Leerzame cursus met een competente en gezellige leraar. Geeft veel voorbeelden uit eigen ervaring. Fijn om naar te luisteren.
Goede cursus. Niet alleen kennis omtrent veiligheid op werk opgedaan, maar ook kennis over veiligheid thuis. Het was een fijne manier van hands-on learning
Zeer plezierige manier om balangrijke kennis op te doen!
Leerzame en leuke dag gehad! Bedankt Evert-Jan!
Leuke bhv cursus gehad. Met goede tekst en uitleg. Bedankt
Zeer leerzame dag !
Erg leerzame en leuke dag gehad. Evert-Jan weet alles helder uit te leggen, met goede filmpjes zijn lessen te ondersteunen en ondertussen is er ruimte voor een grapje.
Leuke les! Ik heb veel geleerd en kan dit ook goed gebruiken in mijn dagelijks leven indien noodzakelijk!
Goede les met een juiste dosis van vakinhoudelijke kennis, praktijkvoorbeelden en humor. AANRADER!!!
Prima, fijne docent, heldere uitleg met praktijk voorbeelden
Goede info met humor gegeven. Goede interactie en materiaal. Puntje van aandacht: schrijfmateriaal en naamblaadje
Prima cursus!
Een cursus welke ieder moet volgen om in zijn/haar bedrijf op juiste manier hulp te kunnen verlenen.
Leuke docent, met ruime vakkennis. Ruim voldoende interactie, flexibiliteit
Heb afgelopenweek de bhv cursus gevolg met onwijs veel plezier. Deze cursus was ontzettend leerzaam en interresant dit mede omdat de instructeur zijn vak verstond en met veel passie overbracht.
Ondanks het op zaterdag was, vloog de tijd voorbij. De informatie is duidelijk, de stof wordt met ervaring, betrokkenheid en gepaste humor gebracht. Een aanrader.
Ik zag er vanochtend een beetje tegenop maar ik vond het uiteindelijk hartstikke gezellig en het was ook allemaal lekker informeel! Daar hou ik van en dat maakt de inhoud leuk
Leuke dag, veel kennis opgegaan en de humor van de docent houdt de gang erin!
Bij elk onderdeel werd stil gestaan, helder verteld en even geoefend in de praktijk en toen gingen wij weer door naar het volgende onderwerp.
Leuke, leerzame cursus van Evert-Jan. Veel geleerd en gelachen, waardoor de dag voorbij vloog.
Veel geleerd, met humor!