Snel en duidelijk

Vanaf het punt interesse en oriëntatie aan onze kant zijn we eigenlijk vrij snel tot de conclusie gekomen dat wij verdere stappen wilde gaan zetten met Merk-echt. Op het moment dat we er financieel aan uit waren en de adviezen te harte hebben genomen is alles snel en duidelijk verlopen.

Prettig met ze samenwerken! Leuke club mensen.

We werken al een tijdje op een fijne manier samen. Merk-Echt is een mooi bedrijf, heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt de laatste jaren, gelukkig is het persoonlijke contact gebleven. Het team van Merk-Echt staat altijd paraat om mee te denken, ze zijn prettig in hun communicatie, goed bereikbaar en geven deskundig advies bij het registreren en onderzoeken van merken.

Super!

Mijn eerste ervaring met MerkEcht is in één woord: super! Persoonlijk contact, snelle reacties, goede adviezen, geduld en er wordt meegedacht met de klant. Veel dank aan Jelle Maarleveld voor de fijne samenwerking!

Merk Echt zorgt voor rechtvaardigheid! Goed en deskundig advies.

We zijn zeer tevreden over de samenwerking en de kwaliteit van de dienstverlening.

Goede heldere begeleiding in deze complexe materie

Vooraf dacht ik dat het registreren van een merk iets simpels was. Je vult een formulier in, je betaald en je merk is geregistreerd. Totdat ik er mee aan de slag ging en het toch een stuk complexer leek dan verwacht. Toen ben ik in contact gekomen met Merk-Echt. Zij hebben onze organisatie voorzien van een duidelijk advies en ondersteund bij de aanvraag, waardoor ik het hele traject alsnog als simpel heb ervaren. Door de merkbewaking weet ik dat mijn merk altijd veilig is van misbruik door derden.

Ze stonden meteen voor me klaar!

Ik had een vervelend & acuut probleem omtrent mijn bedrijfsnaam. Dit werd snel & uiterst professioneel opgepakt door de mensen van Merk-Echt. Ik ontving heldere uitleg over de te bepalen strategie. Heb er alle vertrouwen in dat het goed komt. Veel dank!

Een open en fris bedrijf waar iedereen voor de volle 100% met je meedenkt

Merk-Echt is een fijn bedrijf waar klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Ze staan altijd voor je klaar, denken breed mee, nemen de tijd voor je, staan open voor vragen, zijn helder in hun communicatie en handelen zo snel als mogelijk. Wanneer je meerdere afdelingen nodig hebt merk je ook dat de onderlinge communicatie op orde is, zodat je niet tien keer hetzelfde verhaal hoeft te vertellen.

Bescherming van mijn logo perfect geregeld

Prima ervaring met Merk-Echt. Ik werd altijd keurig gebeld en dat werkt een stuk persoonlijker dan via de mail. Alles is goed overlegd en daarna weer bevestigd. Kundige medewerkers die weten waarover ze het hebben. Altijd hetzelfde contactpersoon, ook wel zo prettig. Er werd niets aan het toeval overgelaten. Prima werk.

Uitstekend merkenbureau

Ik kan iedereen aanraden je merk via merk-echt aan te vragen. Goede, snelle en deskundige service!

Top en professioneel!!!

Ik raad ze zeer aan!

Goed kundig advies

Bij het registreren van ons bedrijf en merk Oak ben ik vanaf het eerste contact kundig en adequaat geholpen. Ook het opvolgen van de lead Oak was prettig. Commercie met een prettige toon. Er is daarnaast voldoende ruimte voor vragen en toelichting om samen tot een juiste registratie en aanvraag te komen.

Prima samenwerking

Snel, adequaat en goede samenwerking

Prettig gesprek en goed advies

Prettig, er werd de tijd genomen om zaken rustig door te nemen. Er is een hoop knowhow en snelle opvolging.

Professionele partij met adequate dienstverlening

Zeer goede ervaringen tot nu toe. Kan het iedereen aanraden.

Super!

Fantastische service en personeel is erg meedenkend in de mogelijkheden en toekomstvisie.

Prima advies

Merk-Echt heeft ons al meerdere keren geholpen en keer op keer krijgen wij een prima advies.

Prettig geholpen, no-nonsense en duidelijk.

Proces is soepel en vlot.

Prettige en snelle service

Prettige en snelle service

Prettig en professioneel

Een merk vastleggen is een belangrijke beslising. Zeker als je daar een aantal jaren aan gaat bouwen. Het advies en de begeleiding van het team van Merk Echt heeft ons hier goed bij geholpen.

Hele prettige, eerlijke en meedenkende partij. Aanrader!

Wat ze bij Merk-Echt heel goed begrepen hebben, is dat starters als ik nog nergens van af weten. Ze helpen je dan graag op weg en helpen je vragen met eerlijk advies uit de wereld. Met het enthousiasme van mijn contactpersoon zou ik bijna denken dat het mijn zakenpartner is. Een eigen onderneming beginnen is eng, maar ik voel me een stuk zekerder met de hulp van Merk-Echt. Het proces in goede handen. Proost!

Echt meegedacht met mijn merk

Ontzettend fijn om te werken met Merk-Echt. Ze denken echt met je mee en willen het beste voor je merk.

so far so good

Klantvraag snel opgepakt met zeer duidelijke communicatie mbt status traject.

Geweldig advies

Wij waren lang bezig met oriënteren en wij hebben er lang over gedaan om een beslissing te nemen om ons merk te beschermen. Van het moment van het eerste contact tot het akkoord zijn wij supergoed geholpen door Job. Deze heeft ons ieder kwartaal netjes gebeld om te vragen hoe het ging en ontwikkelingen met ons te bespreken. Dit heeft ons veel vertrouwen gegeven en hiermee heeft Merk-Echt zich kunnen onderscheiden van de andere partijen waarmee wij in contact waren. Wij gaan nu met een gerust hard de samenwerking aan en weten dat onze aanvraag door professionals wordt gedaan.

Meedenkend

Ze denken goed mee.

Prima Service

Duidelijk en snel geregeld!

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.