werd tevens door onze jurist aanbevolen.

Top service!

Vriendelijk en hulpvol

Helder voorstel, behulpzaam met goed advies, snel en goed bereikbaar.

We hebben een offerte aangevraagd voor een EU merk registratie. Hierop kwam snel een email met een helder voorstel. Na een aantal telefonische consults waarin onze vragen goed beantwoord werden, hebben we voor Merk-Echt gekozen.

Netjes geholpen en goede samenwerking!

Merkecht heeft bewezen klantgericht te zijn. Ze zijn makkelijk in de omgang en schakelen over het algemeen heel erg snel. Alles wordt snel en secuur geregeld en je kan alles online ondertekenen.

Snelle opvolging, goed (persoonlijk) advies, eigenlijk geen omkijken naar. Gewoon goed dus!

Prima professionele partij

Denken uitgebreid mee en komen met voorstellen waar ik zelf niet op was gekomen om de merkaanvraag succesvol door te voeren. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding dus blij mee en ga ze vaker inschakelen want ze zijn veel goedkoper dan een ouderwets merkenbureau.

Duidelijk waar ze voor staan

EU merkregistratie goed opgepakt

Snelle en duidelijke communicatie

Na het eerste contact volgde snel alle informatie die ik nodig had om tot een besluit te komen. Uitleg is duidelijk en niet te juridisch uitgelegd. Merk-Echt neemt zelf het initiatief wat zeer gewaardeerd word.

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.