Zeer professionele uitleg

Ben blij dat ik mijn merken veilig en vertrouwd kan laten registreren en beheren door merkecht .Vakkundige uitleg door Mathijs en Job .

Test

Test

Goed en erg vriendelijk

Goed contact gehad en niet beroerd om te helpen met al mijn vragen. Verder is het misschien handig om sommige bewoordingen anders op te stellen voor mensen die geen verstand hebben van alle termen.

Heel goede samenwerking

Heel goed en professioneel

Heel goed en professioneel

Geweldig!

Top samenwerking

Uitstekend bedrijf.

Prima geregeld weer. Duidelijke communicatie.

Top klanten service.

Goed, snel en betrouwbaar!

Het is fijn en snel schakelen met Merk-Echt

Een snelle en persoonlijke merkaanvraag inclusief advies op maat!

Ik ben geholpen door Mitchell van Merk-Echt en daar ben ik zeer blij mee! Ook kreeg ik de ruimte om rustig na te denken of ik gebruik wilde maken van de dienstverlening wat ik erg prettig vond. Voor mij was het allemaal nieuw maar door de juiste begeleiding en advisering kon de merk aanvraag snel ingediend worden. Tussentijds word ik op de hoogte gehouden en is alles zeer duidelijk. Ik raad deze organisatie zeker aan!

Prima! Betrouwbaar, deskundig, duidelijk .

Heldere communicatie. Vriendelijk. Goede adviezen, goede uitvoering.

Goed advies, snel en kwalitatief goed

Altijd goed advies en ontzorgen ons.

Hele aanvraag uit handen genomen met duidelijke uitleg van proces

Na verzoek tot onderzoeken van de mogelijkheden, goed advies gekregen en gehele traject begeleidt.

uitstekende service

Je wordt ontzorgd, en alles wordt geregeld

Voor ons was een merkaanvraag nieuw,en dan is het fijn als je een bedrijf treft die daarin behulpzaam wil zijn.En waar je met al je vragen terecht kan.

Goede communicatie goede adviezen goede terugkoppeling

Vijf uit vijf!

Bigbooom werkt als branding agency al een aantal jaar samen met Merk-Echt en ze zijn niet voor niets onze vaste partner waar het gaat om merkbescherming voor onze opdrachtgevers. Aanvragen worden adequaat opgevolgd, advies is altijd op maat evenals de juridische support. Als je echt werk van je merk wil maken, zoek dan gewoon niet verder en bel deze ervaren club. Je zult het verschil merken!

Snel en duidelijk geholpen bij de registratie van ons merk.

Het registreren van ons merk verliep heel snel en eenvoudig via Merk-Echt. Op de website wordt het hele proces van de merkregistratie heel duidelijk uiteengezet. Tevens wordt dit nog eens nader toegelicht tijdens het eerste telefonisch contact met een van de specialisten. Hierdoor kost het voor ons als bedrijf nagenoeg geen inspanning en worden we volledig ontzorgt door Merk-Echt.

Wij zijn heel goed ontzorgd bij de registratie van een merk

Na eerst wat verkennend en vrijblijvend werk heeft Merk-Echt ons heel goed geholpen en ontzorgd bij de registratie van een merk. De communicatie liep soepel, alle stappen werden goed gecommuniceerd. Met vragen waren ze goed bereikbaar en behulpzaam.

Snel en deskundig geholpen.

Elke vraag wordt snel en deskundig beantwoord. Voelt zeer betrouwbaar en de systemen zijn makkelijk en doorzichtig. Niets dan lof.

Keizerstraat 7

4811HL Breda

Over Merk-Echt

Merk-Echt verzorgt al 25 jaar de registraties van merken en modellen in de Benelux, Europese Unie en daarbuiten. Met een enthousiast team van 40 ervaren specialisten zijn we dagelijks bezig met het onderzoeken, aanvragen en beschermen van de merken van onze opdrachtgevers. Ook treden wij namens hen op in juridische geschillen. Hierbij mag je rekenen op een dienstverlening op maat die voortkomt uit een ruime ervaring binnen deze sector. Wij dragen zorg voor jouw merk.