Top bedrijf!

Snelle reactie, goede informatie, echt een aanrader!

Snel en vakkundig geholpen

Daadkrachtig, vakkundig, vol geautomatiseerd en snel geregeld.

Snelle reactie, prettig contact

Op (aan)vragen wordt snel en accuraat gereageerd en je wordt goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden

Professioneel

Helder in wat kans maakt en wat niet, prima opvolging en zeer professioneel administratief georganiseerd. Geeft goed gevoel

Top service!

Wij zijn erg goed en duidelijk geholpen. We zijn zeer tevreden!

Klantgericht met verstand van zaken

Prettig contact en professionele beoordeling bij onderzoek en aanvraag van het beeldmerk.

Diverse werkzaamheden

Super! snel en open

Uitstekende dienstverlening

Goed bereikbaar, heldere concrete adviezen en goede opvolging.

Klantvriendelijk

Goede ondersteuning, denken mee, geduldig en altijd vriendelijk.

Prettig en Vlot

Vrij snel een beeld merk registratie aanvraag kunnen doen, waar met goede advies nu even afwachten is tot deze officieel geregistreerd is.

jammer

het aangeboden produkt ok,,,,,, waarom zoveel moeite er meer omzet uit te halen? beetje opdringerig

Heldere uitleg, vlotte gang van zaken. Top!

Heel positieve ervaring.

Uitstekende service

Merk-Echt zorgt ervoor dat je werkelijk waar helemaal ontzorgt wordt op het gebied van een merkaanvraag. Natuurlijk krijg jijzelf de controlerende functie om te kijken of alles klopt. Hartelijk bedankt voor de dienstverlening!

Op maar geadviseerd welke weg het beste te volgen

Als nieuw merk meerdere opties mogelijk. Daarbij goed geadviseerd wat mogelijkheden zijn. Uitleg en gevolgen van keuzes duidelijk uiteengezet door deze partij.

prettig contact

snel en efficiënt contact , prima

Betrouwbaar en TOPservice

Zeker aan te bevelen!

Denken mee en krijgt snel recties.

De uiteindelijke goedkeuring moet nog komen maar tot nu toe loopt het allemaal op rolletjes

Merk-Echt, we Merken Echt dat het een goede partner voor ons is!

Snel actie, duidelijke uitleg en perfect advies over hoe je je merk het beste kunt beschermen. Wij zijn er blij mee...

Correct en snel

We zijn op een correcte en juiste wijze geïnformeerd, daarna is het ook snel in werking gezet.

Goed voorgelicht door merk-echt.

Goed voorgelicht en uiteindelijk ons merk laten registreren. Super blij mee.

Professioneel en servicegericht

Het contact met Merkecht is erg goed. Vragen worden professioneel beantwoord en follow-up is snel.

Vlotte duidelijke afhandeling van aanvraag

Meteen telefonisch alle gewenste informatie en daarna proces snel en duidelijk opgestart Feedback - Enquete wordt (te) snel gestuurd (op dit moment niet duidelijk of aanvraag gelukt is, bij afwijzing mogelijk andere score) - Ook andere betalingsmogelijkheden bieden (ideal, cc, achteraf). Kan het proces nog sneller starten. - Status van oudere merken doorgeven om paar jaar doorgeven, niet alleen wanneer het bijna afloopt, dan hou je het contact warmer.

Goede ondersteuning gehad om ons merk goed te bewaken

De juiste hulp en adviezen gekregen van Merk-Echt om ons merk op de juiste manier te registreren.

Meedenken in oplossingen

Al diverse jaren heb ik prettig contact met Merk-Echt en heb voor diverse klanten een merk via dit bureau mogen registreren. Ik heb hiervoor erg goed contact met Jelle, die altijd actief meedenkt in oplossingen die voor mijn klanten het beste aansluiten bij hun vragen. Erg fijn is ook de gratis quickscan, dat een mooi uitgangspunt is voor het wel of niet laten registreren van een merk. Kortom, erg tevreden!

Erg goede service, zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Heel prettige service van Merk-Echt bij de registratie van mijn merk. Duidelijke uitleg over alle zaken en overwegingen die daarbij komen kijken en overwegingen. Wanneer ik op latere momenten nog vragen had en opnieuw belde, werden deze snel en duidelijk beantwoord door de personen met wie ik eerder contact gehad heb. Het is fijn dat je elke keer met dezelfde adviseur en jurist doorverbonden wordt omdat zij weten wat er de vorige keer is besproken.

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.