Prima Service

Duidelijk en snel geregeld!

Snel, transparant en voor de goede prijs

Binnen een paar dagen was er duidelijkheid over mijn aanvraag en de kosten die dit met zich mee zou nemen.

Super goed en snel geholpen

Meneer van Mierlo was duidelijk in zijn communicatie en gaf hier en daar zelfs adviezen waar ik baad bij had

Uitstekende service en vlotte opvolging

We zijn zeer tevreden over de vlotte samenwerking en goede opvolging van onze merkregistratie. We maakten ondertussen 3 maal gebruik van hun diensten. De communicatie verloopt telkens heel goed en ook in de toekomst zullen we voor hen kiezen.

Snelle en deskundige dienstverlening met scherpe prijzen

Al bij mijn eerste telefoontje op vrijdagmiddag om 17.00 uur werd ik gelijk goed te woord gestaan en werden al mijn vragen deskundig beantwoord. Ook het traject daarna is prima verlopen: vlot en goed. Prettig werken dus!

Partnership die werkt!

Alles verloopt prima volgens afspraak. Betrouwbare en professionele partner

3e keer dat we samenwerken en dat is niet voor niets

3e keer dat we samenwerken en dat is niet voor niets. Net bedrijf dat doet wat ze zeggen.

Korte lijnen en pro-actieve houding

We hebben Merk-Echt in onze samenwerking ervaren als een no-nonsense club met een hele fijne pro-actieve houding. Heerlijk om snel te kunnen schakelen en dus snel resultaten te kunnen zien.

Vlotte en hulpvaardige service.

Merk-Echt heeft mij goed geholpen bij de registratie van enkele woord(beeld)merken. Goede uitleg zonder onnodige uitweidingen en een vlotte en adequate afhandeling. Prima!

meedenkend met de klant

Job, dacht echt met mij mee, hij weet zich goed te verplaatsen in de klant en de klant behoefte.

Top dienstverlening

Ik ben al geruime tijd bezig om mijn plannen te registreren. Echter moest ik het ook financieel rond kunnen krijgen. Steeds kwamen er "belangrijkere" zaken tussen die financieel / zakelijk voorrang hadden. Dit werd goed opgepakt door MerkEcht. Zij namen steeds opnieuw contact op na een afgesproken periode. Zonder dit vervelend te vinden. Ik heb 1 vaste contactpersoon en dat werkt erg fijn. Als ik bel weet degene gelijk wie ik ben. Heel fijn dat ik mezelf geen contractnummer voel.

Snel en doeltreffend

Snel en doeltreffend geregeld.

Zeer snelle reactie en duidelijke uitleg

Na onze aanvraag kregen we heel snel reactie. Er wordt altijd kort op de bal gespeeld, en alle gegeven info, wordt telkens telefonisch uitgelegd, waarna alles nog eens per mail wordt doorgestuurd.

Echt een top service!

Alles naar wens en de service uitstekend! Ik was nog wat langere tijd op zoek naar een geschikte logo en Merk-echt heeft mij zo goed geholpen, steeds weer gebeld en nagevraagd of alles goed gaat. Ik ben heel blij om voor merk-echt gekozen te hebben!

Snelheid en afspraken nakomen

Accuraat, Behulpzaam en vriendelijk

TOP!

Uitstekende communicatie

Goede begeleiding ten aanzien van de merkaanvragen. Iedere stap wordt goed toegelicht.

Zeer adequaat en snel

Wat een grote rol speelde bij onze merkaanvraag, is dat dit zo snel mogelijk gebeurde. Merk-Echt heeft ons hierbij goed ondersteunt. Ze hebben snel gehandeld en er is één vaste contactpersoon. Vragen werden snel beantwoord, zowel telefonisch als via de mail. Daarnaast werkt het digitale proces m.b.t. offerte inzien, plan van aanpak, akkoord geven etc. zeer efficiënt. Het is duidelijk en overzichtelijk.

Goed geholpen en echt veel expertise

Wou mijn handen niet branden en aangezien je de kennis die je zelf niet bezit moet inhuren is Merk-echt een goede partner.

Super, aardige en klantvriendelijke medewerkers

Vanaf het begin tot eind alles goed uitgelegd. Super vriendelijk en behulpzame medewerkers aan de telefoon gehad.

Merk-Echt is zeker aan te raden!

Dit is al de 2e keer dat Merk-Echt voor mij een merk aanvraag heeft ingediend. De communicatie met deze partij is goed en duidelijk, je merkt gewoon echt dat je met specialisten te maken hebt die je goed ondersteunen en informeren bij het gehele proces.

Heldere, professionele en vooral snelle ondersteuning

Er wordt snel geschakeld en het advies is zeer deskundig. Ik voel mij comfortabel met deze partij!

Goede service en behulpzaam!

Je kunt ze altijd bereiken voor vragen, en helpen je bij het maken van de juiste beslissingen.

Niet twijfelen, maar gewoon met Merkecht in zee

In het afgelopen jaar heb ik intensief contact met Merk echt en ga ze bijna missen. Ik zal geen seconde twijfelen om weer van hun dienst gebruik te maken. De prettige ervaring, de kennis, de oprechtheid, de snelheid en de gezelligheid. Merkecht, is het bureau wat ECHT voor u klaar staan. In het speciaal wil ik Robin bedanken voor alles.

Pro-actief, denken goed mee en geven goed advies

Ik merk een zeer pro-actieve houding. Ze denken goed mee en geven in mijn beleving goed advies. Ook eerlijk en transparant.

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.