Snel en duidelijke communicatie

Meerdere merken laten registeren. Elke keer vooraf een helder en duidelijk oordeel over de haalbaarheid. Duidelijke communicatie en ze schakelen snel.

Snel en adequaat

Ik ben goed geholpen. Alles verliep snel, maar wel met de juiste aandacht voor de details. Fijn dat er een specialist is op het gebied van merkenregistratie die je zo goed op weg helpt met subsidie en het regelen van het deponeren van je merk.

Snelle reacties en persoonlijke zorg gegarandeerd!

Merk-Echt is altijd bereikbaar en communiceert met zorg.

uitstekende communicatie en vakkundig advies.

Mijn persoonlijke ervaring met Merk-echt is dat ik bij elke vraag die ik had direct te woord ben gestaan, en ik een zeer heldere uitleg heb ontvangen over het verloop van mijn merk aanvraag.

Goede persoonlijke hulp

Omdat ik nog een beginnend ondernemer ben heb ik veel hulp gekregen, waar ik het zelf niet snapte. Dus helemaal blij mee met de dienstverlening die ik gekregen heb.

Goed en vakkundige advies!

Zowel het contact als het advies is zeer goed en wordt uitgebreid uitgelegd. Bij iedere stap betrokken en ook de afhandeling was snel en vakkundig.

Goede ervaring en service

Merk-Echt neemt het hele traject uit handelen en communiceren hier goed over. Heel fijn!

Goede communicatie en Service

Gewoon goed zoals verwacht

Goed advies en snelle en heldere communicatie.

Goed advies en snelle en heldere communicatie.

Zeer content met hun expertise

Snelle afhandeling, goede communicatie. Ik kan weer komende jaren weer veilig genieten van mijn merk!

Makkelijk bereikbaar en altijd tijd om je te woord te staan

Erg blij met mijn ervaring met Merk echt, Just heeft me top geholpen

Goed en duidelijk verhaal

Snel geregeld en ook langdurig geldig dus prima

Perfecte organisatie

Merk_echt verzorgt al 20 jaar onze merkregistraties. Altijd correct en volgens afspraak. Zij ontzorgen ons geheel met hun service.

Heel tevreden

Ben zeer tevreden over Merk-Echt! Ik werd netjes en correct geholpen en werd netjes op de hoogte gehouden in het hele proces.

Snel en goede communicatie

Niks te klagen

Heel goed professioneel bedrijf!

Ik ben erg goed geholpen door Merk-Echt. Ze waren allemaal erg behulpzaam en gaven duidelijke uitleg. Altijd bereikbaar en even geduldig voor al mijn vragen. Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden.

Sterke communicatie en transparantie

Na een eerdere samenwerking met Merk-Echt door foute communicatie ging het even niet zo lekker in de samenwerking. Toch een 2e poging gedaan en beide partijen samen tot een super samenwerking gekomen. Altijd transparant en goede service!

Always professional!

We have worked together for more than 10 years and the cooperation is perfect! Very professional staff!

Een simpele en fijne ervaring.

Merk-echt gevraagd om een Europese registratie te voorzien voor ons merk. Buiten dat ze zelf ook alles hebben uitgeschreven hebben ze ook extra classificaties aangewezen voor ons voor wellicht toekomstige producten. Zeer tevreden over het verloop en contact.

Snel en prima geregeld

Alles snel en duidelijk geregeld

Zeer goed geregeld

Goede organisatie, duidelijk.

nvt

Goede, snelle en duidelijke services!

Merk-Echt werkt snel en duidelijk. Geen onverwachte zaken en goede hulp om alles tav je merk te beschermen.

Snelle nette afhandeling

Vakkundige ondersteuning, goed meedenken en dubbelchecken, precies wat je wilt.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen met het verlengen van een merkregistratie. Duidelijke uitleg en goed gevoel aan over gehouden.

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.